אהמ אהמ אהמ
ש שירן קן יבנה New member 12/1/07 #2 ../images/Emo220.gifחעחעחע..נורא מצחיקה החתימה שלך... באמת.. אני מתה עליה... צריך להרוג אנשים כמוך... פשוט קנאים.. ואתה אחד מהם.. חבל
../images/Emo220.gifחעחעחע..נורא מצחיקה החתימה שלך... באמת.. אני מתה עליה... צריך להרוג אנשים כמוך... פשוט קנאים.. ואתה אחד מהם.. חבל
S ShiraBJ New member 12/1/07 #3 XD גדווווללללל חח אני אהבתי.. סתם כי זה יצא מצחיק. ביט69 עדיין מגשימי חלום בשבילי ><
S scary miss Mary New member 13/1/07 #4 חבוב.. אני באמת מרחמת עלייך אם זה מה שיש לך לעשות אז אתה באמת זקוק לחברים ולתחומי עניין אחרים.. ואתה בטח עושה את זה מקנאה.. אתה צריך ללכת לפסיכולוג או משהו ולעבוד על האישיות שלך ועל הביטחון העצמי..
חבוב.. אני באמת מרחמת עלייך אם זה מה שיש לך לעשות אז אתה באמת זקוק לחברים ולתחומי עניין אחרים.. ואתה בטח עושה את זה מקנאה.. אתה צריך ללכת לפסיכולוג או משהו ולעבוד על האישיות שלך ועל הביטחון העצמי..
ר רענן פוגל New member 13/1/07 #5 חבר'ס העיקר שהוא מפרסם את זה בחתימה שלו שמעו..זה רק מראה עד כמה הוא מתעניין בנו..D= מעריך אותך חבר.
ש שירן קן יבנה New member 13/1/07 #6 ../images/Emo220.gifרענן..יש בך אחלה חוכמה!! XD[= מסכימה איתו!(נו איתך)