אה! אה! אה!

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
אה! אה! אה!

זוכרים את הדיון שהיה על תשחצים ותשבצים עם ההגדרה "טרי פראצ'ט", אז עדיין לא מצאתי אף אחד כזה. אבל, עמלתי ועבדתי ושלחתי למערכת "תשחץ בראש" תשחץ שיצרתי במו-ידי, ובו ההגדרה הראשונה שנכתבה היא: סופר מד"ב בריטי. והיום קיבלתי דואר רשום, ובו קיבלתי צ'ק ע"סך 50 ש"ח על תשחץ קוראים. משמעו:יש תשחץ בעברית ובו ההגדרה טרי פראצ'ט. הוריי ואחיי!

מ א ג ר ט

New member
וואו!

יפה מאוד. איך שולחים בדיוק תשבץ למערכת? ובאמת קיבלת עליו כסף? ואוו! גם אני רוצה... גם אני... (אני מסכמת בתשבץ השבועי של מערכת גל-גפן-אבל זה מספיק לי. תשבצים המורכבים כולם מבהמות טיבטיות, קידומות הולנדיות ורשי תיבות ממוצאים)

מ א ג ר ט

New member
לא...

מה הקשר? כלומר, איך הגעת? פעם כתבתי פה מאיפה אני ו.... לא משנה כבר. מי שרוצה לדעת-שיחפש לבד.

ויימס

New member
וואו, מדליק!

אפשר גם להוסיף- קול, מגניב, גזעי וגרוווובי! לאט לאט נשתלט על העולם!

Athaclena

New member
סופר *מד"ב* בריטי??????

טוב, אולי 5 מהספרים שלו... אבל עולם הדיסק זה פנטזיה!! אבל סחה על ה-50 שקל. ויישר כח בכלל

Rincewind

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

מדב?!?!?! הלו!! פנטזיה!!!! אבל יישר כוח בכל אופן

Gdil

New member
אין לו סיבות.

הוא פשוט פולט מילים סתם והרבה קשקושי מקלדת.

טוב, תראה...

שתוק, ושוב שתוק ועוד פעם שתוק. |מישהו שסותם את הפה| ו... אה... שתוק! אההממ... מה עכשיו? שתוק! אין לך זכות להגיד שלא סלרי ברמות. ולכתוב שטרי הוא סופר מד"ב זה טעות מרה ואיומה שמביעה זלזול עמוק לתחום הפנטזיה באשר הוא ולטרי בהחלט! אז... שתוק ותפסיק להתלהב! אז כתבת תשבץ שיש בו הגדרה, שהיא אפילו לא נכונה, שהתשובה שלה היא טרי פראצ'ט, כל הכבוד! וואו, זה בטוח עזר בהרבה לפרסום שמו בעולם, עכשיו אני אוכל לישון בלילה בידיעה שיש תשבץ שמופיעה בו הגדרה לא נכונה לטרי פראצ'ט. אני צריך להוסיף עוד משהו... אני לא יכול לסיים את ההודעה ככה, אז... שתוק!

Gdil

New member
וואו, ואני חשבתי שאתה לא חכם.

אבל עכשיו ברור לי שאתה פשוט דביל וצומי. לא הערכתי אותך כראוי, וגם יש לך מעלות כמו להבריח אנשים ולהשתלט! אני לא מבין מה הקשר שלך לדיון הזה בכלל, אתה עוד לא היית פה כשדיברנו על זה. לא עשיתי את זה למען פרסום שמו בעולם, אתה ממש נודניק, אבל ממש נודניק. יש לי עדויות שמצביעוצ על כך שאתה הסטת את הפורום למטה והורדת אותו ברמה, גם של הדיונים וגם של הכיף להיות בו, המטרה פה היא לא לריב אלא להנות ואם מפריע לך להיות פה ככה אז נראה לי שעדיף לכולם, ובייחוד לנו, שפשוט תעזוב וזהו.

ויימס

New member
ארז, רוני,

איך הייתם רוצים שתי סטירות לעיצוב האישיות? אולי תפסיקו כבר ללכת מכות??? בשביל זה יש הפסקות ביה"ס!

Gdil

New member
הוא התחיל!../images/Emo7.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

*נימה תינוקית (המת')

אהה... ואתה עוד אומר שאני תמיד מנסה

לריב. די, פשוט נמאס לי מזה שנינו נקלקל את מצב הרוח בפורום. אם אתה רוצה לריב, יש איי סי קיו, יש מסנג'ר, יש מסרים. אבל בבקשה, תפסיק, ואז גם אני. מוסכם?

למעלה