אודה לעזרה

liat1807

New member
אודה לעזרה

שלום רב, אני לא יודעת אם אני במקום הנכון... לאחרונה הסתיים בפתאומיות הקשר האחרון שלי עם בן זוגי מעבר להיותינו בני זוג, אנו גם עובדים יחד ולכן הוא החליט לחתוך ולהיות בנתק מוחלט ממני, דבר המקשה גם על העבודה. מאז, אני מחפשת עבודה ולא מוצאת, חווה קשיים כלכליים, חווה בדידות רבה ונשמע מטון דבריו שהוא "חופשי ומאושר" ואני לא יודעת אם זו הצגה או לא. אני עדיין אוהבת אותו והמצב מאד קשה לי. במיוחד הפתאומיות והנתק הכ"כ חזק מאדם שביליתי איתו 24 מתוך 24 שעות ביממה במשך חצי שנה. שנינו רווקים ולא ילדים.... אשמח אם תוכלו לסייע לי ת.ל שלי 18.7.75 בערך בשש בוקר שלו 1.4.71 לפנות בוקר גם תודה רבה

רמי ד.

New member
השלמת פרטים

חשוב באיזה שעה בדיוק נולדת, ואיפה. ובאיזו שעה בדיוק הוא נולד, ואיפה. רמי

liat1807

New member
השלמת פרטים

אני נולדתי בערך בשעה 6 בבוקר. אמא שלי לא זוכרת בבלינסון בפ"ת הוא נולד לפנות בוקר באזור המרכז, לא זוכרים גם....

רמי ד.

New member
אפשר לברר את שעת הלידה

דרך משרד הפנים (ראי בהמשך הפורום תשובות בנושא) או דרך בית החולים (נדמה לי בתשלום) ואגב במידה והפרטים יגיעו, כפי שיאיר ענה, אוכל לתת ניתוח חופשי, תוך התייחסות לנושא הזוגיות ולנושא העבודה, אבל לא לנבא ארועים עתידיים. רמי

על איזה סיוע בדיוק את מדברת?

ראשית אין פרטים מדויקים או פרטים בכלל, ושנית - הפורום לא יוכל לומר לך אם תחזרו או לא. זה אינו תפקידו, וזה גם בלתי אפשרי: רק אתם שניכם אחראים על הקשר שלכם, ורק אתם תחליטו.

liat1807

New member
הבנתי. אז בצורה כללית יותר

האם אמצא עבודה טובה עבורי בקרוב והאם צפוייה לי זוגיות וחתונה האם את זה אפשר לבדוק?

למעלה