אה... לא להרוג, טוב?

moon flower

New member
אה... לא להרוג, טוב?

אז כן- זה פיק חדש... ויש לי כמה (הרבה) אזהרות לפני הקריאה: *יש הרבה שונן-איי, ולעיתים מסוימות יש גם קרבה מסוימת (גדולה) ליאואי *יש הרבה דם (לפחות בפרק הזה) והתעללתי קשות בטאקויה... *טאקוג'י לרוב, אפילו שבפרק 3 יש קוג'יצ'י בולט... *כמעט כל הפאנגירלס קראו את הגרסא האנגלית של הדבר XDD *אנשים- בבקשה R&R (ריד אנד ריוויו, או בשפה העברית: לקרוא ולהגיב) *גוגל צ'אן, מקווה שאת צודקת וזה באמת בסדר ^^;;; תיהנו ^^ (אני מקווה): "מפה בבקשה" קראה אישה גבוהה והמשיכה לצעוד במסדרון כשנער חום שיער עוקב אחריה עמוק לתוך המעבדה. הגברת נעצרה "טאקויה קאנברה" היא אמרה בקולה העמוק "האם אתה מוכן להצטרף לפרויקט שלנו?" היא הוסיפה. טאקויה בלע את רוקו והנהן "טוב מאוד, ברוך הבא ל'פרויינטר פרויקטים בע"מ'" חייכה הגברת, "קוראים לי גב. אופאני" היא אמרה ברוגע והובילה את טאקויה לתוך חדר חשוך "טיפה מנוזל הדיגיטלציה הזה ואתה תהיה בדיוק כמו השאר" היא אמרה, עסוקה בלהכין מזרק ולהדליק אור בתוך מיכל זכוכית עם נוזל כתמתם שבעבע בתוכו. טאקויה עצם את עיניו והתכונן לרגע, הרגשה קרירה התפשטה במעלה ידו. לבסוף, הוציאה גב. אופאני את המזרק וחייכה "ברוך הבא למשפחה הגדולה שלנו, אני אלווה אותך לחדר שלך" היא קראה והובילה את טאקויה לדלת עץ שזהרה בשל ציפוי הלכה שלה. "זה החדר שלך" קראה גב. אופאני ופתחה את הדלת עם המפתח שהיה בידה, נער כחול-שיער ישב על המיטה ועסק בענייניו, הוא הפנה את מבטו לעבר טאקויה וחזר לעסוק בשלו "אני אשאיר אתכם לבד" קראה גב. אופאני וסגרה אחריה את הדלת "היי, אני טאקויה קאנברה" קרא טאקויה וחייך מעט, "שיהיה..." מלמל הנער והפנה בחזרה את מבטו, טאקויה התקרב בעצבנות אל הנער וסובב את כתפו, "תקשיב אליי כשאני מדבר אליך!" צעק טאקויה ובא להחטיף לנער אך הוא לא יכל, לא כשהוא בכה... "ל... למה אתה בוכה?" מלמל טאקויה והנמיך את ידו "כלום, זה לא מעניינך!" קרא הנער ומיהר למחות את דמעותיו "נו בחייך, אולי זה לא מענייני ואני חדש פה אבל אני יודע לזהות אדם סובל..." אמר טאקויה וחייך מעט "קוג'י, קוג'י מינאמוטו" מלמל הנער "נחמד להכיר" חייך טאקויה ברוחב והתכוון לטפוח על כתפו של קוג'י "תזוז ממני משוגע!" צעק קוג'י ודחף את טאקויה מעצמו, מפיל אותו לרצפה "תעזוב אותי בשקט!" קרא נער עם עיניים עצובות לתוך החשיכה, "תתחיל את התהליך" קטע אותו קול לעגני מעט, "אני לא אעשה את זה!" קרא שוב הנער בעוד מיכל זכוכית סוגר עליו והחבלים מסביב לידיו ורגליו מתהדקים "לא כזה חזק בלי אחיך, הא קואיצ'י?" לגלג הקול והסתכל על הנער שהחל לשקוע בנוזל השחור "קו...