אה, משדרים את Justice ביס. תמוה! אבל נכון!
R RenanaD New member 30/10/07 #3 הא, באתי לפרסם על זה הודעה עכשיו! ../images/Emo131.gif ראו ולמה תמוה? אחלה סדרה שבעולם! (נכון לפחות עד פרק 5, עדיין לא התקדמתי מאז )
הא, באתי לפרסם על זה הודעה עכשיו! ../images/Emo131.gif ראו ולמה תמוה? אחלה סדרה שבעולם! (נכון לפחות עד פרק 5, עדיין לא התקדמתי מאז )
R RenanaD New member 30/10/07 #4 ולרגל המאורע אשנה גם את החתימה ../images/Emo131.gif שלום לרננלדי / J.Ren / סופר-רננה (C) אורלי / דנה / איתי
ולרגל המאורע אשנה גם את החתימה ../images/Emo131.gif שלום לרננלדי / J.Ren / סופר-רננה (C) אורלי / דנה / איתי
L LemonLimeLilach New member 30/10/07 #5 כי ביטלו אותהההההה מי קונה סדרה שביטלו באמצע? ואפילו לא באמצע, לפני
D dans girl New member 30/10/07 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo6.gifאיזה רעה!!! במקום לנבא רעות, תתמכי בה, לכי תנהלי ביחד איתה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo6.gifאיזה רעה!!! במקום לנבא רעות, תתמכי בה, לכי תנהלי ביחד איתה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif
R RenanaD New member 31/10/07 #9 ביטלו בסוף! מתוך 13 פרקים שידרו 12 ../images/Emo131.gif אמריקה מטומטמת. איך לעזאזל סדרה נחותה כמו Big Shots מחזיקה כבר 5 פרקים, ואת Justice האיכותית מבטלים?!
ביטלו בסוף! מתוך 13 פרקים שידרו 12 ../images/Emo131.gif אמריקה מטומטמת. איך לעזאזל סדרה נחותה כמו Big Shots מחזיקה כבר 5 פרקים, ואת Justice האיכותית מבטלים?!
L LemonLimeLilach New member 1/11/07 #17 אני לא זוכרת ../images/Emo6.gif זה נראה לי מאוד טיפשי לבטל סדרה כשיש רק פרק אחד...
R RenanaD New member 2/11/07 #20 לא יודעת, בעיתון של שבת היה כתוב שהיו 13../images/Emo131.gif פרקים, אבל בגלל שהיא לא הצליחה אז הפרק האחרון לא שודר. אוף, אני רוצה להשיג אותו
לא יודעת, בעיתון של שבת היה כתוב שהיו 13../images/Emo131.gif פרקים, אבל בגלל שהיא לא הצליחה אז הפרק האחרון לא שודר. אוף, אני רוצה להשיג אותו
R RenanaD New member 31/10/07 #11 כן, הרגו אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif הם שלחו אותן לפני שכתבתי משהו בפורום והסברתי על מה הוא בכלל
כן, הרגו אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif הם שלחו אותן לפני שכתבתי משהו בפורום והסברתי על מה הוא בכלל