אוגמ"ר 80

roeyfredi

New member
אוגמ"ר 80

יום ראשון נשלחתי לאוגמ"ר 80 עם 70 % שאני ישרת שם (חמשושים) . אפשר לקבל הסבר על המקום ? קראתי באינטרנט שזה הרבה גובניקים מאילת , אבל אמרו לי במזי(קסטינה שם ) שזה יחידה סגורה עם חבר'ה שסוגרים איתי ... בקיצור, מה הולך שם ? איך החדרים , אוכל , האוגדה.. ? אשמח לכל מידע ...

Gal isr

New member
קצת על האוגדה

האוגדה בהרי אילת קצת מחוץ לעיר. רוב הנגדים ואנשי הקבע הם מאילת, כן. החיילים ישנים בבסיס ואין אפשרות לצאת לאילת סתם ככה לטיולים. לגבי האוכל....לא סתם קוראים למקום "מסעדת אדום". האוגדה מקבלת אוכל ממלונות בעיר ומבשלים בחדר האוכל שפים מהסביבה. האוכל טוב מאוד אם לא מצויין. סך הכל מקום בסדר גמור, רק המרחק הורס קצת, אני כנראה אצטרך אלייך עוד כמה חודשים. בהצלחה!

roeyfredi

New member
עוד שאלה קטנה

מבחינת מגורים , איך ישנים ... בחדרים ? אוהלים ? מבחינת המקלחות וזה איך זה ? ברמה סבירה...?

Gal isr

New member
בטח אוהלים

כמו מעברות של פעם. ממש חומה ומגדל. סתם. בשירות סדיר אין אוהלים באמת...רק בתרגילים בשטח וכאלה. יש חדרים והכל בסדר. לא הילטון אבל חדרים עם 4 קירות, דלת ולרוב חלון. לא יודע לגבי מקלחות

roeyfredi

New member
למה ככה

ממש הבהלת אותי ... פשוט אני בא מטירונות שהסתיימה לפני שבועים וקצת , אז יש את הסרט הזה שזה יהיה באוהלים . תודה רבה חבר...

Gal isr

New member
חחחח עד מתי מרץ 07??

עדיין בצבא...עדיין. האמת שבשבועיים הקרובים יש ועדת קיצורי דרגות לסרן שלי... כרגע קצין קשר בגדוד קרקל..בט"ש בגבול מצרים.

roeyfredi

New member
אין רמת סיכון באוגמ"ר 80 נכון ...?

המשכורת של הגובניק נשארת אותה משכורת ? איך זה עובד...?

שירתתי שם!!!1

5 דקות נסיעה מאילת דרומה ( לכיוון מצפה רמון...) אוכל מעולה... שפים ממלונות באילת שבאים לעשות ימי מילואים באוגדה ויש את דורון הרסר מטבח שעושה אוכל מעולה! מבאס שזה בסיס פתוח לאילתים, ורוב הבסיס אילתים( 70 אחוז) והם יוצאים יומיות... וזה די משביז... בגדול לא בסיס משהו... דיי רחוק... מאוד שכונה- הרוב עושים שם מה שרוצים... יש מגורים למעלה, רגילים נחמדים לא משהו מיוחד. אני עזבתי אחרי שנה כי נמאס לי מהנסיעות ומהמרחק ולשבת 6 שעות באוטובוסים, ושהרוב חוזרים הביתה כל יום ואני לא..., לצאת משם מאוד קשה, לקח לי כמה חודשים טובים לצאת... במבט לאחור היה נחמד, אבל לא הייתי חוזרת על החוויה בהצלחה

למעלה