אובדן

אובדן ../images/Emo16.gif

"מה שלומך"- רצועת הייעוץ והתמיכה לנוער ב- BlogTV תשודר מחר, יום שלישי, בשעה 17:00. לקראת יום השואה ויום הזכרון, תעסוק התוכנית בנושא אובדן, ואנחנו מבקשים מכם לקחת חלק בתוכנית ולספר לנו על ההתמודדות שלכם עם אובדן של מישהו קרוב לכם. כמו כן, יתקבלו שאלות ובעיות בכל תחום אחר. מי שמעוניין לקבל מענה מקצועי מהיועצת באולפן (חגית ורד מארגון"דלת פתוחה") מוזמן לשרשר כאן את השאלה או הבעיה, או לשלוח לנו מסר אישי. במידה ותרצו להתייעץ טלפונית בשידור - אנא שלחו לנו את הטלפון שלכם במסר אישי ואנחנו נחזור אליכם. (תמיד עדיף לדבר טלפונית עם היועצת... כדי לקבל את העצה המדוייקת ביותר)

../images/Emo7.gif

איך אפשר לספר על התמודדות עם אדם שקרוב לנו?, אני לא חושבת שהצלחתי להתמודד עם אובדן של אדם אחד אפילו, כולם עדיין בלב שלי, הם לא אבדו חוץ מהעובדה ה-ממשית- שהם לא כאן, איתי, לצדי. אבל בכל זאת, אם יש דרך שבה אני מתמודדת- היא הכתיבה שלי.
הייתה תקופה שהייתי כותבת לאנשים שאיבדתי המון, היומן השלישי שלי [מתוך ארבעה שכבר נכתבו]- הוא יומן שכולו מכתבים לסבא שלי ז"ל... [יופי, ממש חפרתי. זה בגלל השעה והכל..] המממ.. אני רק חייבת להגיד עוד משהו [אם מישהו בכלל יקרא את ההודעה הזאת?]: יש המון סוגים של אובדן, ואני דווקא חושבת שהאובדן הכי קשה זה האובדן העצמי- ורק מי שזה קרה לו יודע עד כמה זה נורא להתחזק ולהתגבר ולחזור לעצמו. ולצערי, זה קרה לי כבר כמה פעמים . . . ^אני המומה שכתבתי את זה בכלל..^ *תנסו לא להגיב לפסקה האחרונה*

למעלה