ג'י..." מלמל קואיצ'י לבסוף בעודו נחנק בתוך מה שבעבע מסביבו... טאקויה נפל על הרצפה ותקע בקוג'י מבט עצבני "משוגע..." הוסיף קוג'י, טאקויה נאנח והתיישב על מיטתו, חושב על היום שעבר עליו. "אה! זה שורף!" צער לפתע טאקויה ואחז בידו שהתחילה להצמיח פרווה חומה טאקויה הסתכל בדאגה על ידו, מתעלף על השטיח... "מ... מה קרה?" טאקויה פקח באטיות את עיניו הירוקות והענקיות, הוא שכב מתחת לשמיכה לבנה בעוד קוצים כתומים מתפצלים לכל עבר אך נותנים לטאקויה להביט בחופשיות על קוג'י שישן על הספה ליד האח, חיוך דק התפשט על שפתיו של טאקויה "הוא דווקא נורא חמוד כשהפה שלו סתום..." טאקויה לחש והתקרב אל קוג'י, לא שם לב לחדר שהחל להתעוות והכול נהיה שחור... 'בליל הירח השחור כשהאהבה תיהפך לאור בוער הצל יובס...' "אה? אני? מלאך מוות? מאיפה זה?" טאקויה מלמל ופקח את עיניו בקושי, דמות של נער עם מבט חלול וכנפיים שחורות הופיעה מהאוויר הסמיך, ממלמלת משהוא שטאקויה לא הבין. הנער החליק את אצבעו לתוך פיו של טאקויה וחייך חיוך זדוני, מורח את הרוק בעיגולים על צווארו של טאקויה. בעודו עושה זאת הוא לקח את ידו של טאקויה וניגב את הדמעה שזלגה מעינו הקפואה, וזו נהפכה לדם בעוד הנער העביר אותה על בטנו של טאקויה, הופך אותו בחזרה לאדם... "לא... בבקשה" נאנק טאקויה, נושך את שפתו ומסתכל במבט מלא תחנונים על הנער, מתאפק שלא לקרוס מתחושת השיכרון שהציפה אותו. הנער ליקק את גפו והחל לרדת בעיקולים איטיים מטה, מעביר בטאקויה גלי צמרמורות. "בבקשה תפסיק" נשמעה גניחה מפיו של טאקויה, הנער חייך מעט והמשיך לרדת, ציפורן ארוכה צמחה מזרתו של הנער בעודו מכה בטאקויה אך עם זאת גורם לו להיאנח בהנאה מנגיעותיו העדינות. "סליחה" לחש לפתע הנער, פרש את כנפיו ועף מהמקום במהירות, משאיר את טאקויה נפול ושבור על הרצפה... "תתעורר כבר משוגע!" קוג'י טלטל את טאקויה והעמיד אותו מולו, טאקויה פקח את עיניו בקושי וירק דם על פניו של קוג'י. "טא... טאקויה, מה קרה לך?" קוג'י שינה מיד את הבעתו "זה כואב..." ילל טאקויה קלות וירק עוד מנת דם. קוג'י מיהר ותמך בטאקויה אשר הספיק ליפול על קוג'י. "תירגע" נאנח קוג'י והסתכל על בטנו של טאקויה, היכן שהסימנים אותם הנער כתב זהרו מעט "לא טוב..." מלמל קוג'י והעביר את ידו על הסימנים, לוחש כמה מילים בעוד האותיות המשונות הפסיקו לזהור. טאקויה החליק על ברכיו של קוג'י באטיות ושוב נרדם- הפעם באמת. "עשית עבודה יפה שם, הא קואיצ'י?" גיחך שוב הקול ממקודם "תסתום לוסמון" סינן קואיצ'י ונשא מבט זועף על החבלים שכבלו את ידיו ורגליו "בן-אנוש טיפשי! אינך מבין כמה אישיות רוצות את נשמת האופל הנשגבת?! טיפש!" צעק לוסמון ולפט את שיערו של קואיצ'י "תעזוב... אותי... בשקט!" רטן קואיצ'י "קואיצ'י-סאמה מרוגז?מה יש לך להתרגז? הרי כרגע חזרת וקיללת את מלאך המוות של האש, השגת את צורת הילד של האופל ואתה עוד מעז לילל?!" לוסמון סתר לקואיצ'י ועף למעלה, מתיישב כרגיל על קבוצת העננים שאפפו כדור זוהר במקצת. לוסמון המשיך להעיף מבטים זועפים בקואיצ'י ולבסוף משך באחד מאלפיי החבלים אשר נקשרו סביב קואיצ'י "תרקוד" גיחך לוסמון ומשך בחוט, גורם לקואיצ'י להיתלות באוויר כבובה על חוט. דם החל לטפטף מהשפשוף החזק של החבל, מעלף את קואיצ'י מהכאב האדיר ששצף בגופו...

