אה

Rוית

New member
אה../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

אני מתישבת לי לאכול, מניחה את הצלחת על השולחן ובמקה זה על המדריך ערוצים ואני שמחה לב שאיפה שהשולים של הצלחת בעיתון, כתוב אלאניס מוריסט (אחרי שהתגברתי על הצירוף מקרים המפחיד למדי), אני מגלה שזה תחת הכותרת של הערוץ MTV אירופה וכתוב: 14:30 אלאניס מוריסט ככה בלי תיאור על איזה תוכנית מדובר או על מה זה בדיוק... מישהו יודע מה היה בMTV על אלאניס היום??????

Rוית

New member
ג´אנק יקירתי כבר ענתה לי, אבל משהו

אחר עכשיו.. למי שראה, יש בדירקט קונטקט פייל שהוא ראיון של אלאניס בצרפתית מישהו הוריד? בכל מקרה, מדובר שם על זה שהיא כנראה תוציא DVD של ההכנה של URS, ושאת סיסטר בליסטר היא כתבה ביפן ואוסטרליה ובעוד כמה מקומות, ושהנגן של הרד הוט שמנגן בNarcissus ניגן גם בUOK ושזה היה תענוג לעבוד איתו ואז היה נתנה מין בדיחה כזו- I LOVE BASS PLAYERS..
, ושהאלבום הוא SNAPSHOT שלה בגיל 27, היא דיברה על הלהקה החדשה, ועוד ועוד ועוד, בקיצר, תורידו את הראיון הזה, הוא מעניין ובאיכות ממש טובה יחסית לקובץ RM... דרך אגב, שמתם לב ששאלניס מדברת בדר"כ לא ממש שמים שהיא קנדית אבל שהיא אומרת את המילה "ABOUT" שומעים את המבטא.. או שזו רק אני חושבת ככה?

johni18

New member
רוית יקירתי

גם אני דפדפתי לתומי בדפי העיתון וונתקלתי בשם האלמוני "אלאניס מוריסט" - ההבדל הוא שאני עשיתי את זה ברבע לשלוש והשעה בעיתון הייתה 14:30-15:00 כך שעוד היה לי זמן לברר מה זה.......... זו הייתה חצי שעה של הכנת הקליפ האחרון שלה pi...+ כמה קטעי ראיון.....זהו.

למעלה