אואה...

elley

New member
אואה...

רק הלכתי לרגע ונהיה כזה שקט בפורום....

מה זה, איפה כולם? כולם נסעו לישראל לחופשת כריסמס? רק אני נשארתי פה, להתמודד עם תלאות החורף (טוב, לא באמת, אני מתה על חורף
ועם תלאות חיפוש העבודה (טוב, זה באמת תלאות...
)

תשמיעו קול, שאני אדע שאני לא לבד בעולם. ותגידו מה שלומכם, סתם לבדוק אם אני לבד בתלאות או שאפשר להתעודד שלחלק מהאנשים גם נחמד

אז נו? מה קורה? ספרו, דברו שפכו... |פסיכולוג מקשיב בריכוז|

מה לך כי תליני?

לאחר שמזה שנים אתן שוקדות, במסירות בלתי נלאית, לגרש מפה את כל אילה שלא ממש מתעניינים בעוגות שהאיש אוהב, במצב החתולים בקופנהגן ובמוזיקה שהחצצרן מחצרר אז הנה התוצאה.
ועכשיו, אוצי רוצי למחוק את ההודעה הזו ש"מנוגדת לחוקי הפורום"

ORDENUNG MUSS SEIN

שבועטוף!

לי? באמת ששום דבר

חוץ מזה שההנהלה בין חתומה באדום בין בכחול או בין ללא צבע בכלל מוחקת וחוסמת אבל מה לעשות, זה לא ממש מדיר שינה מעיני...
אני ישן טוב בלילה, טפו טפו טפו....
בסה"כ ניסיתי להעביר לך את דעתי לגבי הסיבה לפעילות הסוערת והעניפה של הפורום שלה את מייחלת. פורום המיתכנה "ישראלים באירופה" אך צריך להיקרא "החברות של כאוס" או "השכנים של אוחן"
ומהר מהר אנו מצפים לשובה של החתימה הכחולה. זו שתמחק מייד ולא תתיר את ההשתוללות הזו של מי שאומר את דעתו. מה ההפקרות הזו?

Woking

New member
הידעת?

אם מנגנים את התקליט שלך אחורה שומעים "אריק איינשטיין חי וקיים, אריק איינשטיין חי וקיים ..."

elley

New member
אז ככה,

ראשית, אדום זה לא הנהלה. סורי.

שנית, את דעתך על הפניית אנשים ושאלות לפורומים אחרים אנחנו כבר מכירים, ולא מהיום. אין קשר בין הפניית אנשים לפורומים מתאימים ובין השקט שפה. הפורום *הזה* מוקדש בדיוק לחתולים ולמוסיקה של המחצצצצרצרר, ולכן שאלות שמוקדש להן פורום אחר מופנות לשם. אבל את כל זה הסבירו לך יותר מפעם אחת ויותר מאדם אחד, ומשום מה אתה מתעקש שלא להבין. ניחא.

השקט פה נובע בדיוק מאנשים שמתנפלים, בדיוק כמו שהתנפלת עליי, כשבסך הכל שאלתי איפה כולם. אוירה כזו של אנטי לא מושכת אנשים לספר על המוסיקה של המחצצאצרצרצר שלהם, או על החתול של השכנים ששוב קפץ למרפסת שלהם וחרב את הקישוטים לחג, או על הסופגניה שעשתה להם את הצרבת הכי מעצבנת של הלייף וכמה עדיף כריסמס על הצרבת הזו. אנשים שמתנפלים, ציניות וסרקזם מבריחים אנשים מהפורום, ואתה יודע משהו? אחרי התגובה שלך לשאלה הראשונה שלי, גם לי התחשק להתחפף מפה ולא לחזור. זה מה שמבריח אנשים מכאן, לא הפניה לפורומים שמוקדשים למתן מידע ספציפי בנושא מסוים.

ואם המקום הזה כל כך לא נחמד לך ואתה לא מסכים עם מה ואיך שהולך פה, למה *אתה* עוד פה? ואני שואלת באמת, לא כדי לקנטר. באמת לא ברור לי.

אני לא ממש אוהב את הדיונים האלה...

