אואזיס LIVE בMTV2 עכשיו!
P pirates to the champ New member 28/10/07 #3 אעע מי נרדם ב9?! :-O יש לך שביתה! אתה אמורה להתעורר ב9!... בערב! חחח
L LetThereBeLove New member 29/10/07 #4 חחחח האמת שאנחנו לא ממש שובתים, אני לומדת בערך כל יום (גם אם לכמה שעות) אבל בד"כ זה ממש לא השעות שאני הולכת לישון בהם. הרגשתי ממש ממש רע כי ברוב טיפשותי הלכתי לאכול מקדונלדס בערב בכל מקרה, התעוררתי ב4 בבוקר ולא הצלחתי להרדם עד איזה 5
חחחח האמת שאנחנו לא ממש שובתים, אני לומדת בערך כל יום (גם אם לכמה שעות) אבל בד"כ זה ממש לא השעות שאני הולכת לישון בהם. הרגשתי ממש ממש רע כי ברוב טיפשותי הלכתי לאכול מקדונלדס בערב בכל מקרה, התעוררתי ב4 בבוקר ולא הצלחתי להרדם עד איזה 5
S sok777 New member 29/10/07 #5 בגלל זה לא אוכלים שם.. ../images/Emo5.gif בעע, מקום דוחה. רק ארומה וקפה ג'ו
L LetThereBeLove New member 29/10/07 #6 ספר לי על זה. שתיתי היום פעמיים בארומה. בבוקר אייס ובערב קפה ארומה.
S sok777 New member 29/10/07 #7 ../images/Emo70.gif ואני השבוע (כאילו, שבוע שעבר, לפני 3 ימים, בחמישי) ישבתי איזה שעה ומשהו בקפה ג'ו. חבר שלי אפילו קיבל זבוב מת בסלט. הפתעה. :S אולי בגלל שלקחנו עסקי? קמצנים? לא. חסכנים? כן. בכל זאת, השארנו לה טיפ שמן.
../images/Emo70.gif ואני השבוע (כאילו, שבוע שעבר, לפני 3 ימים, בחמישי) ישבתי איזה שעה ומשהו בקפה ג'ו. חבר שלי אפילו קיבל זבוב מת בסלט. הפתעה. :S אולי בגלל שלקחנו עסקי? קמצנים? לא. חסכנים? כן. בכל זאת, השארנו לה טיפ שמן.
S sok777 New member 29/10/07 #11 אחרי בירור מאסיבי (לא סתם, קצרצר) אין בב"ש כמו שאמרת והכי קרוב אלייך זה באשדוד אני חושב.