אובססיה

r e d head

New member
אובססיה

אנשים אובססיביים. פגישה אחת לפני שנה וחצי. כוס קפה בבית קפה צדדי, רפרוף של נשיקה בפרידה. איש חביב אבל אני אפילו לא ניסיתי להתעמק, לא היתה לי משיכה גם כנראה לא הרבה רצון. באחת הפעמים שהחלטתי להתנתק. אבל הלב לא היה פנוי. הוא ניסה שוב לפני חצי שנה. לא ברור לי אך על סמך כוס קפה הוא החליט שאני האישה בשבילו. לא עקרוני. יכולתי להיות ידידה שלו, פעם כתבתי על זה בפורום. ואז הוא נעלב ממשהו אין לי שמץ של מושג ממה. ביום שבת הבנתי שהוא ממשיך לחפש אותי. מכה מתחת לחגורה. אינטרנט עולם הדימדומים הוירטואלי. נכון שפעם שיחקתי קצת יותר מידי ומשכתי אש, אבל הפעם זה לא אני זה הוא... כמי שלא יכול לקבל לא ולהמשיך הלאה. הבלתי מושג שיוצר דמות שונה מהמציאות. חשבתם פעם על כל האנשים שקוראים אתכם בפורום. ומי מהם שמזהה אתכם מן מחשבה עקומה שאולי רק אולי הוא קורא גם כאן. אז קצת נשאבו ממני המילים. חושבת פעמיים...ושלח...

לפחות ראית אותו....

לי יש מישהו שיש לו רומן עם המשיבון האלקטרונית שלי..... והוא לא מתייאש, ביטלתי את ההודעה רק בגללו והוא עדיין לא מרפה...

dganit32

New member
אובססיה

פעם..היתה לי מחלה כזו היא מידי פעם..חוזרת ובקטן.. בכל מני צורות ותחומים.. קצת קשה לי לפעמים..להבין שזהו נגמר..עזבי..לכי הבית.

Snarc

New member
ניסיתי להגיע לסוף...

באמת שניסיתי,,,אבל נתקעתי בדרך,,,"נכון שפעם שיחקתי קצת יותר מידי ומשכתי אש" ...שוב פעם אני מפספס את הדברים המענינים...

r e d head

New member
../images/Emo13.gifאולי היה מעניין

אבל התוצאות היו
מכאיבות....

אני דוקא נתפסתי לסיום

לאנשים שקוראים אותי בפורום יודעת שלכאן , לפורום מביאה את עצמי נטו בדיוק מהסיבה הזו גם איני חושפת את כתיבתי כאן רק בפני הקרובים ביותר רק בפני אלו שממילא משתפת אותם גם ביום יום שלי זו הפינה שלי

r e d head

New member
גמני משתדלת מאוד

פעם אחת בלבד שלחתי לכאן- לפורום מישהו - בשבילו. אח"כ נהיה ביננו קשר. וזאת היתה בעיה בשבילי. לא יודעת אם הוא קרא כאן. אבל לא זה המקרה. רק ש...הנדון...אולי סתם נדמה לי....פראנויה. ללא קשר לנושא אני עצמי זיהיתי חברים שלי שכותבים מבלי שהם אמרו לי. לא משנה לי במיוחד, אני שוכחת אחרי יומיים. יותר חשוב לי לכתוב.

ארלה4

New member
ניצת, איך נטו?

אם יש לך חשש שאולי הקטן ביותר שמישהו מכיר אותך וקורא את שאת כותבת. קשה לי להאמין, שתכתבי חופשי. לפני שאמשיך אני כותב אלייך מפני שיש כאלה שרגישים ויעלבו, ומשום מה יש לי הרגשה שתקבלי את דברי ללא פגיעה, ואכן איני מתכוון לפגוע. אז ככה, בעצם אם יש מישהו שחושש שיקראו את דיעותיו וככה מאחרי ראשו מסתתרת המחשבה שמישהו יקרא וידע/יעשה מטעמים/ או כל דבר אחר, הרי יכתוב כך שלא יפגע בעתיד(וכל אחד ופגיעותו).מה הבעיה, לא ברור לי מדוע צריך לחשוש ולומר את דעתינו בכל נושא, כמו שהיינו אומרים אותה בכל מקום, אני מתייחס למקום הזה כאל מקום בו אנשים שחוו את אשר אני חויתי יספרו מדרך חייהם , קשייהם או סתם יעלו שאלה לדיון וכולנו , ניע דעתינו, ואת דעתי שאומר כאן, הייתי אומר בכל מקום, כך שאני לא מרגיש צורך לחשוש לא להביע דעתי ולא שאני כאן, אני מתייחס לפורום מבחינת הבעת דיעה כאל עוד אפיק, בו אוכל ללמוד מנסיון אחרים או להעביר מנסיוני אני. שהרי אם אף אחד לא מכיר אותי, אכתוב דברים שכשמישהו כן מכיר אותי לא הייתי כותב. לא? דרך אגב התייחסות דומה יש לי גם לנושאים אחרים כמו אודיגו למשל, יש חברים ששואלים "מה להכיר באודיגו? במחשב??" מה הבעיה, אם מתייחסים לזה כאל אפיק נוסף, כמו חברים שמוסרים שמות כמו היכרות אקראית באזשהו מקום, למה לא, . אני גם מודיע לחברים ואחרים שאני בפורום, באודיגו וכו.. תפוצה גדולה רק תביא איכותיים למקומות אלה, כי אני מעריך ומקווה לא לטעות, אחרים פשוט יתייאשו מהר ויעזבו. לכן ממש לא איכפת לי אם יש מישהו מוכר,(אהיה קיצוני, גם לא ילדי ןגרושתי)שקורא, וצופה בי מגיב, מעלה תהיות ועוד. ובמידה ויש אובססיבים בינהם, הקונץ הוא למצוא דרך לנפנף אותם אבל לא לחשוש להביע דעתכם ללא מורא ופחד. כי כך נתפס מי שאינו מספר לחבריו או לאחרים שהוא כאן.