...שלא מובילים לשום מקום. ממילא הכחולה תמחק את כל הדיון בברוטאליות אפיינית. אבל את שואלת אז אני עונה
1. אדום זה לא הנהלה? אז מה זה? גם אני רוצה... אדום זה יפה
2. הכל כבר הבהירו לי ובניגוד למה שאת סבורה אני דווקא כן מבין אבל זה שהבנתי לא אומר שקיבלי ושההסברים המלומדים מהווים חסימה כלשהי להבעת דעה. אני אולי חוזר על עצמי אבל איך לומר בעדינות (כי את בחורה כ"כ רגישה), אני לא ממש יוצא דופן מבחינה זו.
3. למה אני עדיין כאן? פשוט כי זה פורום "ישראלים באירופה" ואני, מה לעשות, "ישראלי באירופה". אני נכנס לכאן כי אני לא זקוק לרשותו/ה של אף אחד/ת, אפילו לא של הנהלה כלשהי ושאין לי שום בעייה לקרוק על חצוצרות וחתולים ואלו לא על הסופגניות (ויש לי למשל הרבה מה לומר על סופגניות בפאריז). אני גם לא סבור שצריך למנוע מאנשים לספר על החתולים או על המאפייה שלהם. אני פשוט עומד על זכותי לאמר שתמונות שצורפו הן חסרות חן וענין ושלא מעניין אותי הדיון המורכב על הכאב באצבע השמאלית של היד הימנית. הפורום הזה כן מיועד לחתולים? אז למה אף אחד לא נכנס לפה כדי לשאול על חתולים אבל הרבה מאוד כן נכנסים כאן בעינייני ישראלים באירופה? לו היית מקדישה בלהאיר להם פנים ולו עשירית מן האנרגיה שאת מקדיש בגירושם לפורומים אחרים (וגם שמצרפים סמיילי זה עדיין גירוש) אז לאורך זמן הפורום היה נראה אחרת. קראי לפורום הזה בשמו האמיתי "החברות של כאוס ויאן" ותישארי עם השקט שאת פתאום כל כך אוהבת. אני בוודאי שלא אכנס לפה. לפורום ישראלים באירופה אני כן אכנס למרות החסימות והמחיקות ובכלל, לקרוא אותך זה לחשוב שאני אם כל חטאת. אני כותב פה לעיתים נדירות מאוד
4. אז אין לי כוונות לקנטר ועד שאעבור לגור בדרום מזרח אסיה או בדרום אמריקה אני כן אמשיך להיכנס לכאן ואני מבטיח להמשיך שלא להעליב אף אחת. אמרתי "להעליב" לא "להרגיז"...
5. ובזה הויכוח העקר הזה הסתיים מבחינתי

smaak

New member
רק שאני אבין

מה אתה בדיוק רוצה ממני שהזכרת מאפייה? ומה אתה רוצה מהבן שלי?
יש לנו מאפייה, זו העבודה שלי ואלה אם חיי. כשאני אבלה את ימי ביציקת עמודי בטון אני מבטיחה לספר על כך.
כמה נמוך אפשר לרדת שאתה מזכיר ילד בן שבע שאין לו אפילו את היכולת לענות לך.

שנית,
כמי ש"ניהלה" את הפורום הזה בעבר (כי לנהל בתפוז זה כמו שיפודיה בהנהלת סמי בערך), אני יודעת שלא ניתן לרצות את מאה האחוזים לעולם.
ואני יודעת, שיש אנשים שמאוד קל להם להתלונן על אופי הדיונים בפורום,
אבל קל להם לא לעשות כלום, לא לכתוב על מה שמעניין *אותם*, אבל לבקר את כל מי שנמצא בעמדה של מודרטור.

משעמם לך? לא טוב לך? פתח דיון בנושא שמעניין אותך, מי יודע, אולי תצליח לסחוף אחריך קהל נלהב,
אולי אפילו תעשה לך כמה חברים.

לתקוף אנשים באופן אישי דרך המקלדת, מאחורי ניק עלום, זה הרבה יותר קל. בטח כשאתה שופך את מה שיש לך לומר, ואז סותם כל אפשרות למענה בחזרה. את הוויכוח העקר הזה אתה העלית, לפחות תסיים אותו במינימום כבוד למי שהתייחסו לדברים שכתבת.

