אה...

יוליטה

New member
אה...

היי! מישהו יכל לתת לי תקציר של הפרק של אתמול (26.5) אני פיספסתי.. :( תודה מראש! יוליטה

mprb

New member
קבלי...

האמת היא שלא הייתי כל כך מרוכזת אבל הנה מה שאני זוכרת: היה צריך להיות במלון אירוע שמשחזר את המאה ה19 ולרוליי וסוקי כבר סיימו את כל ההכנות וברגע האחרון האורחים הודיעו להם שהם תקועים ולא יכולים להגיע. אז סוקי הציעה שהם יעשו ארוחה לחברים ומכרים ובסוף הם עשו ארוחה לתושבים. זה היה עיקר הפרק. האמת שהיו כמה קטעים טובים אבל הפרק של שבוע שעבר היה יותר טוב!!! אה... וגם הסבא של רורי פרש מהעבודה שלו. ואבא של רורי הזמין אותה אליו למספר ימים אבל לרוליי לא העבירה לה את ההודעה כי היא מקנאה בשרי (החברה החדשה של כריסטופר). אני בטוחה שעוד ישלימו אותי...

אבל לורלי גילתה לרורי בסוף

שהאבא התקשר ורורי אמרה שהיא תחשוב על זה. אה, ודין מתחיל לחשוד שמשהו קורה בין רורי וג´ס. אה, ורורי ולורלי זכו בתחרות בניית בובת שלג- הן עשו בובה של ביורק! וכמובן, מי יכול לשכוח את התינוק המכוער... "Poor baby, it´s not his fault"

יוליטה

New member
אאא!

תודה!! ואיו כמה זה היה ברור שדין יחשוב שיש משהו בין לורלי לג´ס.. אני מתה על ג´ס.. חחח מה שהוא עשה בפרק עם הסרט של המשטרה וסגיר הלבן.. חחח חמוד :)) טוב שוב תודה... ביי

למעלה