אה דיאטה, זה פשוט....

אה דיאטה, זה פשוט....

אה דיאטה,זה פשוט. מה כ``כ קשה לסגור את הפה. הסוד הוא לעשות ספורט. יש לך פנים כ``כ יפות אבל חבל שאתה לא מרזה. אם היית מרזה היית פשוט מדהים. אם היית יותר רזה בטח שהייתי יוצאת איתך. תאכל פשוט חצי ממה שאתה אוכל בד``כ. תשתה לפני כל ארוחה 2 כוסות מים ואחריה 2 כוסות מים. לפני שאתה רוצה לאכול תספור עד 10. אני מכיר מישהו שירד 170 קילו ב- 3 ימים, איך אתה לא יכול. אתה משקיע אנרגיות בכל כך הרבה דברים, אולי תשקיע אותם בעצמך. תעשה דיאטת חלבונים. תעשה דיאטת מלפפונים. תעשה דיאטת אוויר. תעשה דיאטה!!!! תלעס מסטיק. תאכל חסה. תאכל קולרבי. אל תאכל!!! נמאס לי מכל המשפטים האלה שאת כולם שמעתי כבר עשרות או מאות או אלפי פעמים. אני שמן !!! ככה נולדתי וככה סביר להניח שגם אמות. אין לי שום פואנטה או משהו חשוב להגיד סתם רציתי להגיד את זה.

@tagel

New member
וטוב שאמרת!

מי אנחנו שנשפוט אותך מה נכון ומה לא? תמשיך לומרלעצמך, תמשיך לומר לנו. תמשיך ותמשיך... הכי חשוב זה להוציא, לדבר, זה תורם המון... יחד כבר נמצא מה לעשות כדי לגרום לדברים לצאת ולהרגיש טוב יותר. אנחנו קבוצת תמיכה הלאו... מעולה שבאת, תשאר! אוהבת תגל

תרנגולת

New member
יפה יפה!

תומכת מכל הלב.. ההערות הנוראיות האלה- באמת צריכות להפוגג. יפה שאתה שלם עם זה, עם מי שאתה. שיהיה לך בוקר טוב היום.

למעלה