moon flower

New member
וחלק ב' -_-"

"איזומי-צ'אן חכי!" קרא נער מתבגר, מתאמץ שלא להסמיק "איזומי-צ'אן זה בשבילך..." הוא נאנח והושיט לנערה הבלונדינית שמולו ורד שנקטף לא מזמן מאחת הגינות של השכנים "ג'ונפי-קון זה מקסים!" קראה איזומי והנחיתה על ג'ונפי נשיקה קלה על לחיו "א... תו... תודה" מלמל ג'ונפי בביישנות "הלא-דבר" חייכה איזומי, בורחת בקלילות ומשאירה את ג'ונפי ברחוב המחשיך "וואו... רגע... חכי!" קרא ג'ונפי ונגע קלות בלחיו, ממהר לסגור את הפער בינו לבין איזומי. "עכשיו אתה אמור להיות בסדר" נאנח קוג'י וסיים לחבוש את בטנו של טאקויה "תודה" גיחך טאקויה והתיישב על המיטה "אתה יודע, אתה באמת בר-מזל שהצלחת לשרוד" קוג'י התיישב ליד טאקויה והשפיל את ראשו "זה ממש נס שהצלחת לשרוד..." הוסיף קוג'י וצל של חיוך עלה על שפתיו "שיהיה, עדיין תודה על זה שעזרת לי" טאקויה גיחך "זה כלום" קוג'י סובב את מבטו לעבר האח הבוערת, מסתכל על השלהבות שפרצו בכל שנייה מחדש "תגיד רגע משהוא- למה אתה כזה נחמד אליי לאחרונה?" טאקויה אמר בישירות, מה שגרם לקוג'י כמעט ליפול חזרה אל הרצפה "א... אני?" מלמל קוג'י בפליאה, מנסה להתעלם ממבטו המסוקרן של טאקויה "תשתוק כבר!" הוא פרץ לבסוף וכמעט נתן לטאקויה סתירה. עיניו של טאקויה נצצו בברק שהיה מלא בציפייה "אתה רוצה להיות החבר שלי?" הוא ירה את המילים מפיו במהירות "להיות המה שלך?!" קוג'י גיחך "החבר שלי..." טאקויה נרתע מעט "א... אף-פעם לא היו לי חברים... רק את אחי שאין לי מושג היכן הוא נמצא..." קוג'י השפיל את מבטו בעצב "נו, אז הנה ההזדמנות שלך לרכוש אחד, חברים? קדימה, אני לא מבקש ממך להיות המאהב שלי או משהוא..." טאקויה משך בכתפיו "א... חברים" נאנח קוג'י בהקלה וחיוך דק התפזר על שפתיו "יופי" טאקויה לחץ את ידו של קוג'י וחייך בחום "בכל מקרה, אני לא רוצה להרוס את זה כבר עכשיו אבל..." "כן טאקויה" "א... אני מקווה שלא מפריע לך, כמה שזה יישמע מוזר..." "כן_ט-א-ק-ו-י-ה" "אני נמשך אליך" טאקויה פלט את המילים מפיו ועצם את עיניו בחוזק, מצפה לגרוע מכל שיקרה *שתיקה* קוג'י נגע קלות בלחיו והשעין את פניו על מרפקו "א... אני מצטער, לא הייתי צריך לומר לך את זה, אני לא יכול לשלוט בעצמי" טאקויה כמעט צעק בקול שבור "טאקויה?" "כן?" טאקויה הפסיק לרגע והסתכל על קוג'י בתקווה, בעוד הזה אחז בזרועו בחוזקה ונעץ את מבטו עמוק בתוך האש "אני אהיה ישר, אתה רוצה שאני אהיה המאהב שלך?" קוג'י אמר כמעט ללא רגש ובמהירות *מצמוץ* "מה?" *מצמוץ* "אתה מתכוון לזה?" טאקויה נשם במהירות "בטח שאני מתכוון לזה" קוג'י המשיך באותה הנימה, עדיין לא מסיר את עיניו מהאש "וואו, כן, כלומר... בטח שאני רוצה!" טאקויה צווח בשמחה וכמעט נפל מהמיטה "יופי, עכשיו תשתוק ותן לי לנוח בשקט" קוג'י אמר בקרירות נשכב על המיטה הסמוכה, משלב את ידיו מאחוריי ראשו ומסתכל ארוכות על התקרה...

