אה.. נוסעת שוב :)

תרנגולת

New member
אה.. נוסעת שוב :)

חג שמח.. אולי אספיק להיות כאן גם מחר. ובכל מקרה. חג שמח וטוב. מקווה שיעבור על כולנו בסדר.. שקט. שיהיה הכי קל שאפשר, ותחייכו הכי הרבה חיוכים אמיתיים שאפשר. --<-{@ אוהבת אותכן. }{ }{ }{

מייק 48

New member
תוגי הנפלאה והאהובה שלי...

כשדיברנו בטלפון רציתי לומר לך: מתוקה, אנחנו ברגע זה במשבר והראש שלנו נמצא במקום אחר... את יודעת היכן... חשבתי להגיד לך: תוגי חומד, קחי פיקוד על הפורום ותראי מי זקוק לתמיכה, מי בצרות, למי רע... אבל לא אמרתי ושתקתי כמו דג אילם... רק חשבתי את זה... אבל את מדהימה כמו תמיד, קוראת מחשבות קטנה... קלטת את השדר המחשבתי והבנת... ואת כאן תומכת ומעודדת ונותנת יד לנופל... בעצם את עושה זאת כל הזמן וחרף הקשיים שלך עצמך את מנדבת מיד וללא היסוס את כל כוחותייך כדי לעזור לבנות... אין לי פשוט מילים שיספיקו כדי לתאר כמה אני אוהב אותך... כמה תודה והערכה שנשפוך עלייך זה עדיין לא יהיה מספיק... את נשמה ענקית אוהבת ונפלאה !!! מלאך מתוק ואוהב !!! בתוך כל הכאב והצער הצלחת לעודד אותנו, אותי... הצלחת להעלות חיוך (מצרך יקר ונדיר בימים אלו)... רק תזכרי לבוא לכאן לקבל ליטוף אוהב גם כשרע... אנחנו נהיה תמיד בשבילך, אהובה... אז ככה: שיהיה גם לך ולמשפחתך חג שמח ויפה חג בטוח ושקט עם המון אהבה ושמחה וחיבור לבבות והמון המון חיוכים... תישמרו על עצמכם בדרכים ובכלל... כל הפורום אוהב אותך כל-כך, המון... אני אוהב אותך מאד, מאד שלך בתודה ובאהבה מייק

למעלה