טעות אופטית , חוסר מודעות,השלמת גורל....
של מרבית האנשים שזה קורה ו......אין מה לעשות כניראה שקימקו אכן יותר גרוע
זה עדיין לא מכשיר את ה- JR. טעות אופטית - אחרי שהתחרבנתי עם הקטנוע שלי (סליחה על הביטוי אבל אין לי דרך אחרת לתאר את המצב) ואחרי שהמכונאי האחראי במוסך מטרו בת"א אמר לי " טוב, מה לעשות, זה בעיה ידועה של ה JR ואין מה לעשות רק לפתוח מנוע, קודם נפתח ואחרי זה ניראה מה צריך לעשות רק מסבים או שגם הטלטל הלך" הרגשתי חולשה בבירכיים
ובקול רועד שאלתי "כמה יעלה ?" "מתחיל ב- 3,000 ש"ח ועולה לפי החלקים והעבודה" כלומר - יסגר סביב 5,000 ש"ח . 1/3 מערך הקטנוע שפחות משנתיים על הכביש !!! זה לא נורמאלי . חשבתי שזה רק המזל הרע שלי ואז אצתי רצתי לגוגל והתברר שיש הרבה הודעות על בעיות דומות גם בפורומים אחרים, במחילה
. הלכתי למכונאים שלא קשורים למטרו (מוסכים מורשים וכיוב' ) והם ידעו על הבעיה ושהיא די נפוצה. יותר מזה אהוד, כמו שכתבתי כאן מקודם ברגע שקם מומחה לתיקון הבעיה כמו החברה שעשת סלילים תחליפיים לקימקו סימן שזו בעיה אקוטית במנוע ולא משהוא זניח. חוסר מודעות - לקיום הפורום הזה ורבים אחרים ברשת. רק אחרי שהתחלתי לחפש "אחים לצרה" מצאתי את הפורום הזה ופולגז ועוד פורומים לפני כן לא הייתי מודע ויש עוד כמוני הרבה שלא יודעים על קיום הפורום ולכן לא באים "לשפוך" את הלב. השלמת גורל - כמו שאתה יודע אהוד, הישראלי כאשר הוא קונה קטנוע/רכב עוד לפני שהוא עושה העברת בעלות על שמו הוא כבר חושב איך הוא ימכור אותו וכמה הוא יפסיד במכירה
ולקטנוע שיש לו שם רע אין שוק ואז אתה אומר לעצמך "אני אכלתי אותה לפחות שאצליח להיפטר מהגרוטאה במחיר טוב אז למה ליצור לסחורה שאני רוצה למכור שם רע? כדי שאוכל אותה שוב? " ואז אתה בולע את "הצפרדע" העיקר לא להיתקע עם הקטנוע במכירה. אני אומר לך אהוד יותר מזה - כמה מכונאים שפניתי אליהם (גם מכובדים ומוכרים) "ייעצו" לי לפרסם את הכלי באינטרנט "לכלי יש ביקוש תוריד קצת במחיר שים שמן חדש ותתקע אותו למשהוא" אתה מוכר אותו תיק-תק אין בעיה. אתה מבין? יש ביקוש אז למה להרוס אותו. אני אישית לא מסוגל לעשות את זה ולכן אני תקוע עם הגרוטאה ו אני גם מספר. אתמול הופיע פה בחור שהלך לו מנוע אחרי 4,500 ק"מ !!! לי הלך אטם ראש מנוע אחרי 100 ק"מ !! אם היית שומע על מקרים כאלו היית קונה? בטוח לא, אז למה להרוס ביקוש
. אני חושב שהבעיה היא שלנו הצרכנים גם עם מטרו וגם עם אבניר ועם כל היבואנים כי חייב להיות באחריות סעיף שאם יש צורך לפתוח מנוע בשנת האחריות (או מגבלת ק"מ) בגלל בעיה כל שהיא יוחלף המנוע קומפלט לחדש דנדש ולא שהיבואן יעשה אובראול. אני מבטיח לך שתיראה רמת שיפור דרמטית במנועים על כלים שמיובאים לארץ. אני אתן לך דוגמא מתחום אחר שאני מתעסק בו - אופני הרים - יצרן שמכבד את עצמו נותן לך אחריות לכל החיים על השילדה. נשברה לך השילדה לא משנה למה אתה מקבל על המקום שילדה חדשה! בלי שאלות ובלי בטיח כי זה יצרן שמאמין במוצר שלו. לעשות חריטת צילינד למנוע חדש זה מראה על אמינות המוצר, אמינות היבואן ועל הזילזול שהיבואנים בנו הצרכנים. אני חושב לכתוב למשרד התחבורה על כך כי אולי צריך לעשות בדיקת תקינה לגבי טיב החומרים במנועים האלו.