אה ,

אה ,

On Friday, Sean Kanan (SK) announce Deacon Sharpe has came to an end on B&B. Fans of the show responded in an uproar and demanded to know the true reason behind Sean Kanan's departure. There was a lot of speculation and rumors going around stating Katherine Kelly Lang (KKL) was the reason behind SK departure. KKL recently did an interview on Dayplayerdish which they discuss Deacon Sharpe's return and how she feels about it. Here is her quote:

Interviewer: what do you think of the story line right now with them bringing Deacon (Sean Kanan) back? How do you feel about that? KKL: “I’m not sure. I think Brooke would just rather forget about that time in her life so I think bringing all that up and dredging it up.. and I feel like it’s going back which I really don’t want to do I rather Brooke go forward into some interesting areas in her life and different things she can look forward to in the future. I think it would be just a lot of drama but not the drama that (she laughs) ‘Brooke’ would like to go through. Diffidently not, because it was a bad choice on her part in the beginning. So, it’s a mistake that she wants to forget.” (31:53)

Shiri from the block

Active member
ידעתי שזה באשמת קתרין
מאכזב, מאוד מאכזב.
שונאת שונאת שונאתתתתתתתתתת כששחקנים הורסים את הסדרה לאלפי המעריצים שמחכים למשהו מסויים!!!!!!!!
מאוד מאוכזבת מקתרין. סה"כ עלילה, סה"כ טלויזיה, סה"כ עבודה.. שתרגיע

Shiri from the block

Active member
איך ידעתי שזה באשמת קתרין
לא רציתי להודות בזה לעצמי,
כי זה פשוט מאכזבבבב בטירוף!
אני שונאת כששחקן אחד הורס את הסדרה לכל שאר אלפי המעריצים שמחכים למשהו מסויים!!!!
איזו מעצבנת!!!
היא צריכה להירגע קצת, זה סה"כ עלילה, סה"כ סדרה, סה"כ טלויזיה, מי ישמע!! זה העבודה שלה ועל זה משלמים לה כסף, אז שתסבול בשקט גם מצידי, למה היא חייבת להרוס לכולם??
מיליון שנה מעריצים חיכו שדיקן יחזור לסדרה, ועכשיו שקתרין היא זאת ששמה לו רגל הולך לדפוק אותה ובגדול. וחבל, מאוד חבל!

אושרי 26

New member
מאכזב מאד מאד מאד פשוט לא מקצועי בעיניי

מה פתאום שחקנים מתערבים ככה עמוק בתסריט והורסים ככה למעריצים
ואני מסכים עם שירי זה כולה תכנית טלויזיה!! עלק ברוק מעדיפה לשכוח את הטעות שעשתה... האם ברוק היא דמות אמיתית שבאמת שכבה עם השחקן דיקן נו באמת ... זה בסה״כ טלויזיה מבדרת
החזרה של דיקן כל כך נחוצה לסידרה שדי משעממת כבר עם ליאם הופ סטפי כבר מאוס מאוס ולעוס.
היו יכולים לעשות כל כך הרבה עם הדמות שלו
סתם עלה לי בראש לדוגמא לשדך אותו עם סטפי. יהיה בינהם רומן סוער ומי יתעצבן מזה קשות?? ניחשתם נכון הופ חח
תארו לכם סצנה כזאת שסטפי באה להופ ואומרת לה אני מתחתנת עם דיקן אני כנראה אהיה האמא החורגת שלך חחח
ודמיינו את התגובות של ביל שבטוח יקנא לסטפי ואת התגובה של רידג׳ בכלל...
בקיצור חבל חבל חבל. אכזבה קשה מקתרין ומבראד שבכלל מקשיב לה
לא שאני מזלזל חלילה במעמדה של קתרין בסידרה אבל יש גבול!

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי עם כל מה שאמרת
אני מאוהבת בברוק וקתרין יותר מ-10 שנים וזאת הפעם הראשונה שהיא ממש איכזבה אותי ברמה כזאת..
דפקה את הסדרה לגמרי.
במקום ליצור עלילות חדשות ומעניינות עם דיקן, מעורבות שלו עם אמבר או סטפי וכל העניין עם הופ, הם ממשיכים לדחוף לנו את הופ ליאם וסטפי כבר שנתיים.

