אובדת עיצות...

אובדת עיצות...

לפני כשנה וחצי הייתי חסידת ברסלב.. עשיתי כמעט את כל המצוות שלו... שמחתי בזה, התמדתי בזה.. הייתי מאושרת!! אגב אני בת 17... ואז נפל עליי דיכאון... לא ידעתי מה לעשות... התרחקתי מהדת, ומיהודים... עשיתי דברים נוראיים, (למרות שנהניתי מהם..) אני רוצה לחזור לברסלב אבל מפחדת שלא ייקבלו אותי מפאת מה שעשיתי... אני מפחדת שכבר אף יהודי כשר לא ירצה אותי.. בקיצור אני רוצה לחזור למסלול... וצריכה מישהו שידריך אותי... ובו בזמן יקשיב לי ולא ישפוט אותי על מה שעשיתי... בבקשה אם יש לכם עצות / הצעות / אפילו ביקורות
...

יש לי עיצה אדירה בשבילך

תלכי קצת לדבר עם אבאל'ה ... התבודדות זו בהחלט עיצה אדירה שנתן רבינו ע"ה. בנוסף לזה אל תשכחי שהשי"ת אוהב את כולנו גם אם חטאנו, אין צדיק שיעשה טוב ולא יחטא, לצערי כולנו חוטאים ואם קרה שהגענו למצב של "נפילה" זה מצויין, כי אין נפילה אלא לצורך עליה ולכן את צריכה להיות שמחה שעכשיו העליה שלך תיהיה גבוהה יותר. ובוודאי היה לך לתקן משהו בשאול התחתיות שהיית. מי שצריך לקבל אותך זה בורא עולם ולא אנשים, מי שצריך להקשיב לך זה בורא עולם וממנו את צריכה לבקש את הסליחות ולא מאף אחד אחר, אלא עם פגעת במשהו באופן אישי ואז רצוי לבקש סליחה באופן אישי. ועוד נאמר שבע פעמים יפול צדיק וקם ... מי אנחנו ומה אנחנו? כולנו נופלים וקמים בכל יום ויום... חלקנו מגיעים למקום שה' ירחם עלינו ופוגמים בכל דבר ודבר שרק אפשר רח"ל ... אם כך מה הגדולה? הגדולה היא לחזור לבורא עולם, לבקש סליחה ולהתחיל דף חדש ... ולכן אמרו חז"ל, במקום שעומדים בעלי תשובה, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד. וזאת כיוון שמי שחוזר בתשובה על חטאים שעשה, בורא עולם הופך לו את כל עוונותיו לזכויות ולכן מעלתו גדולה מאוד. לכן אני ממליץ לך את עיצת רבינו, ללכת בשמחה רבה ולהתחזק לאט לאט לכבוד השי"ת שוב ... בהצלחה

../images/Emo24.gif

בס"ד שלום מקסימה!! אשרייך על ההחלטה הנכונה, וכל הכבוד על הרצון האמיתי הנובע מליבך הטוב! אין דבר כזה שאלוקים לא מקבל יהודי בחזרה !!!!! אבא זה אבא.
אין מה לפחד,ואין מה להכניס מחשבות טורדניות ומציקות לראשך . חבל על הזמן היקר. לימדונו רבותינו ז"ל : 'הרוצה להיטהר מסייעין בידו ' ! אני ממליצה לך ללכת לשיעורי תורה והרצאות בנושאים שמעניינים אותך, להרוות את צימאונה של הנשמה.לחזק את הנפש. אם התחברת לתורת רבי נחמן ,אז האנשים הנחמדים פה יוכלו לכוון אותך לשיעורים ברוח ברסלב. רק צייני היכן את גרה? בנוסף אני ממליצה לך להכנס לפורום הזה,שייתכן ויביאו לך עוד הצעות ועצות טובות !! אם יש לך עוד שאלות,בעיות,תהיות - אנחנו פה !!!!

Lavender Moon

New member
צדיקה ../images/Emo13.gif

בס"ד אל תתני ליצר הרע לבלבל אותך!!! השם יתברך אוהב אותך!! ורוצה בך!! הוא קורא לך וכל מה שנותר לך לעשות זה להשליך את המוח, לא לתת למחשבות ולבילבולים לאחוז בך! לבלבל אותך ולהרחיק אותך חס ושלום מאבינו שבשמיים. רבנו קורא לך! רק תבואי אחותי! לכי בעקבות רבנו המתוק והוא יחבק וידריך ויתן לך את העצה והנחמה את זוכרת את הימים שהיית עם רבנו ?את המתיקות? השימחה האמיתית שהייתה לך! ולא שמחה שאת קונה משהו שרצית והשמחה מתפוגגת אחרי כמה שעות. את הריקודים והתפילות? גם אני הייתי דבוקה אחרי רבנו ואז נפלתי נפילה גדולה מאוד מאוד ועשיתי את מה שעשיתי שק' יסלח לי....וכאן הנק' הכי חשובה...באה המחשבה היצר הרע שאומר לך "תראי מה עשית??? תתבישי! אין לך מקום מול ק' יתברך והצדיק לא יקבל אותך חזרה!" אל תאמיני לו!!! ואל תקשיבי!! הייתי במקום הזה... ק' הוא אב הרחמים! ואנחנו בשר ודם...בניו ובנותיו האהובים! מתוך המקומות הנוראים שהיינו בהם החלטנו לשוב אליו! אין דבר גדול יותר מזה! במקומות בהם בעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד! כמה ברי ישראל חוטאים ולא יודעים אפילו שיש ק' בעולם? וק' זיכה אותך לדעת כדי שתוכלי לשוב אליו! הם חיים בשקר ואת יודעת את האמת! את רואה כבר יש לך סיבה לחייך! :) אחותי...אנחנו אוהבים אותך ומקבלים אותך בחיבוק! ואם בא לך לדבר אז בכיף! יש לך עם מי! אבל קודם דברי עם אבא ותגידי לו שאת מתגעגעת ורוצה לשוב אליו... :) תדליקי נר לרבנו ותבקשי את עזרתו... והכל יהיה בסדר אחותי! בעז"ה! יהיה יותר מבסדר! יהיו ניסים ונפלאות!! נ נח נחמ נחמן מאומן

למעלה