Woking

New member
איזה בדרן אתה

בתור מי שלא אוהב את הדיונים האלו נתת חתיכת נאום בנושא. נו מילא. מאחר שהודעת קבל עם ועדה שזאת הפעם האחרונה נאמר דיינו.

Petit Nicolas

New member
לא רוצה להכנס לוויכוח האישי שלכם...

אבל בתור קורא שהוא גם ״ישראלי באירופה״, המצב כאן הוא סוג של אנומליה בפורומי תפוז ובפורומים בכלל.
אין פורום פעיל שבו לא נוצרות חברויות וקשרים בין החברים הפעילים ביותר, בין אם הקשרים האלה נשארים וירטואליים או שכוללים גם מפגשים אמיתיים. יחד עם זאת, בכל פורום אחר שאני מבקר בו, יש סוג של הבנה שאמנם הפורום ״שייך״ בעיקר לחבריו הקבועים, שחופשיים לנהל אינטראקציות ביניהם שמושתות על ההיכרות העמוקה שלהם, אבל כסוג של ״נוסף על תפקידו״, לפעמים עונים על שאלות של מתחילים בנושא.
כך לדוגמה בפורום טניס, כל אחד מהחברים הוותיקים מכיר בדיוק את דעותיו של החברים הוותיקים האחרים בנוגע לפדרר ונדאל, מי מעריץ את נועם אוקון, ומי בשום אופן לא מסוגל להכניס סרב ראשון. יחד עם זאת, אין שום בעיה גם לענות למבקרים בנושא אימוני טניס, בחירת מחבט או איפה אפשר למצוא מגרש בחינם. תאמיני לי, הנושאים האלה יצאו מהחורים של החברים הוותיקים, ובכל זאת עונים.
אין פורום טפסים חברתי וטניס למבקרים, אין פורום ספרים לקוראים ותיקים וקוראים שאתמול גילו את הרלן קובן, אין פורום סלולאריים למפתחי אפליקציות שאוהבים חתולים ולאנשים שרוצים להחליף את הנוקשה משנת 2002 לסמארטפון הראשון. כך אני לא לא רואה שום סיבה להפרדה המוזרה שנוצרה כאן ואני בהחלט יכול להבין למה הפורום הזה דועך. אבל אם זה מה שאתם רוצים - שיבושם לכם.

Woking

New member
yeah right

מה שיעורר עניין בפורום זה שאלות פרוצדורליות על הוצאת דרכון בולגרי.

een ogenblik

New member
אולי

פורום "עוברים לאירופה" הוקם כשפיב"א היה פורום פעיל והיה טעם רב להעביר שאלות פרצדורליות למקום בו יתייחסו אליהן ברצינות במקום שיתעלמו מהן מצד אחד ומן הצד השני הן תעלמנה הודעות חברתיות.
אבל כיום?
כיום איני בטוחה שזו עדין הפעולה הנכטנה.

Petit Nicolas

New member
איך אחרת את חושבת שיגיעו לכאן חברים חדשים?

מי שמחפש תמונות של חתולים, יש לו הרבה מקומות אחרים ברשת למצוא אותם. בכל פורום הדרך ל״גיוס״ (לא מכוון) של חברים חדשים הוא הארת פנים לשאלות של חדשים בתחום. מתוך אותן 100 שאלות בחודש, 10 אנשים שואלים שאלה שנייה, 5 טורחים להכנס שוב לקרוא את מה שענו להם, ואחד גם טורח לקרוא שרשורים אחרים בפורום ומתחיל להכנס שוב ושוב עד שגם הוא נהיה חבר ותיק שמתעניין בחתולים של חברי הפורום.

rona73

New member
אני חושבת

ששאלות על הוצאות דרכון רומני יש יותר ביקוש.

Woking

New member
אולי אפשר לעשות הקלות

לשאלות הגירה שקשורות לחתולים.

למשל:

Hi, my pussy and I would like relocate to Paris
זה בסדר, אבל
Yo, me and my bitch would like to live in Slough
זה לא.

rona73

New member
אולי

אבל לא אוכל לעזור. אין לי מושג בקשר לחתולים,צרפת ואנגליה!

למעלה