אה....איזה חיים יפים.....

benpual

New member
אה....איזה חיים יפים.....

קודם כל תגידו לי מזל טוב , אני בן 18 מאתמול....... בכל מקרה , חזרתי ממשמרת לפני כמה שעות , והיה לנו בן מעוטי עם ת.ז ירוקה. הוא שבר פיצוציה שהייתה בקרבתו ( אני מדבר על רחוב בן יהודה בת"א ) והמשיך ללכת. קיבלנו את הקריאה , אבל משכו לשם שני ניידות. אחרי זה קיבלנו דיווח על בן אדם משתולל ( בן מעוטים ) בפיצרייה.... אמרנו על בטוח זה אותו בן מעוטים. אנחנו היינו עסוקים בחיפוש אחרי שני פורצי רכב שברחו לנו פעמיים! ( פאשלה של השותף מאחורה )פתאום , קיבלנו קיראה אדומה ( אצלנו זה נקרא כך - קיראה על לחצן מצוקה ) ניידת סיור צריכה סיוע על בן מעוטים מכה שוטר. הגענו כל הניידות עם כריזה , יס"מ הגיעו ראשונים , ואנחנו שניים. ואז אתם יודעים מה קרה בהמשך , לא צריך לפרט , ואז אנחנו לקחנו אותו למעצר. השאלה שלי אליכם: האם לבן אדם , יש מצב שיהיה לו המון הרשעות על זה נגיד , גרימת נזק פעמיים, בריחה משוטר , הכאת שוטר , התחצפות לשוטר. האם הכל יכול להיות על הבן אדם?

חחח הבנתי תהמשך עם היס"מ

עבודה יפה בשבילם-מקסימום יהיה לו "בית מלון חמישה כוכבים"

benpual

New member
איזה חמישה כוכבים?!?

כוכב אחד על המקרר במטבח של היומן כוכב אחד על הקולר שיש בכניסה למרחב שלא פועל כוכב אחד על הטלוויזיה שבמש"ל כוכב אחד על המיטה הנוחה שיש לו כוכב אחד על המכות שהוא הולך לקבל במעצר ( זה נקרא בידור ופנאי ) כוכב אחד על השוטר שנפגע , וגם ממנו הוא הולך לקבל מכות אחרי המשמרת... סה"כ 6 כוכבים טובים

חח נייס נייס

שמע זה תלוי אם יפצצו לו ת'כושלאימא הכל תלוי חחח. חח תזכיר לי שאני יחזור ב7 בן לספר לך משהו זה לא על גבי הפורום יש מב"סים שלנו שרואים את זה זה די לא כך כך נעים שיראות את זה יו נואו חחח בכל אופן אני הולך להקים משהו פצצתי על המשא"ז בראשון- זה בשבלי תכנון זה יפורום עוד שבוע שבועיים ככה לאחר שזה יעבור את כל האישורים הדרושים. מי אמר שאני לא מסניף מקלדות. אגב בן אם יש לך תמונות של סמלים של משטרה משא"ז או את הסמל היש"ן- תשלח לי למייל [email protected] או [email protected] יאללה ביי

benpual

New member
גבאי.....

אני לא מבין , יש לך 2 שמות משתמשים?!? בכל מקרה , אין לי כמעט סמלים כאלו , אבל מה שאני יכול להגיד לך , בקשר למב"סים אני לא רוצה לשמוע כלום על המב"סים!!! אני שונא אותם!

הלו הלו- עד המב"סים הא

אצלנו בראשון יש אחלה מב"סים אחד אחד מצוין- תאמין לי אני מקווה שככה זה כמו בכל מקום כמו משפה המב"סים שלנו. תאמין לי אם ידעת כמה תמיכה יש אחד כלפי השני לא היית מאמין-ואני שמעתי המון המון דברים שאני לא מתכוון לרשום אותם אבל הם אחלה אנשים ומכל הלב אני אוהב אותם. למרות שבזמן האחרון היה לי קצר עם 2 -3 מבסים אבל סגרנו את זה יפה ובדרך הכי טובה שיכולה להיות. בן ספר קצת על המב"סים שלך אני זוכר שסיפרת לי משהו במסנג'ר שהיה לך קצר אם מב"ס או 2 תשים קצוץ (מי יודע אם הם לא רואים את זה) את מה שאתה חושב תעביר לי דרך הצינורות (תרתי משמע) המקובלים. ואם יש לך תמונות או תמונות השל נשקים משהו בן.... תעביר לי למייל

benpual

New member
אה כן....

ואם תואיל להכנס ולזכור את זה( עד שחיפשתי את הקישור!!! ומצאתי רק הודעה אחת..... ) אז שים לב..... בכל מקרה , המב"ס ( ואני מדגיש שהוא רק אחד ) הוא שונא אותי כרגע ( אני חושב...)

benpual

New member
יש לי עוד זמן.....

דחיתי את הגיוס אבל על בטוח אתם יודעים לאן אני יתגייס........

למעלה