אואזיס- המבורג 2005

Shakemaker

New member
אואזיס- המבורג 2005

שלום לכם גולשי פורום חביבים. הצטופפו סביב המסך וקראו את הודעתי, אני בטוחה למדי שהיא תעניין אתכם! רק לפני שאני מתחילה לספר את סיפורי, ברצוני לציין ששנים (!!) אני מנסה לפתוח פה פורום אואזיס ללא הצלחה ולדעתי זו ממש בושה וחרפה מצד הנהלת תפוז אנשים שרק עכשיו (לא עכשיו, הכוונה היא לא לזמן רב) שנפתח פורום שעוסק בלהקה הבריטית המושלמת הזו. על כל פנים, בחזרה לסיפורינו. כל חיי, בסדר- רוב חיי, למעשה, כמה שנים מחיי- רציתי להיות בהופעה של אואזיס. בעיקר כי מדובר בלהקה מדהימה אך יותר מכך! החבובים הבריטים יודעים להופיע (במיוחד ליאם, מן הסתם). נסעתי להמבורג במכונית (ייהי אין הגבלת מהירות בכביש המהיר בגרמניה) מאמסטרדם (לפני כן ביליתי שם מספר ימים). הגעתי להמבורג יום לפני ההופעה- מקום מאוד מגניב ומומלץ, אגב. בלה בלה נרוץ קדימה- ערב ההופעה! אני כולי נרגשת, לקחתי את הסאבווי מהמלון למקום ההופעה. בהתחלה לא ידעתי היכן בדיוק ה sporthalle המדובר שבו עתידה להיות ההופעה, עד שראיתי עשרות גרמנים נוהרים לכיוון מסוים ביציאתם מהרכבת התחתית. הגעתי למקום ההופעה, דאגתי להדחף היטב ולתפוס מקום טוב מקדימה בתור- וככה גם באולם. אחרי בדיקה פולשנית למדי, נכנסתי לאולם. האולם היה עלוב לחלוטין. סביבי נדחקו כ6000 איש, אני תפסתי מקום מקדימה וחיכיתי. עד אשר עלתה להקת החימום "יודן ראוס!" סתם, לא יודעת איך קראו להם, והם היו גרועים לחלוטין. סביבי, גרמנים ובריטים שטחנו בירות וסיגריות בלי חשבון, אבל אפשר היה לראות ולא דחפו אותי מדי. אחרי הופעה גרועה במיוחד,ירדה חבורת הלוזרים מהבמה (סולן שמן ומזיע שכרס הבירה שלו בורחת מתחת לחולצת כפתורים קצרה מדי.. בררר יאק). לאחר מכן, כמובן, שעברה חצי שעה של החלפת הכלים, ובלאנס לגיטרות של נואל היקר (היו על הבמה 6 גיטרות שונות בשורה וכולן שלו!!). חיכיתי חיכיתי ועוד ועוד, עד שהתחלתי לשמוע צרחות או-א-זיס!! או-א-זיס!! (במבטא בריטי גרמני שכזה). ואז... הם עלו על הבמה!!! לראשונה בחיי ראיתי את... את.. אואזיס! כמובן, שבאותה השנייה ממש שליאם תפס את המיקרופון התחילו דחיפות מטורפות ואלימות של הגרמנים שסבבו אותי (מיותר לציין שכל אחד היה מינימום 1.80). החלטתי שאואזיס או לא אואזיס אני לא אהיה מהאנשים האלה שכתבו עליהם בעיתון שהם נמחצו למוות בהופעת רוק. זזתי קצת אחורה, לאחר בהלה מוחלטת, וראיתי מצוין את ההופעה ולא נדחקתי אל מותי (הייתי מכניסה פה בדיחת שואה, אבל זה עלול לפגוע בחלקכם). ההופעה היתה מדהימהההה. ראיתי את הבס השחור של אנדי- במציאות! ליאם לבש מעיל צבאי כהרגלו וכובע פידל קסטרו ומשקפי שמש ועשה שטויות על הבמה כמו להחזיק בפה את תוף המרים שלו ולשים אותו על הראש... ונואל.. אחח.. נואל אהובי, יש לו שריר מדהים ביד שמנגנת על הגיטרה (מן הסתם) והוא היה כה סקסי במציאות! הם נתנו הופעה מעולה, באמת, לא יכולתי לבקש יותר (מלבד הופעה שלהם בסלון ביתי). הם ניגנו שירים גם מהאלבום החדש, כמה ישנים יותר ושלשמחתי הרבה ניגנו גם את Acquiesce שהוא שיר למעריצי אואזיס אמיתיים. אפילו ניגנו את מיי ג'נריישן (כן אני יודעת שהם עשו לו ביצוע שלהם). בקיצור- חוויה של פעם בחיים. חוצמזה, היה כיף כי לא היה מפוצץ באולם, היו בערך 6000-5000 איש, אז לא היה עמוס נורא- אז אפשר היה לראות אותם.. אחח אחח איזה כיף היה. הוספתי תמונות של ההופעה שתוכלו להתרשם בעצמכם!! (שצולמו במצלמה דיגיטלית עם זום גרוע, אז נא לא להתלונן על איכות!!) אנא הרשו לעצמכם להגיב ו- live forever mates!

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתי כבר יגיע תורי?

yanivpoho

New member
יש מצב שאת זוכרת את רוב הפלאיליסט?

ושאת מפרסמת אותו? פשוט מעניין אותי כמה שירים ואיזה הם מבצעים בהופעה תודה מראש

פולי3

New member
אני הייתי אמורה להיות בהופעה הזו,

עד שהייתי בבלגיה. חה, זה שנמע בול כמו הסיפור שלי (רק שאצלי זה בלגים
) ורק שאני לא הייתי מקדימה. שאלה לי אלייך.. אם תשמעי עכשיו את השיר שביצעו בהתחלה (סביר להניח Turn Up The Sun) הוא יגרום לך לבכות?

YOasis

New member
חח כבר כתבתי לך שאני מקנאה בך

בפורום בהייד פארק :( גם אני רוצה! מקווה שהשנה בע"ה אם יהיו להם הופעות בפסח, התאריך היחידי שההורים שלי מסכימים להטיס אותי לחו"ל, אני אהיה (תפו תפו תפו בלי לפתוח פה לשטן חמסה חמסה וכו'...
). ברוכה הבאה!

למעלה