niena

New member
סיפור יפה...

אבל יותר מדי שונן-איי בשבילי...

moon flower

New member
*עומדת* זו... הייתה תגובה...

אכן-כן זו הייתה תגובה... יש עוד אנשים שקראו? 0.0?

lori4

New member
יפה....

אהבתי שתמשיכי בקרוב טוב? אממ אם זאת אפשרות אני אוכל לקרוא את הפיק באנגלית?

moon flower

New member
אם את רוצה אז כמובן שיש אייסי אבל

אם אין אז אני פשוט אשלח לך מסר ^^; אבל אזהרה אחת לפני שאת קוראת- יש מספר דברים שצנזרתי בגרסא העברית... (כמו למשל משו לא הכי חשוב שלוסמון אומר לקואיצ'י, אבל זה לא משפיע על העלילה ככה שאני שוב אומרת לא לדאוג *עדיין מפחדת ממבטים ננעצים*)

lori4

New member
יש לי ICQ...

אני אשלח לך מחר מסר על המספר שלי בסדר?

Digi Lista

New member
...

צריך שם בשביל להכניס למאמרים
זה כול הסיפור או שיש פרקים?(קראתי אבל לא הבנתי בדיוק)...

moon flower

New member
לא, בטח שיש לזה פרקים...

(וכולם שמורים על המחשב שלי, לא משנה, יש לי עוד מה לתרגם) טוב... אני מניחה שאני אתן את הפירוש כרגיל, נוצות שחורות (דארק פט'רס נשמע יותר טוב...)

OFIRB9

New member
אוקי...

מה בדיוק רע בכל זה? (חוץ מהתעללות בטאקי! איך את מעזה!?) טוב, אחלה פיק! ואת זה את יכולה בבקשה גם לסיים? תודה

