אוברול פיג'מה

princess66

New member
אוברול פיג'מה

בן הכמעט 3 מתעקש כל ערב להוריד גרביים ולישון בלי, בנוסף מעיף מעצמו באגרסיביות כל שמיכה שהיא בכל שלב (גם אם מכסים אותו כשישן חזק...). בנוסף הוא ממש טייל לילה ומסתובב לא מעט ובלילות קרים כאלה זה ממש מפריע לי שהוא מסתובב יחף. אני מחפשת לו אוברול כזה ללילה כמו שיש לקטנים, מפליז עם רגלית ולא מוצאת... יש למישהי רעיון איפה אפשר למצוא כזה לגילאים כאלה? כשאנחנו היינו ילדים היה לכל הגילאים. אם לא - אולי למישהי יש רעיון לתחליף...? לא נראה לי שיש מכנסי רגלית לגיל כזה..

princess66

New member
אני מחפשת מכנס עם רגלית

וגם אם נגרוב לו אחרי שיירדם הוא יתעורר ויוריד....

מיוליקה

New member
חמותי הביאה לילדיי אוברולים כאלה מחו"ל

אני מניחה שהנושא יותר מפותח שם לאור הטמפרטורות הנמוכות. אם תחפשי ברשת בטוח תמצאי. אחותי הייתה גורבת לבת שלה גרביונים, ומעליהם מכנסי פיג'מה
. נשמע לי בכלל לא נוח, מה גם שאני לא אוהבת שכפות הרגליים לא זוכות לאוורור. הטריק עם בן ה- 3 שלי - מצעי פליז/פלנל. מחממים מאוד, ולא צריך שכל הגוף יהיה מכוסה על מנת להתחמם. אגב, ילדיי, כמו אמא שלהם, חייבים שכפות הרגליים יבצבצו מהשמיכה . אולי גם בנך כזה ?

princess66

New member
יכול להיות שהוא אוהב מאוורר מצד שני

אם הוא מחליט להיות כל לילה "היהודי הנודד" צריך לאבטח אותו לא?

מיוליקה

New member
כשהבן שלי רץ מהמיטה שלו לשלנו באמצע הלילה

בריצת אמוק, אני מעדיפה שיהיה יחף ולא עם גרביים, שסכנת ההחלקה איתן גדולה יותר.

צודק! לא כיף לישון עם גרביים

כף הרגל צריכה איוורור, לא?
אם הוא טייל לילה ממש לא כדאי אוברול כזה כמו שיש לקטנים, כי הוא יפול כשיקום מהמיטה. (ניסית ללכת רדומה עם מכנס רגלית?... ) תלבישי אותו בפיג'מה עבה כזו מפליז (אני קניתי כמה ממש עבות במשביר וגם ב-H&O יש עבות כאלה) וזהו... נראה לי מספיק
גם אצלי לפעמים מעיפים את השמיכה ואם אני מתעוררת בלילה, אז קמה ובודקת אם השמיכה במקום (לרוב כן אבל לא תמיד
)

roni6661

New member
יש בבייבי שיק בגבעת שמואל

שלשום הייתי שם והיה מגוון של צבעים ומידות. מקווה שעדיין נשאר.

נושי 14

New member
את מחפשת את הדקים או העבים

דקים מצאתי בדלתא (זה היה לפני שנתיים) ועבים היו בשילב. כמובן שבחול יש מלא.

מקוקה1

New member
חפשי במישמיש

לא הייתי שם השנה אבל בשנים קודמות קניתי עד מידה 4-5 הילדים שלי כל כך אוהבים את זה וישנים עם זה. גם הגדול שקיבל אוברולים במידה 8 אאל"ט. אבל אני לא יודעת איפה נרכש.

למעלה