אואזיס וג'וני דפ

פאני14

New member
אואזיס וג'וני דפ

היי, אני לא ממש חברה קבועה בפורום, פשוט הם נראים לי להקה נחמדה והכל ולפעמים אני שומעת שירים שלהם. הבקשה שלי היא, מי יכול להביא לי מידע על הקשר של השחקן (המוכשר בטירוף) ג'וני דפ ושל אואזיס, אני יודעת שהם ניגנו ביחד. אני שואלת את זה בעיקרון כי אני מעריצה של ג'וני בכלל והייתי רוצה לברר קצת בעניין. האם הם מנגנים/ נפגשים ביחד גם בימים אלו או שלא? ולפי מה שאני יודעת, ג'וני ניגן את חלקי הגיטרה בשיר Don't Go Away, האם אני טועה?

sok777

New member
ג'וני ניגן את הגיטרה המובילה בשיר

Fade In-Out והוא חבר מאוד מאוד טוב של הגלאגרים. הם בקשר גם היום לפי מה שאני יודע והוא היה אמור להגיש להם את הפרס בטקס הבריטס. בכל אופן, לא נראה לי שהם מנגנים כיום יחד.. נפגשים? זה אולי, מדי פעם.

RoySupernova

New member
ג'וני גם..

נתן גיטרה שעליה יש P גדולה (השם של הלהקה שלו) לנואל ונואל אני חושב אפילו הופיע איתה בהופעות. יש כמה תמונות שלהם ביחד.. אני חושב שהם התחברו בהתחלה כי דפ היה חבר של קייט מוס שהייתה חזקה בחבורה של נואל וליאם, והייתה ידידה טובה של אשתו לעתיד של נואל- מג מתיוס.. בקשר לשירים המשותפים- בהתחלה היה פרויקט משותף בשם warchild ב-95 בשיתוף של הרבה מפורסמים שיצרו אלבום תוך איזה שבוע ואני חושב שהכסף הלך לבלאגן שהיה ביוגוסלביה באותו זמן, בפרויקט הזה (שבו בין היתר נואל ניגן עם פול מקרטני ופול וולר בקאבר לשיר של הביטלס come together) נואל עשה גרסה חדשה לבי סייד Fade Away ומי שרוצה לשמוע יכול להוריד (אה.. להוריד בתשלום כמובן!) את השיר וימצא אותו כתוב ככה Fade Away (warchild version) בקיצור בגרסה הזאתי שר נואל ובסוף שרה זאתי שילדה ילד לליאם וקייט מוס ניגנה בטמבורין וג'וני דפ על הגיטרה. השיר הזה אחר כך הופיע כביסייד בסינגל דונט גו אוואי ב-97, ומכאן כנראה הבלבול. וחוץ מזה יש את השיתוף הכי ידוע וזה הנגינה של ג'וני בשיר Fade in-out, על slide guitar, שאני חושב שאני יודע מה זה אבל אנלא בטוח.. חח קיצר זהו, ואני לא יודע כמה הם נפגשים אבל קראתי שג'וני בד"כ לא נוהג ללכת לטקסים של פרסים אבל בגלל שהיה מדובר בחלוקת פרס לחבריו באואזיס הוא הסכים, ואחר כך זה התבטל בגלל לוח זמנים עמוס מדי. עזרתי במשהו?

LetThereBeLove

New member
חח וואי בתמונה המצורפת

נואל נראה ממש טוב במכנסיים הקצרים שלו

למעלה