אודה לדעתכם ...

אודה לדעתכם ...

בימים אלו אני מרים חברה (שהיא בעצם אני
) ויש כבר שם: "לשם שינוי" ויש גם סלוגן: "הצלחה במחשבה תחילה" ועכשיו אני בתהליך עם איש מקצוע ליצירת לוגו וכאן אשמח לדעותיכם - המקצועיות (למי שיש) והלא מקצועיות (למי שיש)
כל הערה/ הארה/ קטילה (עם הסבר)/ פרגון יתקבלו בברכה... מצ"ב הלוגואים.. המון תודה מיקי

mc80

Member
אם תספר קצת על החברה שלך

במה היא עוסקת וכדו' נדע להתאים יותר את ההיערות לפי התאמה לעסק, לך, לשירות שאתה מעניק, לזהות קהל היעד.. ואם אתה עובד אם איש מקצוע- או שתסמוך עליו, או שתעזוב אותו. זה לא יפה שאתה בוגד בו איתנו.

תודה על התגובה

אז ככה, החברה הינה חברת לאימון עסקי ואישי.. אני עובד עם אנשי מכירות ומנהלים, ועורך גם סדנאות והרצאות. לגבי איש המקצוע אין קשר - הוא יודע שאני לוקח את הסקיצות לפורומים כדי לקבל חוות דעת נוספת, נהפוך הוא.. הוא ממליץ
שוב תודה מיקי

גת וייס

New member
אהבתי את הראשון

לא אהבתי את הסקיצות בהן הקו נמצא על השם. זה נראה עמוס מדי, לטעמי (וקצת כאילו אתה מוחק את השם). הקו בסקיצה הראשונה, הנמצא מתחת לשם, נראה כמו ציפור ונותן תחושה של מעוף ויצירתיות. הבעיה היחידה שלי עם הסקיצה הזו היא הפונט בו הסלוגן רשום. הפונט לא משתלב יפה עם הלוגו ולא מדבר באותה השפה. באימון עסקי מדובר, נכון?

קולמוס

New member
השינוי מתחיל מבפנים

הלוגואים נראים מיושנים ויומרניים. לפעמים שינוי קטן באות או ברווח בין האותיות עושה את ההבדל. כרגע מרב שהלוגואים מנסים להראות שינוי וזרימה הם מתייפיפים מדי אבל לא יפים.

yali

New member
היי מיקי

האמת שלא אהבתי את העיצוב של הלוגו, כמו שאמרו לפני הוא מיושן ופונט כתב יד לדעתי הינו ללא חוש אסתטי. גם את השילוב של אדום וכחול לא אהבתי. לי הלוגו הזכיר קמפיין בחירות. בכל מקרה, אם כבר הייתי בוחרת בורסיה הראשונה.

למעלה