אה! ותשמעו משהו...

אה! ותשמעו משהו...

דבר ראשון חלמתי משהו, שאני לא אומרת מהו, אבל אני מפחדת מהמסר שחבוי בתוכו. באותו חלום (ודרך אגב, זה חלום ענקי!) חלמתי שנורה בי חץ לראש ועובר מאוזן לאוזן. אז אני מוציאה אותו ומרגישה איך הבפנים של המוח שלי מדמם... ואז אני מתחילה להיות עייפה ועומדת לעצום עיניים, ואני צועקת: אוי לא! אני עומדת למות! לאאאאאאא! לאאאאאאאאאאאאאאא!!! ואני ממש צרחתי, ואני עדיין זוכרת את הצרחות טוב-טוב. כל הזמן אני זוכרת שקיוויתי שיש חיים אחרי המוות. וגם חשתי קצת סקרנות, כי אני עומדת למות, נראה איך זה. אבל הצרחות: לאאאאאאאאאאא! זאת היתה חויה.

ל א ק י

New member
למה לצעוק לאאאא? אני עומד למות?

אני הייתי רוצה שזה יקרה לי..

הקטע הוא

שאתמול היה לי את אחד מהימים האופטימיים האלה, שכל מה שחשבתי עליו זה כמה אני שמחה וכמה אני מושלמת ואיזה חיים טובים יש לי... אז מה אני צריכה למות עכשיו? אבל אל תדאגו, יום לפני זה הייתי יצור מכוער מדוכא ודוחה, ככה שלא תמיד אני אופטימית וכל הבולשיט הזה...

shahf

New member
שירלי

זה לא יקרה לך עם מישהו אכן יעשה את זה אני אעמוד באמצע ולא אכפת לי עם זה יפגע בדיוק בלב שלי העיקר שאת לא תמותי

keren007

New member
גם לי היה חלום דומה!

זה התחיל בזה שאיבדתי דיסק של בקסטריט בויז (לא יודעת למה!..) על חוף הים וכשהלכתי לשם פתאום הגיע המוות והתחיל לצעוק עלי מה אני עושה ושהוא יהרוג אותי.....

זה לא אותו דבר

אני ממש גססתי, אם הייתי ממשיכה לחלום הייתי מתה... חוץ מזה כי אני חלמתי שיאיימו שיהרגו אותי, זה לא אותו דבר כמו באמת למות.

keren007

New member
פעם חלמתי

שאני צוללת ונגמר לי האויר ועצרתי את הנשימה באמת! בקיצור אני מתפתלת כזה במיטה כי אין לי אויר................. מזל שהתעוררתי.....

למעלה