אוברול לחיפושית

yishayy

New member
אוברול לחיפושית

אני עושה אוברול לחיפושית שנת 76 מנוע 1300 ש"ח הציעו לי אוברול שלם כולל חריטה לאגרים ...הכל חדש ב-5000 ש"ח האם יקר או סביר? מהמוסך נשאלתי אם אני מעוניין ב-1600 בעוד 1500 ש"ח האם כדאי האם זה פוגע באמינות של החיפושית? שמעתי שמנוע-1300 יותר אמין מאשר כשמשנים ל-1600 מה אתם אומרים

vq55205

New member
1600

אני אתייחס רק לענין ההסבה ל - 1600 אני עשיתי את זה לא מזמן זוהי הזדמנות טובה לעשות את זה ,מאוחר יותר אחרי שתגמור את ה - 1300 יהיה מאוחר מידי .אני ממליץ לעשות, תקבל אוטו יותר חזק עם תאוצה שתאפשר לך לנסוע ממש כמו המכוניות המתקדמות ולא תצטרך לנסוע תמיד בצד ימין של הכביש. אתה פשוט תהנה מהאוטו הנאה מרובה . תוספת ההנאה גדולה לעין שיעור מתוספת המחיר כדאי לך לעשות מאמץ . לא ידוע לי על פגיעה כלשהיא באמינות.

zxram

New member
יש לי גם

המנוע שלי גם עשו לו חריטה ... אני מציע לך לבדוק איפה אתה עושה את זה אני לא ממש מכונאי אבל אני יודע שמי שעשה לי את זה לא היה המבין הכי גדול ומה שקורה זה שכל איזה שנה שנתיים אני צריך להוריד את המנוע ולחזק את הגוז´ונים..... המנוע פשוט מפרק את עצמו.

vq55205

New member
1600

ממה שאני יודע הפיכת מנוע ל - 1600 לא מתבצעת באמצעות חריטה אלא הרכבת סט חדש של בוכנות וצילינדרים , הדבר מחייב גם החלפת הראשים . בארץ הדבר קצת מסובך כי למיטב ידיעתי להשיג ראשים חדשים בארץ זה נדיר , אבל ממה שלמדתי בפורום הזה יכול להיות אפשרי. אם אמרו לך שהכל חדש קרוב לודאי שלא התכוונו לראשים ולפי מיטב ידיעתי תוספת של 1500 ש"ח לא תכסה החלפת החלקים ל1600 ובכלל זה סט כנ"ל חדש. אולי הכוונה היתה מראש לתת לך סט בוכנות וצילינדרים חדשים , וההפרש בינם ובין סט כזה של 1600 לרבות החלפת המרכיבים האחרים הנדרשים להפיכה ל - 1600 ידרוש תוספת של 1500 ש"ח. בכל מקרה האם כבר סגרת אתם על איזה מוסך מדובר ,אולי כדאי שתדע בדיוק מה אתה צריך לעשות ואז תעשה סקר שוק.כמו כן תבקש חוות דעת מהמומחים בפורום זה גם לגבי במוסכים המומלצים לעבודה כזאת. לפי מה שהבנתי אתה גר בתל אביב אז עדיף שתציין גם פרטים אלה. יש באזור רח´ המסגר מוסך בשם "צבר" אדם מבוגר תדבר איתו ותשאל מה הוא אומר. דרך אגב מישהו מכיר את המוסך ומי שמכיר מה דעתכם עליו?

yishayy

New member
אוברול

עוד לא סגרתי כלום, המוסך שלי, מוסך הדקל ביהוד, יש שם בחור בשם מירו בעל המוסך אני מטפל אצלו שנים ודי מרוצה רק רציתי לדעת שבנושא של האוברול הוא עושה מחיר טוב כי עבודה טובה אני יודע שהוא עושה. השאלה היא האם משהוא עשה אוברול ל-1600 וכמה עולה ואם יש המלצות

1303LS

New member
1600

הרכבת סט של צילינדרים 1600 לתוך בלוק 1300 מחייבת את חריטת הפתחים שאליהם משחילים את הצילינדרים בבלוק משום שהם שונים גם בקוטרם החיצוני.

chino

New member
רק לידיעתך...

סך כל החלקים לא עובר את ה-2500 ש"ח (כולל חריטות ושיפוץ ראשים)

למעלה