Shiri from the block

Active member
אז מה עדיף? לברוק אין שום עלילה כרגע.
היא רק כל היום סביב הופ הופ הופ הופ מארגנת לה חתונה ומעודדת אותה.
ברוק משעממת כרגע!! צריך משהו שיעיר אותה קצת ודיקן היה מושלם בשביל זה!
ממש הרסו את הסדרה עכשיו. אין לי כוח לזה כבר

Shiri from the block

Active member
אבל את לא מבינה בזה שקתרין אמרה שהיא לא רוצה את הדמות של דיקן בסדרה, זה הרס פוטנציאל לעלילות אחרות איתו!!
ועכשיו אנחנו נמשיך עם העלילות המשעממות של הופ ליאם וסטפי רק כדי שלקתרין יהיה שקט בלב

טוב ! אולי יש לה סיבה !

ביל יכול לעשות את סיפור שונים בשביל שחקנים כמו היה פרק ראשון
למה הוא לא יכול ? רק סיפור אחד ? מממ
רק סיפור של הופ ליאם וסטפי איזה חבל !
מה עם סיפור אופנה ומשפחת ?

הם תקפו אותה איזה בושה !

lior267

New member
אן פאקינג ביליוובל

למה ברדלי הקשיב לה? היא איימה לעזוב? אין מצב. הי לא תאיים. אז למה הוא הקשיב? כי הוא רצה לרצות אותה? הוא באמת לא קלט את הפוטנציאל של דיקן? אם השמועות האלה אמיתיות וברוק זו הסיבה (חברים, זה לא וודאי בכלל שברוק היא הסיבה - זה שמועות!) אז לא רק אכזבה ענקית מברוק - אלא זו פשוט שערוריה שמביאה לשיא את ההידרדרות של הסדרה.
הם כאילו רוצים בכוח להרוג את הסדרה ולהבריח את הצופים. הם לקחו את השנה האחרונה ועשו סטורי ליינים גרועים עם המריחה של המשלוש המשעמם שיש קונצנזוס מוחלט שזה היה סופר משעמם. שנה שלמה הם משכו את הגועל נפש הזה. ועכשיו להרוס את הסיכוי היחיד לעניין כלשהו בסדרה. או קיי - קרוליין הגיעה לסדרה, או קיי, קרן לסבית - מה בדיוק עשו עם זה? ביל יגלה ויריב איתה וכו' וכו' - אולי ייאים עליה שתחזיר לו את החלק שלה בסדרה אחרת יפרסם את זה בעיתון והיא תגיד לו תפרסם - אני לא מתביישת. זה העניין שיהיה בסדרה??? לזה הסדרה הגיעה?
זו הסיבה שיש כל כך הרבה מעריצים בכל כך הרבה מדינות???

ברדלי, המעריצים שאבא שלך הביא ושאתה משכת גם בזמנו הגיעו הרבה בזכות סאלי, סול, קלארק. וגם בזכות שילה ועוד סיפורים הזוהים מפחידים ומותחים. בטח לא הסיפורים של השנה האחרונה.

בפעם האלף נסכם רק מילה אחת - אכזבה.

Shiri from the block

Active member
זה מה ששון כתב בטוויטר-ספוילר ליהוקי
I want to thank all of you for your support. Returning to Bold was a great experience. Apparently Deacon's time there has come to an end.

Thanks to all of you who have voices your support for Deacon's return. I will let you know when I know what lies ahead for mr. Sharpe.

אוף זה כזה מעצבן!!!

Shiri from the block

Active member
והנה מה שקתרין כתבה בנושא חח מעריץ צעק לה בטוויטר:
@KatherineKellyL @Ronn_Moss WE WANT @seankanan back!! NO LOGAN FAN r tired of tis show as it is! Bell does not WRITE fair/Wher's HTylo?

והיא החזירה:
@LarkinBelle then write to Brad not me:)

טוב היא יצאה קצת חמודה בקטע הזה

אבל אני עדיין מאשימה אותה בזה שדיקן לא נשאר יותר..
אני מקווה שמעריצים באמת יכתוב לבראד בל שישאיר את דיקן יותר

למעלה