אובייקט NET ב-ASP

amitelad

New member
אובייקט NET ב-ASP

האם ניתן לייצר אובייקט של NET בדפי ASP? אם כן האם יש צורך בהגדרות ספציפיות בדפים ו/או על השרת למעט התקנת ה-SDK?

amitelad

New member
הצפנה

אז ככה, מכמה ניסויים שעשיתי עכשיו אפשר לקבל אובייקטים של NET בדפי ASP בלי שום בעיה ע"י קריאה ל-Server.CreateObject. השאלה שלי היא האם יש דרך להעביר לבנאי פרמטרים בצורה כלשהי כי אני צריך להשתמש באובייקט RSACryptoServiceProvider ויש בעיה עם שימוש שלו בדפי ASP בלי כמה שינויים קלים. אני מעדיף לא לעשות את זה דרך עמוד אחר על מנת שלא לגרום לעליה בזמן ביצוע.

pagis

New member
הצפנה

1. קודם כל לא בדיוק הבנתי מה אתה מנסה להעביר. איפה יושב כל רכיב שלך, איך מתבצעת התקשורת בינהם, מה הסיבה שאתה מנסה להצפין אותה (מה המטרה שלך בזה) ומה בדיוק עובר שם. 2. השימוש היחיד למטרות הצפנה (כלומר לא חתימה דיגיטלית וכו' אלא הצפנה פרופר) שיש לעשות באלגריתמים לא סימטרים (ו RSA הוא אחד מהם) הוא הפצת מפתחות, כלומר כדי לסנכרן מפתחות הצפנה סימטרים בין הגורמים שמתקשרים. 3. כדאי תמיד, אלא אם יש לך סיבה ספציפית וטובה להימנע מזה, לא ליצור מפתח מסוג מסויים אלא ליצור מפתח מתוך אלגריתם דיפולטי, זה נכון בעיקר במפתחות לא סימטרים בדוט נט כי יש בעצם היום רק אופציה אחת, RSA. אם תעשה דבר כזה:
AsymmetricAlgorithm key = AsymmetricAlgorithm.Create();​
תקבל מפתח שכשיריצו את הקוד היום הוא יהיה מסוג RSA אבל כשיריצו בעוד שנה, אם יהיו שינויים ב default config של הפריימוורק המפתח שלך יגיב בהתאם, כך שאם הגירסה הבאה של הפריימוורק תכיל שינויים, מפתחות מסוגים חדשים, או מחלקות אחרות ויחליטו להגדיר אותן כברירת מחדל (דרך אגב, אתה יכל די בקלות לשנות מה ברירת המחדל על המכונה שלך) הקוד שלך יגיב בהתאם.

למעלה