moon flower

New member
פרק ב' ^^

"אה, איזומי-סאן" מלמל ג'ונפיי ובלע את שאריות רוקו "א... את רוצה להיות חברה שלי?" סומק עז פרח על לחייו של ג'ונפיי בעודו השפיל את מבטו לאדמה "אתה צוחק עליי? בטח שרוצה!" איזומי צווחה באושר "באמת?" ג'ונפיי שכבר התכונן לסירוב העלה את מבטו בעיניים נוצצות "בטח! חבר זה מגניב!" איזומי קפצה בהתרגשות מצד-לצד, עולה על כתפיו של ג'ונפיי ונושמת את הרוח שנשאה עימה את השאריות ריח השלכת ג'ונפיי חייך והסתכל על איזומי כעל מלאך, מלאך שברירי שעליו נשבע להגן מפניי הכול "אז אתה אומר שאני מקולל?" טאקויה תופף בעצבנות עם אצבעותיו על ברכיו "בדיוק" נאנח קוג'י ונשען על מרפקו, מביט בידו עם עיניים חצי-סגורות, עיגול זוהר שהיה מורכב מנתונים החל להסתובב מסביב לכף-ידו של קוג'י. "מהההה?!" טאקויה כמעט נפל מהמיטה כאשר ראה את העיגול, מביט בקוג'י עם גוון חלוש של פחד ובעתה "התפתחות הנשמה שלי" קוג'י נשאר אדיש "התפתחות המה שלך?!" טאקויה הטה את ראשו וכיווץ את אפו "התפתחות הנשמה- ככה אני נלחם באחרים" קוג'י סובב את ידו לראווה "מגניייייייייב!!!" טאקויה צווח ושיטח את קוג'י לרצפה, מחייך מאוזן-לאוזן "טאקויה?" "מה?" "אתה חונק אותי" קוג'י צמצם את אישוניו ודחף מעל עצמו את טאקויה "סליחה" טאקויה השיב במעט ציניות ונעמד על רגליו "הנה, תן לי לעזור לך" טאקויה הושיט את ידו אל קוג'י. לאחר כמה רגעי שתיקה קוג'י הפנה את מבטו הצידה ואחז בידו של טאקויה "אתה רואה? זה לא היה כזה נורא" טאקויה ניסה להישמע ידידותי "כן, שיהיה" נאנח קוג'י והתיישב על המיטה "אה.. קוג'י? תגיד לי משהוא, גם לי יש את התפתחות הנשמה הזאת?" טאקויה שאל כבדרך אגב "כן, אפילו שזה לא נראה ככה לכל אחד מאיתנו יש, מרגע שהזריקו לך את נוזל הדיגיטלציה הזה..." קוג'י הרים רגל על רגל ובהה בלהבות שבערו באח "אה..." טאקויה פלט והתיישב בצידה השני של המיטה. "קןג'י?" זה היה טאקויה שהפר את השתיקה, כרגיל "מה הפעם?" קוג'י משך בכתפיו "עכשיו כשאנחנו מאהבים אז... אנחנו אמורים להתנשק, נכון?" טאקויה גמגם, כאילו מנסה שלא להישמע כלל. "אה..." עיניו של קוג'י נפקחו לרווחה בעודו מושך בסדין נואשות, נאבק שלא ליפול ממיטתו "נהינה מהכלוב שלך קואיצ'י?" גיחך לוסמון בקולו המריר, נועץ את מבטו בקואיצ'י חסר ההכרה שכל מה שהחזיק אותו באוויר היו מספר חבלים שנקשרו לטבעות ברזל בקצה כלוב הברזל הענקי. מספר נוצות ניתקו מכנפיו של לוסמון והסתחררו ברוח הקפואה, חותכים ושורפים את עורו החיוור של קואיצ'י "אתה... תמות... בסוף... לוסמון" קואיצ'י התנשף בקושי, חונק את הכאב ששצף בגופו כגלי גאות "הצחקת אותי" לוסמון שילב את ידיו על חזהו וציקצק בלשונו "תסתום לוסמון" קואיצ'י נעץ בלוסמון מבט זועף והוציא נחרה מאפו "למה אתה מביט בי ככה? פרחח! קדימה, יש לי עוד עבודה בשבילך" לוסמון נבח ומשך את קואיצ'י בשיערו בעוד עיניו זוהרות בתכלת בהיר, משחירות הכל מסביב במערבולת אחת של סיוטים... "אימא? אימא איפה אנחנו?" שאל ילד קטן, מושך בשרוול אימו "אל תדאג טומוקי, אתה לא צריך לפחד, האנשים הטובים פה יטפלו בך" האם חיבקה את בנה קלות ופרעה את שיערו החום "אבל אני אתגעגע אלייך אימא" טומוקי הקטן נצמד אל רגלה בעוד דמעות דמעות חמות זולגות