אה וגם זה

ירדן121

New member
לואיסטו... זה נכון שאיפה שיש נורה

מהבהבת יש רוח מתחת ???

Luisito Garcia

New member
ממממממ.. תראי,אני לא יודע בוודאות

אבל כן שמעתי שרוחות צריכות אנרגיה כלשהי כדי להופיע או להזיז משהו או לדבר או לעשות איזהשהו רעש.. הן פשוט שואבות את האנרגיות האלה כדי להשתמש בהן.. ובהחלט אם יש נורה שהיא תקינה לגמרי ואין בעיות בחשמל.. אז כנראה שמשהו שואב את האנרגיה החשמלית הזו.. היה לי פעם מקרה כזה.. אבל עם המחשב..

ירדן121

New member
אימאלה אז למה כל נורה שאני שמה בחדר

ישר מתחילה להבהב ולהישרף כבר החלפתי איזה שלוש או ארבע נורות בזמן האחרון!!!!!!!!!!!

אולי יש לך בעיה בחיבורים של החשמל

לא כל דבר בהכרח קשור לרוחות, אבל נכונה היא העובדה שלרוח יש צורך בלקיחת וצבירת אנרגיה

Luisito Garcia

New member
תזמיני חשמלאי,אם הוא אומר שהכל תקין

אז אני הייתי צריך להתחיל לדאוג.. אצלי פעם קרה שהמחשב שלי נדלק וכבה 4 פעמים ברצף אחרי ששמעתי רעשים בחצר ושמעתי בוודאות שמישהו קורא לי מהחלון אבל לא היה אף אחד.. אחרי כמב שניות המחשב כבה ונדלק שוב בלי הפסקה.. פחדתי כ"כ.. למחרת לקחתי את המחשב שהוא ממש חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה,לתכנאי והוא אמר שהמחשב תקין לגמרי,שלא יכול להיות שמה שקרה קרה בגלל המחשב.. בקיצור בא אחרי זה חשמלאי,בדק הכל ואמר גם כן שהכל תקין לחלוטין..

ירדן121

New member
חחח גמלי הייתה תקלה כזאת!

לא מזמן... הייתי מדליקה את המחשב [שהוא בחדר שלי גם] הוא היה נשאר דלוק אולי ל-2 דקות מקסימום ונכבה...ואחר כך לקחנו אותו לתיקון אמרו שהספק כוח נשרף ושמו חדש...ואחרי שהחליפו את הספק זה המשיך לקרות הוא היה נכבה כל שניה..אבל אז לקחנו אותו לתיקון עוד פעם והתקנתי את הווינדוס מחדש...וזה נפתר..טפו טפו טפוווו! ופעם אחת ישבתי עם האחיינים שלי בחדר לבד ניסיתי להרדים אותם ויש לי אחיין אחד בן8 שהוא היה במיטה והקטן שניסינו להרדים אותו אז ישבנו במיטה וכיבינו את כל האורות וכיביתי את המסך של המחשב..עכשיו האחיין הגדול שלי תמיד עושה שטויות ומנסה להפחיד ..הקיצ כל החדר היה חשוך וכולם היו בשקט...פיתאום הטי.וי נכבתה עכשיו אני כזה עושה לאחיין שלי..."למהה כיביתי את זהההה.???????באמממתתת עדדד שהקטןן הזהה נרדם..."חחחח...היינוו בשקט כזה כמה שניותת אז הוא עושה לי כזה לא כיביתי כלום....ניכנסנוו ללחץ כמ מפגרים... שבת שלום

למעלה