אובדת עצות
שלום רב,
אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ ושלא תשפטו אותי כי זה צעד אחד לפני פניה לסדנא או טיפול..\
אז שלום לכולם, אני בת 32 (שמי יישאר כרגע במערכת) יש לי זוגיות מדהימה עם אישה (אנחנו שתי נשים) היא בת 29 ואנחנו גרות יחד ומנהלות משק בית כשנה לערך ונורא כיף לנו יחד! יש לי בעיה שאני מודעת אליה ולא מצליחה לפתור אותה (או שאף פעם לא באמת ניסיתי) וככל שאני מדיחקה את זה או מתעלמת זה פוגע לי במערכת היחיסים וזה יגיע למצב שאאבד את הדבר היקר לי מכל- אותה! אני בן אדם נורא עצבני, או פתיל קצר אם אפשר לקרוא לזה ככה שישמע יותר טוב
במבים של ריב או ויכוח אני מדברת אליה בצורה לא יפה, צועקת וזה לא מגיע לה! אם היו שמים לי מראה הייתי נגעלת מעצמי ולפעמים אני שוכחת שהשהכל נרגע ומשלימים ה"צלקת" אצלה נשארת והדיבור המגעיל והמלוכלך שלי נשאר אצלה עמוק בלב.אני לא יודעת אם זה מחוסר תשומת לב שאני מקבלת כי היא מביאה אבל פחות חמה ממני...אבל לא זה מה שמפריע לי כי יש אהבה מאוד גדולה. בריב האחרון בשבת האחרונה זה כבר עבר את הקו האדום ואני כבר לא יודעת מה לעשות...האם כדאי טיפול? סדנא? חיפשתי בגוגול וממש התבלבלתי...חשוב לי לפתור את זה שלא יחזור בריב הבא ואני יודעת שזה תהליך שאני צריכה לעבור ותהיות מודעת להתנהגות שלי כי זה לא מגיע לה ולא מכבד את שתינו. מה עושים?!?! אשמח לעצות .
תודה
שלום רב,
אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ ושלא תשפטו אותי כי זה צעד אחד לפני פניה לסדנא או טיפול..\
אז שלום לכולם, אני בת 32 (שמי יישאר כרגע במערכת) יש לי זוגיות מדהימה עם אישה (אנחנו שתי נשים) היא בת 29 ואנחנו גרות יחד ומנהלות משק בית כשנה לערך ונורא כיף לנו יחד! יש לי בעיה שאני מודעת אליה ולא מצליחה לפתור אותה (או שאף פעם לא באמת ניסיתי) וככל שאני מדיחקה את זה או מתעלמת זה פוגע לי במערכת היחיסים וזה יגיע למצב שאאבד את הדבר היקר לי מכל- אותה! אני בן אדם נורא עצבני, או פתיל קצר אם אפשר לקרוא לזה ככה שישמע יותר טוב
תודה