אובחן אצליmorton neuroma

אובחן אצליmorton neuroma

שלום אובחן אצלי כפי שכתבתי באצבעות הרגל זה מאוד כואב לי. האם הניתוח קל?? כמה זמן ההחלמה?? האם צריך וכדאיי לעשות ניתוח או שיש דרך אחרת תודה

היי סיגל..

כבר ציינתי בפורם לא פעם שלמרות גילי הצעיר אני ממש גריאטרי בכל מה שקשור לבעיות אורטופדיות וכאבים ממקור אורטופדי הפכו כבר לחלק משגרת חיי . גם אני סובל מהבעיה אותה אזכרת ... מומחה לכף רגל הזריק לי איזה חומר בין האצבעות(קורטיזון נדמה לי) אשר הקל קצת על הכאב אבל אני חייב לציים שאני סובל מהבעיה כבר למעלה מ 5 חודשים וזה לא עובר ממש לחלוטין .... יש שבועות שזה כואב יותר ויש שפחות אבל תמיד זה כואב ...וזה מושפע גם מהעומס על הרגליים אצלי זה נובע מכך מזה שיש לי רגלי O - דפורמאציה שנקראת genu-varus וכתוצאה מלחץ לא סביר על כפות הרגליים אצבעות פשוט "מטפסות" אחת על השניה וזה מקדם שלילי עבור תהליכים דלקתיים בין אצבעות כף הרגל . אנני מכיר את ההיסטוריה שלך אבל במקרה שלי המומחה הסביר לי את ההשלכות שיש לניתוח בו חותכים את העצב הדלקתי ובנתיים החלטתי לסבול בשקט... ברגע שאני מבצע פעולה שמפעילה לחץ על כף הרגל הבעייתית רמת הדלקתיות עולה ...כאשר מצב זה מתרחש אצלך אני ממליץ לך ללכת עם נעל רחבה מאוד כדי שיהיה כמה שפחות לחץ על אצבעות כף הרגל .

מורטון

לניתוח הולכים רק אם טיפול שמרני (לא ניתוחי) כגון מדרסים, תרופות, זריקות ופיזיותרפיה לא עוזרים. אחוזי ההצלחה של הניתוח טובים.

morton neuroma

שלום סיגל, קראתי את פנייתך ואת תשובתו של מנהל הפורום דר' אלישע קרסין. אני מצטרף לתשובתו של דר' קרסין שיש להביא בחשבון ניתוח אך ורק לאחר שפתרונות שמרניים לא הצליחו. מדרסים טובים הינם פתרון אפקטיבי ויעיל בנושא מורטון. זהו גם פתרון מהיר, תוך שבועיים הכאבים יכולים לפחות ב80 אחוז. מדרסים ישנם רבים ושונים והם נבדלים זה מזה בחומרים בשיטות העבודה ובמומחיות האדם המבצע. אני מצרף לינק למאמר בנושא: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D

ביום שלישי הולכת לניתוח

כמה זמן לאחר ניתוח יכולה ללכת כרגיל??\ האם הניתוח הוא ניתוח קל?

למעלה