אהמ...

WILD DREAMER

New member
אהמ...

בפורום הפנטזיות לא התייחסו אלי במיוחד, למרות שלקח לי זמן להוציא את זה. יכול להיות שגם לפורום הזה זה לא מתאים,יותר ידי סדו, אבל אני אנסה. הרבה פעמים אני מקבל סיפוק מלראות בחורות יפות נורות(נשק חם או חצים, לא משנה). התנועות, הבעות פנים. אני בטוח שזה לא רגיל(רק שלא תטעו, אני לא הולך לעבור ברחובות ולירות באנשים!), אבל יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו. דבר ראשון האם יש פה מישהו דומה? דבר שני איך אני יכול להגשים את הפנטזיה בלי ליגרום לאף אחד נזק? ואחרון, אני צריך פסיכיאטר?

אייבורי

New member
מסכים עם פומלית

האמת הכל תלוי בפנטזיה ראשית האם אי פעם עשית דבר דומה ? שנית, למה ????????????? ופסיכולוגית זה אחלה (במיוחד אם בסוף יש סקס לוהט איתה )

nerissa

New member
אני חושבת

שאתם מחמירים עם האיש, חבריי היקרים. אני חושבת שהאיש מחמיר עם עצמו. הוא נשמע לי יותר כסאדיסט מאשר כ.. איך אומרים את זה? סנאפר? הוא מתענג מהבעות הכאב. קראתי על אנשים הצופים בסרטי סנאף. מלבד הסדיסטיות יש להם תוספת שאני לא קוראת בהודעה של האיש. אולי זה מסתתר.. בכל אופן, אנשים שצופים בסנאף טוענים שהגירוי המיני בא מהשניות בהן הדמות שמולן מתה.מהשניות בהם החיים עוזבים את הגוף. זה מטרף אותם. הם מתייחמים מעצם המוות. מהמעבר בין החיות למוות. הוא מדבר על תווי פנים וקולות. על הצד החי של הכאב. חלק מהסדיסטים המתענגים מכאב מהסוג הזה מנתבים וממסגרים אותו במין קטע מוזר שקוראים לו - BDSM . חלק מהשליטה שיש להם על הסאביות והגירוי המיני הוא משחקי חניקה, ממיפיקציה וכו'. זה האקסטרים של הסאדו כדי לגעת ביצר הטורף הקדמוני ההוא שהחולם הפראי תיאר. לדעתי הבחור הוא סדיסט. סדיסט שעוד לא ניתב את היצרים ה.."אפלים" האלה שכולנו למדנו "לביית" ולתרבת.הוא טורף. חולם פראי - מצטערת . כתבת שזה לא קשור לסאדו אבל לדעתי אתה מתאר סאדו-גולמי. זה הכל. זו דעתי בלבד

לא התכוונתי לשפוט

ייתכן שאת צודקת. בכל מקרה, לא הטעם שלי. יריה, או ירית חץ, לא משתווה לי עם מכת חגורה. אבל זו אני. רק אני.

nerissa

New member
שיט! ואני כבר תכננתי קבלת פנים..

את באה לביקור, אנחנו משחררים אותך עירומה בחורשה נידחת על הר תבור, זודיאק רכוב על זברה יוצא בעקבותייך חמוש בחץ וקשת, אייבורי דוהר על גמל כשלמותניו שבארייה, פ33תית אוחזת בהתלהבות בגרונה של בת יענה מצווחת, ידה מסובבת מעל לראש פטיש אבירים עתיק יומין ומשופע בשפיצים מפחידים.. ואני מריעה מהצד, מעודדת בחירוף מיתרי קול את אילת החן המדלגת מעל אקליפטוסים ומסביב לאלונים - בצרחות אימה וזעקות חמס לכיוון החולם הפראי היושב על הטריבונה ומפצח פיסטוקים.. הפונפונים הקשורים למצבטי הפטמות שלי מדלגים עם כל קפיצת:"קדימה פומליתתתתתתתתת.." נו טוב. תבואי נזמין אותך לקפה וסקס וזהו. תסתפקי במועט.

Z o d i a c

New member
אחותי את מלכה!!!!

שפכת אותי מצחוק!!! אבל שכחת את הנסיך והמכשיפה!

אייבורי

New member
הגמל בורחחחחחחחחחח

הצחקת אותי על הבוקר, תודה לך יקירה פומלית...תבואי לביקור מולדת שלך אייבורי

WILD DREAMER

New member
חה חה

ווי, עשית לי את היום, חמודה :) זה בדיוק מה שהייתי צריך אחרי 10 שעות מערב:)

WILD DREAMER

New member
אין לך מה להצטער

את כתבת דברים נכונים כשאני חושב על זה. אבל זה לא פוטר לי את הבעייה. מה אני יכול לעשות? איך אני יכול לקבל מזה יותר מסרטים או תמונות? רוב הדברים שקראתי כאן אפשר להגשים בבית או במועדונים האלה, אבל לי לא איכפת מהשיעבוד ודברים כאלה

אייבורי

New member
סאדיסט גולמי ?

מוזרה לי ההגדרה הזו...נו טוף בכל מקרה (הסאדיסטיות היא לא הצד החזק שלי) רצון להרוג מישהי נשמע לי מוזר עדיין, כל אחד והפנטזיות שלו. תנסה לא לממש את הפנטזיה..זה קצת לא חוקי

Z o d i a c

New member
מודה שמעולם לא שמעתי פנטזיה כזאת

אז בוא נתחיל מהסוף - פסיכיאטר אתה ממש לא צריך, אל עוד אתה לא פוגע באף אחד אין צורך בעזרה פסיכולוגית. שנית - איך מגשימים דבר כזה?! למעט צפיה בסרטים אני לא רואה הרבה אפשרויות...

למעלה