מה ראשי תיבות של כסף?
ליזי שלום, אני קוראת את הסיפור שלך ומאד מזדהה. אני לא יכולה לומר שהיה לי מקרה דומה, כי תמיד יש הבדלים שהופכים את הארועים לשונים מאד זה מזה. אבל אני יכולה להבין את ההתלבטות שאת נמצאת בה. עכשיו ממרום "ניסיוני", כאחת שעשתה את הצעד ופירקה מערכת, אני יכולה לומר לך שאת הצעד הזה אפשר לעשות בכל שלב. אבל אנחנו לא מבינים בשלב התכנון את המחיר. והמחיר אינו קשור רק לירידה במצב הכלכלי. המחיר קשור למשהו שכבר קיים, שכבר עובד ומתפקד שכבר בניתם שני אנשים ואף הכנסתם לתוכו אדם שלישי. ועכשיו את מרגישה שהוא לא מספק אותך. כל הרפתקאה מבחוץ יכולה למשוך יותר ממערכת ששקדת עליה שנים ונמצאת כרגע במשבר. לפעמים נראה שלצאת מהמשבר הזה זו משימה בלתי אפשרית. שלעולם לא תהני ממגע ידו של בעלך. שהוא לעולם לא יצליח להבין את צפונות ליבך, שלא תצליחי להפתח ולדבר איתו. אבל זה לא נכון. את צריכה לתת לו הזדמנות לנסות לעשות את זה. את צריכה לשדר לו שלדברים הללו את זקוקה. לפני שאת מפרקת והולכת הלאה. וזה לא משנה אם תעשי את זה בעזרת ייעוץ מקצועי או שתנסי מדי ערב לדובב אותו ואת עצמך עד שתצליחי. ראשי התיבות של כסף - כסף סופרים פעמיים, וכך גם לגבי מערכת היחסים מנסים לפחות פעמיים לפני שאומרים "זהו זה". אבל הניסיון צריך להיות אמיתי. ואת לא יכולה לנסות את מערכת היחסים עם בעלך ובמקביל להמשיך להתבלבל עם המאהב. חוצמזה אם המאהב יהיה מוכן לחכות בשבילך זה גם סימן למידת אהבתו אליך. ועד כמה הוא מוכן להקריב כדי לראות אותך מאושרת. אם לאחר תקופת ניסיון אמיתית עם בעלך תשארי באותה מסקנה שאין סיכוי ביניכם - במידה והמושבניק באמת אוהב אותך - הוא יהיה שם עדיין. ואם תרגישי שבעלך הוא הכתובת שלך ותצליחו לפתור את הבעיות - תצאי מרווחת. וכמובן גם הילד שלכם. בהצלחה, יעל