אודה להכוונה

• פותח הנושא G8m
  • פורסם בתאריך

G8m

New member
אודה להכוונה

לפני שנים מספר סיימתי ללמוד שנה ד' במשפטים, אבל עלי להשלים רק 6 נקודות זכות בשביל תואר בוגר במשפטים. העניין הוא שבינתיים הפרעת קשב וריכוז החריפה למימדים חמורים, הוסר לי בניתוח גידול במוח ואני מאובחן כ mild cognitive impairment אצל נוירו פסיכולוג של מרפאת זיכרון עקב בעיות שיכחה, והופנתי לריפוי בעיסוק. אצל מרפאות בעיסוק אוכל לאמן את היכולת הקוגניטיבית עם תרגילי זיכרון, אולם התוכן משעמם אותי ואני מעוניין שתכני האימון יהיו בנויים על יישומים של מה שלמדתי בקורסים במשפטים באירועונים ובדיקה אם היישום נכון או לא. אני חושב שיהיה לי קשה למצוא מרפא בעיסוק שהיתה גם מתרגלת (עוזר/ת הוראה) של קורס במשפטים שתאמן אותי בזיכרון בתכנים של מה שלמדתי בקורסים במשפטים. אשמח לקבל את עצתכם אם אתם מכירים איפה אפשר לקבל טיפולים לאימון הזיכרון אצל בעל מקצוע (מרפא בעיסוק) שידאג לכך שתכני האימון יהיו מה שלמדתי. תודה מראש

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום G8m

MCI היא ירידה מתונה בזכרון במקרה שלך כתוצאה מגידול במוח בנוסף ציינת שיש הפרעת קשב וריכוז,ADD הפוגעת בריכוז וביכולת לזכור. הנוירופסיכולוג שלח אותך לריפוי בעיסוק. כדי לאמן את היכולת הקוגנטיבית ע"י תרגילי זיכרון. זו אחת הדרכים לשיפור הזיכרון. השאלה האם יש לך את היכולת לזכור טקסטים ארוכים ומסובכים שלמדת בלימודי המשפטים? אם היכולת הקוגנטיבית לא נפגעה אתה יכול לפנות למרפאה בעיסוק שתסייע לך . גם קלינאית תקשורת יכולה לסייע לך לאמן את הזיכרון. יש תוכנות מחשב מיוחדות לשיפור הזיכרון שניתן למצוא בשיקומון של יד שרה בתוכנה הזאת יש משחקים לשיפור הזיכרון והם משתמשים בה למטופלים במצב שלך ולאחר שבץ מוחי CVA, התוצאות טובות יש שיפור וגם הנאה. האם אתה משתמש בריטלין? . התרופה הזאת משפרת מאד את הריכוז והזיכרון. אנשים עם הפרעות קשב וריכוז נוטלים את התרופה ויכולת הלמידה והקוגניציה שלהם משתפרת תנסה לבדוק אם תוכל לקבל את הטיפול ע"י קופת החולים. אשמח לסייע לך כל עת. זהבה

למעלה