אודה לכם על עזרה...

מרובע77

New member
אודה לכם על עזרה...

שלום לכולם,
אני עובד כרגע כשכיר, ולא מזמן קבלתי הזדמנות לעבוד בתור פרילנסר עבור חברה בחו"ל (בתור כתב עבור מגזין). המשימות שינתנו לי הן קטנות ומועטת, והתרומה מהן תהווה אולי כ20% מההכנסה שלי כשכיר (אני משתכר קרוב למינימום). ההנהלה שם (זה באיטליה) דורשת פרטים על המס שלי פה, כי הם רוצים או לתאם מס או לנקות במקור... אני חייב להגיד שאני די אבוד. כשעשיתי דבר דומה עבור חברה בארה"ב, מיליתי תופס W24 נדמה לי, וזהו. אבל אז גם הייתי רשום כעצמאי. עכשיו אני שכיר, אין לי תיק עצמאי. מה תייעצו לי לעשות? אני מודה לכן על העזרה!

לא ניראה לי הסיפור שלך

כי אתה משלם מס בישראל ולא באיטליה . ואין עניין של תאום מס באיטליה . הם צריכים לישלוח לך צ'ק וזהוא . . כך שהסיפור ניראה לא אמין ביכלל . וזה לא שייך למס בישראל . סתם חיברתה סיפור שלא הייה ולא ניברא

מרובע77

New member
למה לא נראה?? :)

הם לא יודעים עלי כלום, לא יודעים איפה ואיך אני משלם מס. בגלל זה הם מבקשים פרטים על תשלום המס שלי, או אולי איזה טופס או הצהרה שמשחררים אותי ואותם מהראשויות שלהם.

הם משלמים על-ידי הפקדה בחשבון.

בכל מקרה אני צריך לשלם על זה איזשהו מס, אז אם זה בארץ, גם זה לא ברור לי איך. איך משלבים שכיר +מהבית כעצמאי פרילנסר בהקף קטן.

למה לא אמין, למה שאני אשקר, מוזרה לי התגובה שלך האמת.

מה מעניין אותם עניין המס שלך !!!!!!!!!!!!!!

הם צריכים לשלם לך . ואתה תשבור כאן את הרוש עם שלטונות המס . מה עשתה עם ארה"ב . תעשה גם כם איטליה . אין להם באיטליה אנשי מיקצוע . שצריכים להגיע עד ישראל ?

למעלה