אה ותודה לביטון

אה ותודה לביטון

על שהרחיק את אהפמן,בעצם זה מה שהוא היה צריך לעשות אבל טוב שהוא לא שכח. אהפמן לא ישחק נגדנו ולא רק שבכל חמשת המפגשים של רמת גן עם מכבי העונה היה לגבוהים של מכבי בעיות עם הסנטר הענק והמצויין שלנו פופוביץ`,יהיה לצ`ורצ`יץ קשה עם המהירות והקליעה שלו. למרות שהיום כתבו במקומון של רמת גן שלא באים ליד אליהו לנצח,אני מאמין עכשיו שזה אפשרי,אם לא לנצח לתת פייט מכובד-כמו במשחק הראשון העונה שהכריעו השופטים. נראה לי קצת מוזר שנפסיד למכבי בפעם השישית העונה ולמרות שזה לא בושה זה רצף שצריך לעצור עוד לפני מפגשים נוספים איתם בפליי-אוף. אופיר

עם או בלי האפמן....

לרמת-גן אין הרבה סיכויים לנצח את מכבי ועוד ביד-אליהו (ומה שקרה עם מ.כ חיפה ואתא/מוצקין היה ממש ממש במקרה ולא יחזור שנית!). כידוע לך האפמן הוא לא ממש בשיאו והוא לא היחיד שמחזיק את מכבי בתמונה... פייט אולי יהיה אבל בקשר לניצחון... אני מהמרת על מכבי אבל הכל יכול לקרות!

כמובן שהסיכויים שלנו לא גבוהים

ולמרות שאהפמן יחסר למכבי זה לא עושה אותם לפחות טובים אבל זה נותן לנו יתרון מסויים מתחת לסל. אני חושב שפופוביץ` הוא סנטר יותר טוב מצ`ורצ`יץ וביום טוב הוא יכול לעשות הרבה צרות למכבי. אני לא מדבר על החיסרון של אהפמן כמו שזה מקצר למכבי את הרוטציה על הספסל,זה לא יהיה טוב למכבי אם היא תיקלע לבעיית עבירות(צ`ורצ`יץ הוא שחקן שצובר הרבה עבירות). בכל זאת,מכבי פייבוריטים וכדי להיות פייר אני אגיד שהם כנראה גם ינצחו. אופיר

זהו שלא נעצר

ולא נראה לי שהיה צריך - כי עם כל הכבוד לי נראה לי שמכבי צריכה להפסיד לרמת גן מה עוד שהיא לא יכולה להרשות לעצמה אחרי הפדיחות עם ירושלים עם כל הכבוד למה שאמרתי מקודם על לא להשאר בלי אוויר לקראת צסקא

למעלה