על לחייו "דיי, אל תבכה, אבל אתה יודע שאין ברירה, אפילו אוכל אנחנו לא יכולים לקנות לעצמנו" נאנחה האישה והתיישבה על ברכיה, מסתכלת על טומוקי במבט נואש "א... אני מבין אמא" טומוקי השפיל את מבטו וניגב את דמעותיו בשקט, קובר את ראשו בכתף של אימו, רואה אותה כנראה בפעם האחרונה בחייו "תסלח לי טומוקי..." האם ניגבה את עיניה הרטובות במטפחת ישנה ובלויה. גב. אופאני נכנסה לחדר, קולות עקביה מהדהדים במסדרון הארוך "אז אתה טומוקי הימה?" היא חייכה בחביבות, לא פלא שכמעט כולם אהבו אותה 'בפרויינטר פרויקטים בע"מ' היא הייתה האם החדשה של כולם, של כל אלה שננטשו בידיי הוריהם. אמו של טומוקי הנהנה והסתכלה על טומוקי בעצב בעוד גב. אופאני צעדה בצעדים מהירים, מפתחת שיחה עם טומוקי "תבואי לבקר אימא..." קולו החלוש של טומוקי הכה כגלי גאות לרוחב המסדרון, הופך הכל לאפור בעיניה של האם... "אל תדאג, זה לא יכאב בכלל" גב. אופאני שלחה חיוך מרגיע לעבר טומוקי ולקחה את המזרק מהשולחן, הם נמצאו באותו חדר חשוך בו גב. אופאני הזריקה לטאקויה את נוזל הדיגיטלציה לראשונה. טומוקי נשך את שפתו ועצם את עיניו שהתחילו להתמלא בדמעות "זהו" גב. אופאני ליטפה את ראשו של טומוקי קלות והמשיכה להוביל אותו במסדרון בעוד הזה ניגב את דמעותיו בשרוולו. דלת עץ ניצבה מולם, מצב רוחו של טומוקי השתפר מעט כשהזה קיבל מגב. אופאני נחש גומי, *דפיקה* טאקויה החל להחליף את חולצתו אך במהרה הוא שם לב לכך שפרווה חומה בהירה החלה לכסות את חזהו ובטנו "אהההה" צווחה נשמעה מכיוונו של טאקויה, גורמת לקוג'י לחטוף את המגבת מהמדף, ללפף אותה במיומנות מסביב למותניו ולצאת במהירות מחדר האמבטיה שהיה מוצף באדים "מה קרה?" קוג'י התנשף במרץ ותקע את מבטו בטאקויה "זה קרה!" טאקויה צווח בחוסר-אונים והסתכל על עצמו, הוא כלל לא דמה לאדם, הייתה לו רעמה כתומה מאחוריו וזוג עיניים ירוקות וגדולות, קרניים קטנות ומכנסיים קרועים "מזל-טוב, כרגע הפכת לצורת הילד שלך" קוג'י גיחך ושם את ידו על מותנו, גורם לטאקויה להוציא נחרה מאפו "או שעליי לומר- לצורת התיש שלך" קוג'י עוות את שפתו לכדיי חיוך, מקפיץ את טאקויה על רגליו. "טאקויה!" קוג'י סינן מבעד לשיניו, לחייו מתכסות בסומק עז בעוד מגבתו שכבה על הרצפה וטאקויה שכב על קוג'י, מאיים עליו באגרופו *דפיקה* "בנים, אני רוצה שתכירוווווווו" קולה של גב. אופאני נקטע בעודה עוצמת את עיניו של טומוקי "קוג'י תתלבש!" היא נבחה וסגרה אחריה את הדלת, מתרחקת עם טומוקי בצעדים מהירים "טאקויה אני יהרוג אותך" קוג'י סינן מבעד לשיניו והפיל את טאקויה על הרצפה, תופס את מגבתו וחוזר ללבוש אותה מסביב למותניו, משאיר את טאקויה לבהות בו במשך מספר שניות...

OFIRB9

New member
מדהים!

ממש טוב!!! לא קראתי תקטע שהם נהיים *אהם* מאהבים... *עפה עליי שארית פיצה מהכיוון של נינה* חייבת לזוז! *קופצת על נינה עם שאריות אגוזים ובננה* אה כן!!! מ-ע-ו-ל-ה-!!!! נתת לי מוזה, תודה

moon flower

New member
XDDDD ולא, הקטע עם המאהבים

ידידותי לסביבה לחלוטין ^^;;; ואולי העובדה שטאקויה וקוג'י עדיין לא התנשקו -_-" ואני לא יודעת מה עוצר אותי... 0.0;;; כלומר... טוב, לא משנה. זה ספויילר... (יופי, השפיות שלי הולכת וקטנה...)

למעלה