אוברלוק ברדר 1034 d

mmi303

New member
אוברלוק ברדר 1034 d

לפני זמן המליצו כאן על האוברלוק ברדר 1034 D ניסיתי לקבל מחברה ולא הסתדר אני חושבת אולי להזמין מאמזון כפי שכתבו כאן.
אשמח לקבל את דעתכן האם המכונה עדין מומלצת ?? השאלה לכל הבנות שמשתמשות בה. תודה.

היה לי.. ואהבתי

אחרי כשלוש שנים התקלקל ולדברי הטכנאי לא היה טעם לתקן...במהלך שלוש השנים השתמשתי בו כחובבת נלהבת... לא יום יום אבל גם לא פעם בחודש...
ההשחלה שם קלה מאוד (לעומת האוברלוק הבא שקניתי)
והוא באמת אחלה..
רק לא בטוחה שעמיד מאוד...

טרהקוטה

New member
שלוש שנות תפירה שלך

זה כמו 9 אצל מישהו אחר, צריך להביא את זה בחשבון...

mmi303

New member
tאת ממליצה על משהו יותר טוב

תודה על תגובתך. לשלוש שנים לא כדאי לקנות האם האוברלוק השני שקנית יותר טוב ויותר עמיד לתקופה של יותר שנים?

היי

סליחה על העיכוב בתשובה
אני לא בטוחה שהאוברלוק לא מספיק טוב. אהבתי אותו יותר מאת המכונה הנוכחית שלי, וכן ניצלתי אותו. אני לא זוכרת כבר את הפרטים של מה שנשבר שם ולמה היה בעייתי להחליף.. אבל זה היה עניין כזה...
אני לא ממליצה על משהו טוב יותר. לא זוכרת את שם האוברלוק שיש לי עכשיו, אבל זו מכונה שקניתי בארץ מהטכנאי והיא ידידותית פחות.. היא אצלי יותר משנה. עושה את העבודה.. אבל - אני תופרת בימים אלו הרבה פחות מפעם.. לצערי.
ויש לי נסיון רק עם שני האוברלוקים האלו... מבין שניהם הברדר מנצחת...תפעול, נוחות, השחלה...

שש שבע

New member
והטכנאי גם מכר לך את המכונה השניה שקנית?

שמעתי על טכנאים שאמרו שהמכונה לא שווה. בסוף התברר אחרת,
או שלא ידעו להשמיש את המכונה, או שפשוט רצו להקטין את המלאי שלהןם בחנות,
אני מכירה את המכונה, אני גם יודעת שהיא לא פחות טובה מכל ביתית אחרת,
כשמשתמשים במכונה, כל מכונה היא צריכה תחזוקה אחת לכמה זמן,
המכונה לא יקרה כלל, ואני חושבת שהיא שווה את ההשקעה.

היי

אני מסכימה. יכול להיות שהייתי צריכה לבדוק עם טכנאי נוסף, כי הברדר מנצחת מהרבה בחינות את המכונה שיש לי עכשיו (שאני לא זוכרת את שמה).
אבל יש לי בעיה בדחית סיפוקים

עם זאת, אני לא רוצה לומר שהטכנאי אמר לי סתם.. כי אני לא יודעת... ולא רוצה להשמיץ אותו סתם. בפעמים קודמות שהוא בא אלי לטפל במכונות שלי הוא עשה עבודה טובה ולא יקרה.
בתכלס - אם אצטרך אוברלוק אחד אי פעם, אני בהחלט חושב שאתארגן מספיק זמן מראש ואקנה שוב את הברדר.

למעלה