אה-הא

אה-הא

אז קלאוד 9 עשו את זה. אתר בתשלום ממש >>כאן<< Bastards. צ'טים, תחרויות, פורום- רק למי שישלם. אה-הא. יופי להם. שיומותו!

slallum

New member
קקי עליהם הא?

די מפגר, בהתחשב שאין כבר עונה חדשה של השבט שמשודרת, ויש רק סדרה לילדים יותר קטנים. כאילו, איזה ילדים קטנים ישלמו להם בשביל להיות באתר? פיגור =]

בארהב יש מלא מדינות שרק עכשיו

רואות את העונה הראשונה ואחרות רואות רק את העונה השלישית/רביעית

slallum

New member
וואלה?

איזה מתקדמים אנחנו בישראל
פור ארה"בניקים P:

אם מאט רובינסון יהיה בצ'אט אני

משלמת כמו טאטא'לע. או שיעשו כבר עונה נוספת. כמה כבר אפשר לסחוט מ5 עונות שוב ושוב??! אוף איתם! דפי!!!!!! תעשי משהווווווווווווווווווווווווווו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני אשלח מייל לריימונד כדי להבין את פשר העניין כשיהיה לי זמן.. ואני צכה שוב את המייל של ערוץ 1 כדי לשלוח גם להם...

מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אז בגלל זה כמעט כול הדברים באתר לא עובדים, ואי אפשר עכשיו להיכנס לארכיון של הסרטונים או התמונות! למרות שבפעם האחרונה שבדקתי, אפשר להיכנס לדברים כאלה אם מקלידים את הכתובת הישירה שלהם, אבל אין אליהם קישור באתר. אולי זה יעבוד ככה גם עם הדברים הבאים שהם יעשו באתר. אבל עדיין, כוס אמא שלהם!

כן זה ממש ממש ממש מרגיז!!!!!

לדעתי חייבים לכתוב להם מכתב עם עצומה!!!!!!!!!!!! אבל אחרי שאני אסיים עם הפסיכומטרי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifמוות שונאת. ריימונד אכזב אותי. ממש.

למעלה