אואזיס

אואזיס

בתור אחד שחדש פה בפורום הייתי רוצה להצהיר שאואזיס הם הלהקה הטובה בעולם והאלבום החדש שלהם הוא הטוב ביותר שיצא להם מאז מורנינג גלורי

sok777

New member
היי

ברוך הבא!
ספר קצת על עצמך.. :) אורן, נכון? אני סער, המנהל פה. בכיתה י"ב היום. צעיר :) מוזיקאי (ואתה יכול לשמוע אותי דרך הלינק בחתימה שלי) ואוהב כדורגל חוץ מזה. מבחינתי יהיה קצת יומרני להגיד מה שאמרת אבל שמח לשמוע שזאת דעתך

פרטים

הרומן שלי עם אואזיס התחיל בגיל 16 שהייתי בחופש הגדול לפני כיתה י החלטתי שאני חייב לקנות דיסק שלהם לאחר שראיתי אינספור שידורים של הקליפ שלהם live forever בvh1 ונדלקתי אז הלכתי וקניתי את דפנטלי מייבי מההששמעה הריאשונה של האלבום נגנבתי השירים הטריפו אותי כל שיר יותר טוב מאחר סופרסוניק סיגרטס אנד אלכוהול דיגסידינר וכמובן ליב פורבר מאז עברו כבר 8 שנים הספקתי לקנות את כל התקליטים אבל דפנטלי מייבי נשאר אצלי הדיסק הכי טוב שלהם ומבחינתי הכי טוב אי פעם

sok777

New member
אוה

כיף לך שהיית בגיל ההוא בזמן ההוא. אגב, פעם הבאה תשרשר להודעה הקודמת שלך אם זה באותו נושא (; תודה על השיתוף! ואיך קוראים לך?

השאלה הגדולה

מתי אואזיס יבאו לארץ במקום כל האמנים שמזמן עבר זמנם יביאו פעם להקה איכותית כמוהם

sok777

New member
כפי הנראה יביאו אותם גם כש...

יעבור זמנם :\ או רק את נואל בקריירת הסולו... שוב, אנא שרשר להודעות הקודמות. זה מאוד מציק כשפותחים הרבה הודעות. פשוט הכנס להודעה הקודמת שלך ולחץ על: הוסף תגובה ואז תכתוב את זה במקום בנושא חדש. תודה!

למעלה