אובדן התמימות

time2market

New member
אובדן התמימות

נפגשנו אתמול אחרי חודש של שיחות טראנס אטלנטיות , "אז מה קורה אחשלי?".. אצלי האמת מצויין החיים, העבודה, הילדים - אין תלונות.. ואיתך? אני שואל .. הוא מתקרב לי לאוזן ולוחש - אחרי 2 גק דניאלס נדיבים מהברמן .. "אני מזיין את ש' מהשווק" ש' - בשנות העשרים המאוחרות , תל אביבית שהיגרה מארה"ב , יפיפיה , שעד כמה שידוע לי היא ביצ'ית לא קטנה.. "איריס" - ככה נקרא לאשתו ואם שלושת בנותיו , מסוג הנשים שהלידות עשו להן רק טוב..תמכה בחבר הטוב שלי וויתרה על קרירה מזהירה במקצוע חופשי רק בשבילו.. והאמת - שהיא ניראית מצויין . הרגשתי בחילה . לא , אני לא צדיק אומנם לא בגדתי או סיימתי את נשואי על בסיס דומה , אבל כן בתחילת הדרך הפתלתלה שניקראת "בדיקת השוק לאחר פרידה" קיימתי קשר דיסקרטי עם אשת איש . גם אז אחרי מספר פגישות הבנתי שאני לא בנוי לזה והריגוש של מים גנובים לא מדבר אלי.. הייתי חייב להוציא .

רות 2

New member
למה קראתה לזה אובדן תמימות

??? לא הייתה ואינך ... תמים ... נראה לי שזה עוד לבנה לעבר אובדן האמון ... אם וא כבר עושה את זה ... למרות שהיא והיא והיא ....אז מה נישאר ... לכל טעם יש טעם ... עד שנפגם

time2market

New member
למה?

בהיותי אדם אופטימי מטבעי , חשבתי שזוג שעבר כל כך הרבה ביחד , שיש להם כל כך הרבה במשותף , שנראים מחובקים בארועים חברתיים , ומפרגנים אחד לשניה.. שניראו לי באיזה שהוא מקום אידיאל לזוגיות מושלמת .. הכל קרס..

רות 2

New member
ציור של כל זוג שהיה כאן ....

בזמן מסויים ..... פשוט היו כאלה שהחצינו וכאלה שטטאו מתחת לשטיח .... ואלה ואלה נכשלו כי היו עסוקים באיך מצטיירים הם בתוך חברותה כזו או אחרת ..... שום כלום לא קרס ... נשאר הרבה חומר לבנייה מחודשת

למעלה