אובדת עצות

y23104

New member
אובדת עצות

שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון... אני בת 27 נשואה + 1 ומאז שהשתחררתי מהצבא עבדתי בעבודות פקידותיות למינהם. כיום אני עובדת אצל סוכן ביטוח ושונאת כל רגע. הבעיה היא שאני מתה לקום וללכת לעשות משהו עם החיים שלי ואין לי מושג מה אני מפחדת לקבל החלטות אני יודעת שעל מנת להגיע לעבודה מספקת כלשהי יש צורך ללמוד מקצוע אבל אני לא רואה את עצמי עכשיו קמה ונרשמת ללימודים מה עושים מי יכול לכוון אותי מה מתאים לי ומה עליי לעשות? תודה מראש

fighter21

New member
היי

אני מציע שתגדירי תחומי עניין שתמיד עניינו אותך. את תמיד יכולה להרשם לקורס קצר ולא מחייב של מספר חודשים, ככה לאט לאט להתרגל לעניין הלימודים. יכול להיות שתמצאי מזה עבודה, אולי לא, אבל בטוח הרווחת ידע והנאה. אם את לא מצליחה להגדיר תחומי עניין, אולי תפני לייעוץ תעסוקתי מקצועי? העלות, לפחות במכון הדסה, ממש לא יקרה (כ-990 ש"ח). תשמעי, את עדיין בחורה צעירה ואת יכולה להתחיל ללמוד לתואר ולסיים בגיל צעיר.

שיקולים בבחירת מקצוע.

בבואנו לבחור מקצוע חשוב לקחת בחשבון את מכלול השיקולים הרלוונטיים להחלטה זו: שיקולים הקשורים למידע על מקצועות ושיקולים הקשורים במידע על "עצמי". מצ"ב מאמר שעשוי לסייע לך בהתלבטות. בהצלחה!

למעלה