אה! דוושת הגז!!!

Rיקש

New member
אה! דוושת הגז!!!

פשוט נפלה פנימה! ,יותר נכון לחצתי עליה והיא נשארה לחוצה, היא "חופשיה" . מה לעשות!? (וכמה עולה לתקן את הדבר הזה במוסך ישראלי?) הרכב הוא פיאט אונו 45 שנת 92 (לבן, מזגן דפוק, וישרים חרא וחגרות בטיחות שכבר לא ממש בטיחותית
) Rיקש.

© DrorZi

New member
נראה לי שברח לך הקפיץ ...

השערה אחרת : הקפיץ חלוד ואין לו כח יותר... חפש אותו על השטיח, אם הוא נפל אני לא חושב שיש מה לעשות וגש למוסך, אם לא נסה לאתר אותו ולראות עם WD40 אולי מחזיר אותו לכושר...
דרור זי.

Rיקש

New member
OK אני אדייק קצת יותר.

כל הסיפור קרה לאמא שלי, היא התקשרה כשזה קרה למוסכניק (הערבי שלנו) והוא הסביר למתדלק (זה קרה בתחנת דלק) בערבית מה לעשות המתדלק פתח מכסה מנוע נגע שם בכמה דברים ואמר לה להגיע למוסך. אז עכשיו הדוושה חופשיה אבל פחות או יותר מתפקדת. המוסך נמצא במקום לא סימפטי - אז זו בעיה לנסוע לשם. אז חשבתי אולי עכשיו המקרה יהיה יותר ברור (שולל את תאורית הקפיץ לא?) אז התשובות יהיו יותר טובות. Rיקש!.

itzik93

New member
עדיין לא

יכול להיות שנקרע הכבל גז והוא קשר אותו - ויכול להיות שנשבר הקפיץ... עדיף לבדוק את זה במוסך, לא מדובר בסיפור של המון כסף (החלקים עולים עשרות שקלים). איציק

be_roo

New member
וכדי לטפל מהר

זה אומנם קרה לאמא שלך בתחנת דלק, אבל מה יהיה אם זה יקרה שוב בכביש מהיר ב-90 קמ"ש
אם המוסך שלכם נמצא במקום לא נוח לגישה, אז אולי תחשבו ללכת למוסך אחר. סדרי העדיפויות צריכים להיות ברורים, מדובר בעניין בטיחותי ותקינות הרכב.

B.M.F

New member
וכדי=וכדאי

איציק - בגלל תנודות שער הדולר והשקל הישראלי, 25 הש"ח הצטמצמו לכ-5.42983 ש"ח בלבד. מצטער. אלו החיים.

itzik93

New member
דווקא לפי מה שאני רואה...

מאז שקניתי לך את התוסף ועד היום - הדולר רק עלה (למרות ירידה של 3-5 אגורות ביומיים האחרונים)
בכל מקרה, הסכום תפח ל 1831.99 ש"ח
איציק

ממתי

New member
אם אתה גר או עובד באזור גוש דן

אני יכול להמליץ על מוסך פיאטון ברח´ הרכב 12 (ליד רח´ המסגר) בת"א או מוסך טכנו-פיט שנמצא בסוף רח´ מדינת היהודים (68) בהרצליה פיתוח (ממש ליד כביש החוף). מוסכים אחרים אפשר למצוא באתר של פיאט.

למעלה