אובדת ....

כלנית777

New member
אובדת ....

הכרנו לפני שנים. החלפנו מבטים וגם שיחות. הוא היה בזוגיות וגם אני. לא העמקנו המצב הזוגי לא איפשר. נפגשנו שוב לפני מספר חודשים. אני כבר פנויה. הוא..במשבר זוגיות ולדבריו ,כבר שנה על סף עזיבה. כנפגשנו הבנו שתמיד היתה שם אהבה וגם היום. הוא עזב את הבית. עבר לסירוגין לגור איתי ואצל הוריו. אמר שהוא פותח בהליך גירושין ודיבר על כך עם אשתו. הוא שכר דירה וקבענו שנגור יחד. אני תפסתי רגליים קרות. כל עוד לא התגרש ומה עוד שהדירה באותה שכונה שבה אישתו גרה לא חשתי ביטחון בהחלטה. הוא הסכים איתי. החלטתי שניפרד עד שיתגרש סופית. נפרדנו בדיוק למספר ימים. היה קשה לשנינו. נשמע רומנטי אבל..לא חשה בטוחה איתו. את הגירושין הפורמליים הוא לוקח באיזי. חש שהוא צריך לתמוך באשתו בתהליך. אין ספור שיחות בינהם. מאוד אנושי אומנם מצידו אבל.....אולי אני משלה את עצמי. וכן שאלתי אותו ...והוא צובע את העתיד המשותף בורוד ובבלונים צבעוניים והבטחות על חיים משותפים. אהבת חיי- קרא לי . אבל אולי זה רק משחק. הוא מצדיק אותי שאני חשה אי ביטחון בשל אי הוודאות שאני חשה (!!!) הוא מבין שבכל פעם כשהוא הולך אליה אני חשה רע. כי אני חשה שאני תקועה באמצע..... מאוד אשמח לעצות מתוך ניסיון איך להמשיך ולהתקדם...

seeyou

New member
אם הגירושין הפורמליים הוא לוקח באיזי.סימן

שיש לו סיבה חשובה -יותר חשובה ממך

תוכלי להיסתפק בתפקיד האישה האחרת כול עוד אין דבר "אטרקטיבי" באופק

לא הייתי ממליץ לך לבנות ארמונות באוויר

יוסי

Dr Cocktail

New member
שני אנשים בוגדניים

שהתחילו מערכת יחסים מהמקום של בגידה בבני זוגם ,תמיד יהיו חשדנים זה כלפי זה כי הם יודעים עמוק בפנים ששניהם 'מסוגלים' לבגוד,, למה במרכאות? כי בעיקרון כולם מסוגלים לבגוד אבל אני מאמין שאת מבינה למה אני מתכוון..,תמיד יהיו חששות ואי ודאות כי הזוגיות שלכם התחילה ממקום לא אמיתי,מקום של נאהבים ולכולם זה ברור שמערכת יחסים 'אסורה' היא מרגשת פי כמה אבל אז מגיע שלב השגרה בכל זוגיות וכבר לא הכל מרגש ואסור,,ורק אז מגלים אם מה שיש זה אמיתי או רק אשליה. עכשי כשהכל מתחיל לרקום עור וגידים והוא כבר עבר לגור מחוץ לבית את הראשונה שקיבלה רגליים קרות כי את פתאום מבינה שזה הופך להיות משהו אמיתי ולא אשליה מרגשת.ואולי עמוק בפנים את יודעת שאולי זה חסר סיכוי,,

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצתי

לקחת ממנו מרחק.

הסיכוי להתרסקות עומד על 92.6%.
הסיכוי לאושר עומד על 4.7%.
2.7% תיפול פה פצצה גרעינית ואז לא משנה כך או אחרת.

אם זו אהבת אמת, הוא בוודאי ימצא אותך אחרי הגירושין.

שמרי על עצמך.

Alice in wonder

New member
נראה לי שקצת קשים איתך פה

תשמרי על עצמך - כן, אבל נראה שאת ממילא נזהרת. עשית נכון שלא הסכמת לגור יחד. בין שניכם את ה"מבוגר האחראי". הוא כרגע לא יציב רגשית, מצב די טבעי במקום בו הוא נמצא. אבל זה לא בהכרח מעיד על העתיד. בבוא הזמן, תוכלו לבדוק את הקשר ביניכם ולראות אם יש סיכוי לפרק ב'. רק קחי בחשבון שזה ייקח זמן.

בינתיים נסי להתרשם קצת יותר - האם הוא ילדותי ואימפולסיבי או שקול ורציני בכוונותיו. אם הוא באופן עקבי מתלהב כמו ילד קטן הרי שהתשובה ברורה.

כרגע - חיי את חייך ותני למה שצריך לקרות שיקרה. ולגבי העבר - לא נראה לי שעשיתם שום דבר רע. היה קליק, לא קרה שום דבר משמעותי, ועכשו נפתחה הזדמנות לבדיקה מחודשת ואחראית.

למעלה