ארלה

התבלבלת במשהו מהותי... האנשים הקרובים לי בפרוש יודעים שאני כותבת כאן מנהלת את הפורום ואת הכינוי שלי, איתם אין לי כל בעיה להפך קורה אפילו שאני מפנה אותם לקרוא או מקריאה להם בעצמי... אך בשום אופן לא הייתי רוצה שכל אחד שחולף בחיי ידע עלי הכל, לא הייתי רוצה למשל שגבר שפגשתי ועדיין לא התפתחה בנינו חברות יכנס עד כדי כך למחשבותי ותחושותי האינטימיות... לכל אחד מאיתנו יש את הזכות לפרטיות וכך אני רואה זאת כמקום הפרטי שלי ... את דעותי אני מביעה ותמיד הבעתי ללא מורא להפך דוקא לרב מעירים לי על כך שאני יותר מידי ישירה אבל כאן ארלה ,בפורום , זה הרבה יותר מדעות לפחות עבורי לכאן אני מביאה גם תחושות, רגשות בעצם את כולי כספר פתוח לא הייתי שכל עובר אורח בחיי שלא תהיתי על קנקנו יקרא את כל דפיו של הספר... אז מה אתה אומר?

ארלה4

New member
ניצת, שמת לב שאני עקשן?

אז עד שלא מוכיחים אחרת אני ממשיך. אספר לך שיש כאלה שיצאתי איתן, ומה לעשות חולפות אך נשמרות בליבי, ומכתיבתך ברור לי שגם לך. אצלי אין הבדל אם זה כאן או במקום אחר, הן יודעות את צפונות ליבי, אני איתן. נקודה. לא יצאתי מעולם אם מישהי במחשבה (וממש לא מתכוון לומר שאצלך כך)שיש פרק זמן בו אני לא מגלה את צפונות ליבי בהקשר להן או לדעותי, כך שאצלי לא יקרה שהן יואמרו "יו לא ידעתי " את צפונותי, פרטיותי שלא ארצה להביע לידן אני לא הביע כאן. מבחינתי, באמת התכוונתי, זה שלא יצא, מן אללה, אבל, לא רואה צפונותי מתגלות או נאמרות שלא הייתי אומר לידן. לא ברור לי משהו אחר. כאן כשאת יכולה להיות אנונימית, לפחות לחלק, גדול או קטן תגלי את כל צפונות ליבך, ולמי שאת רוצה בקרבתו, להיות איתו , זה שאת בוחרת, לא אקראי כמו פה, לו את לו מגלה? לו את מקציבה זמן, ורק לאחר זמן כלשהו תהיי כמו ספר פתוח? לי,, לא ברור, אבל אולי אני הוא זה שטועה ומתנצל מראש, אבל אני מאוד רוצה,(לומר שתמיד מצליח, לא)לגלות את המירב עליה ולה.ומקווה שלא תהיה בת חלוף.

r e d head

New member
ארל'ה

1. לא זכור לי שאתה שיתפת את הפורום בצפונות ליבך. 2. יש הבדל בין לתת עצות ורעיונות כללים לבין לכתוב על התלבטות במקרה ספציפי, אז או שאין לך מקרים ספציפיים, או שבגלל שכל החברים שלך קוראים כאן לא נוח לך לכתוב כאן על האינטימיות שלך. 3. אנחנו לא מדברים רק על בן זוג קבוע שבפניו אמורים להיות פתוחים, אלא גם על התלבטויות ושלבי ביניים. 4. ההתיחסות שלנו לפורום היא כמו לקבוצת תמיכה, חצי פסיכולוג עצם הכתיבה והתגובות גורמים לראות עוד צדדים, שיחה שלא היתי מעלה במפגש יום שישי עם כל החבר'ה, לכן אני לא רואה סיבה להביא את החבר'ה לכאן כמו שכבר כתבו לפני, להבדיל מפורומים אחרים, כאן אין מפגשים, כדי ישמר הצביון של התמיכה. למה אחרי שקראתי אותך שוב ושוב נראה לי שאתה לא באמת מתכוון לדבריך, אלא רק מנסה להתחכם?

