אה

אה

דנה כחולה
אני מניח שצריך לפרוץ במזל טובים?

zimes

New member
אפי? דנה? פולני? אה?

אני? אני מסיפור אחר. > צימעס מבולבלת מרוב אנשים כחולים <

../images/Emo13.gif כן, אפשר לפרוץ בברכות ../images/Emo98.gif

מה שיפה זה, שהיא הוספה ככחולה, עוד לפני שהצלחתי להשחיל מילה בנדון כאן בפורום. אם כן, לאור ההודעות הקודמות שלי, אודות עומס מסוים בחיים, שקילת אשפוז מרצון והגדלת האחריות במוסד, הריני שמחה לבשר לכם על הצטרפותה של dana2902 לניהול הפורום. דנה היא חברת פורום ותיקה, אחראית, בעלת בטחון עצמי, ידע רב, נסיון חיים עשיר, ואישיות נפלאה. בקיצור, כל מה שלי אין, לכן היא נבחרה לנהל איתי במשותף את הפורום, להיות האמא והאבא של כולכם בעת מצוקה והן בעת אושר, לנזוף במי שצריך, לעודד את מי שלא, ולשמור על רמת דביקונים מינימלית ככל האפשר כאן בפורום. אני משוכנעת שמיד יופיע פה שרשור ברכות לבביות. מעבר לכך, שומדבר לא השתנה, כולכם עדיין מוזמנים לתנות בעיותיכם, לבקש ייעוץ והכוונה בחיים, לפרט מי אמר למי ובאיזה עניין, ובעיקר, לסבך, ומעכשיו גם לדנה, את החיים. וממני, תודה מאוד רבה לדנה שהואילה לפנות מזמנה המועט למען הפורום. וכן תודה על שהסכימה לעבור את שלל מבחני הכושר והסיבולת שהעברתיה, על מנת לגלות שהיא אכן ראויה לתפקיד.

amitk28

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo124.gif

כל הכבוד - מעכשיו נוכל לשטוח בפנייך את כל צרותינו

nutmeg

New member
מזל טוב דנה ובהצלחה ../images/Emo70.gif

נגמרו שעות הפנאי כפי שהכרת אותם, את יודעת...

dana2909

New member
נאום כניסה לתפקיד ../images/Emo124.gif

יקירי ויקירותיי תודה על קבלת הפנים הנפלאה..
לכבוד הוא לי כי נבחרתי לשמש כותל מערבי שני ואוזן קשבת לבעיותיכם הרבות והמסובכות. לאחר שהצלחתי לעבור את כל המבחנים הארוכים והקשים, בטוחני כי אמלא תפקיד זה במסירות ובנאמנות אין קץ, הכל כדי להקל על אפי במשימותיה החשובות למען בטחון המדינה. ובברכת אנג´י צאו לדרך, והביאו בעיותיכם מלוא הסל..

אושר מ

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה דנה!!

והרבה הרבה מזל טוב! אני בטוחה שתצליחי להחזיק את הפורום וכי במהרה נראה שירשורי דנה נעלמה במקום אפי נעלמה
... שוב בהצלחה,

אני בשוק אני בהלם אני א-מ-ו-מ-ה

דנה, המון בהצלחה בתפקידך החדש. אני מרגישה צורך לידע אותך כבר מעכשיו על כך שקרוב לוודאי שאני אעסיק אותך שעות על גבי שעות, וליידע אותך שבסיכום שנערך ביני לבין אפי, הוחלט שאני עוסקת בגביית דמי החבר. ואפי, אני מקווה שאת לא חושבת, ולו לשנייה, שזה שכעת יש מנהלת נוספת בפורום אומר שמותר לך לצמצם את שעות פעילותיך, את שלל עצותיך ולהמעיט את פעילותך בפורום. וכמו כן אני רוצה להזכירך את המזכרת מאוזבקיסטן.
איך אמרתי לחבר´ה בפורום שלי? שיהיה לנו נפלא ביחד! שירה

d@r121

New member
מכיוון שבכדי להשאר חיי

אצטרך לומר
לדנה אז הנה
לדנה סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם בהצלחה שיהיה לך שתצליחי לשלוט ביד רמה בפורום ולהגדיל את קופת הפורום המדולדלת שיהיה לך מגניב שיהיה לך פצצות וברוכה הבאה למועדון "המנהלים שחברים באפי היקרה"

The ArchAngel

New member
ובמילותיו של אדם חכם

אין טוב כמזל טוב וכשהמזל טוב, הכל טוב, והיה טוב וטוב שהיה לי כלב ושמו ב-י-נ-ג-ו שזה בעצם משחק לאנשים בגיל הזהב, וכידוע לו כל הנוצץ זהב, אבל תמיד יש להקשיב למשמרות זה"ב מפני שהם רק תלמידים הממלאים את תפקידם של כל האנשים הכחולים הוא לנהל את פורומינו הקט (פרס על סך 450 ש"ח יוענק לאדם אשר יבין על מה נאי מדבר), ושיהיה הרבה מזל, כי אין טוב כמזל טוב וכשהמזל טוב, הכל טוב, והיה טוב וטוב שהיה לי כלב ושמו ב-י-נ-ג-ו שזה בעצם משחק לאנשים בגיל הזהב, וכידוע לו כל הנוצץ זהב, אבל תמיד יש להקשיב למשמרות זה"ב מפני שהם רק תלמידים הממלאים את תפקידם של כל האנשים הכחולים הוא לנהל את פורומינו הקט -רגל זה זיפת של משחק כי מילא כישרון לא שווה כלום אם אין מעט מזל כי אין טוב כמזל טוב וכשהמזל טוב, הכל טוב, והיה טוב וטוב שהיה לי כלב ושמו ב-י-נ-ג-ו שזה בעצם משחק לאנשים בגיל הזהב, וכידוע לו כל הנוצץ זהב, אבל תמיד יש להקשיב למשמרות זה"ב מפני שהם רק תלמידים הממלאים את תפקידם של כל האנשים הכחולים הוא לנהל את פורומינו הקט.... טוב בקיצור מזל טוב, ושיהיה בהצלחה

taz512

New member
משהו אחד

את הכותל המערבי? אז אפי היא הכותל המזרחי? אז איפה היא קבורה בדיוק? וד"א מזל טוב, בהצלחה ושאר סטייקים. טאז, השד והשאלות

גם אני כחול!! ואני גם מאוד../images/Emo29.gif../images/Emo186.gif

הייתי רוצה שתצביעו לי ולמפלגתי לראשות הממשלה מפלגת הג´וינט7

shellyland

New member
כחולה כחלום

עשו את התרגיל הזה לא מזמן גם בפורום "עברית ישנה וחדשה", כאשר אחת מהחברות לפתע הכחילה וכולנו חששנו שזה מחוסר חמצן. דנה - מזל טוב!

De-Panther

New member
מזל טוף דנה!! אבל נשארת השאלה מה...

יעלה בגורל הראש הגדול?? האם ימשיך להיות ראש גדול?? או שנחתך ראשו בגיליוטינה גדולה שמתאימה לראשו הגדול??

הראש הגדול שאור יישאר

ומשימותיו אף יוכפלו, היות והוא יצטרך מעתה להתחנף לשתי מנהלות ולא רק לאחת, הוא יצטרך לתווך בינינו, להרגיע את הרוחות, להעביר מסרים חבויים בינינו, וגם להיות מופצץ בהוראות סותרות. טאף.

למעלה