ארלה4

New member
קראתי אתכם אחרי שהגבתי לדואלי

אז אני ממש לא חושש להחשף נא עברו שרשור קודם. שנית,רד, איני מתכוון להתחכם, אני חי את חיי ללא צורך בהתחכמות. אני אומר את שחושב,יודעת מה? גם אם אני מנסה להתחכם, תתיחסי בבקשה לאמירה מחוכמת ככל שתהיה. אני מניח שלא כולנו דומים, אבל כל אחד מאיתנו חושב שדעתו הניצחת היא הנכונה, ואין אני שונה מאחרים(ניצת, אני חושב כעת, שזו הסיבה שעניתי לך כעקשן פעמיים אותה פניה בערך) אני לא מוצא מסתור במקום הזה לדעותי, צפונותי(דרך אגב, סתם לצורך ההתפלספות, האם כל דעה, התייחסות , היא צפונות לב?)נאמרים בכל מקום כולל כאן, אם יש לי עניין בהתייחסות, לגבי בני זוג אליהם התייחסתי, שוב , בכל המערכות(לא נכון, רק בשנתיים וחצי האחרונות, אני גרוש 3 ומשהו שנים)רציתי מערכת "מסודרת" וקבועה, ומצטער למען עצמי, לא יצא, אז מראש לא חששתי לומר את דעותי כפי שמשתקפות באמירתי שאין לי חשש. אבל מבטיח לנסות לא מבטיח להצליח לגלות את צפונותי ללא סימן של התחכמות ,מה שכן מבטיח שאני לא מנסה להתחכם. ואני מאלה שמקיימים

אין לי בעיה עם עקשנים

אבל נראה לי שאדמו כבר אמרה חלק מהדברים ורק אחדד כאן בפורום אני חושבת עם עצמי ,איתכם מתלבטת ,מתיעצת עד כאן מבין? זה שחלף בחיי לא תמיד ישאר זו עדיין לא בחירה כי אם גישוש וכל עוד שאני מגששת באפלה אין לי כל רצון להיות ספר פתוח . לא! אני אישית כאדם מאוד פתוח גם עם עצמי,שלא מוותרת לעצמי ושואלת שאלות נוקבות לעיתים יודעת גם שבשלבים הראשונים תהיותי יכולות לפגוע ובזה אין לי כל רצון. ואתה ארלה? באמת לא קראתי אותך אף פעם נחשף אז זה לא חוכמה לבקר מהמקום בו אתה נמצא...

*יערית

New member
יש לי אובססיה......

למחשב....וקשה לי לצאת מזה..מכורה לו אוהבת אותו...וזו הפעם הראשונה שאני מכורה לאובייקט דומם{טוב הוא לא ממש דומם} אין מה להילחץ יקירתי.....חוסר יחס מאוד עוזר במיקרים שכאלו}{

ophra

New member
סליחה רד אבל ב'חיי שלא הבנתי ../images/Emo4.gif

לא הבנתי את המשפט: "ביום שבת הבנתי שהוא ממשיך לחפש אותי. מכה מתחת לחגורה" מכה למי? ולמה? ולמה העובדה שהוא מחפש אותך היא מכה? ולמה בכלל השימוש במונח "אובססיה"? אז הבחור עיקש, או עקשן, או נחוש, או אולי אפילו סתם קצת נודניק
אבל אובססיבי....????? אובססיה אצלי זה "חיזור גורלי" עם ארנבים מתים בסיר על הגאז וטלפונים בשעות מוזרות עם קולות התנשפות מעברו השני של הקו אז הוא קרציה קצת... את זה אני חושבת שהצלחתי להבין
אבל למה לא פשוט להתייחס אליו ככזה ולא להתחיל לפתח חרדות ופאראנויות כאילו הוא עוקב אחרייך במרחב הוירטואלי כולו ואולי אפילו כאן.... ואם כן - (ואת זה אני אומרת בתור מי שהיו כאלה ש"עקבו אחריה" כאן, בניגוד לרצונה) שיבושם לו!!!!! עפ
(זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שלא באמת רודפים אחרייך)

r e d head

New member
אז....

פה זה לא הנקודה.... אדם נחמד, נראה סולידי מאוד. זה הדברים שהוא כתב (ואני לא יכולה להרחיב כאן), לא מבינה מה גרם לו לזה. אני בכלל לא בקשר איתו משום סוג. שכחתי מקיומו. היתי בהלם קטן והוצאתי זהו זה... השרשור יכול לרדת למטה.

למעלה