אהמ ..

Asystole

New member
אהמ ..

היי אני רואה את התכונית מהעונה הראשונה.. ואני חייבת לציין שצוות המנחים הכי טוב הוא של הבנים!!! הבנות בעונה הזאת כל כך לא מענינות .. סתם דוגמניות טיפשות ( לפחות כמה מהן) שהביאו לדבר.. הצוות של העונות הקודומות היה מצוין .. הכי טוב היה עם רותם, מורן וכ'ו. והמנחים כמובן ליאון, רפיק, אריק! רפיק פשוט בנאדם עם ראש על הכתפיים.. אני את התוכנית של הבנות לא רואה - ראיתי כמה פעמים.. אבל זה ממש לא כמו שהיה.. שילמדו טיפה דברים .. שיהיו יותר פתוחות וכ'ו .. אז.. קדימה להחזיר את רותם אבואב .. הצוות המנצח: רותם, שירי, מורן בנים : רפיק אריק ליאון כמובן - הצוות הותיק - שבחיים לא ישתנה וטוב שכך . אני אין ליחס כל משמעות לנאמר

תגובה:

טוף.. אז ככה.. אני חושבת שרותם הייתה טובה, וגם מורן.. אבל.. העונה הזאת.. הן בסדר.. למרות שהיא שירי הזאת לא מוצאת חן בעיניי- יש לי משהו נגדה.. ומורן (ויסוצקי).. היא נחמדה.. -ואני לא חושבת שאתה צריך לעביר ביקורית על מישהו ש-"הן סתם דוגמניות טיפשות".. בזמן שאתה בכלל לא מכיר אותן.. אני לא חושבת שזהו מתפקידך לשפוט אותן. אבל.. השלישית.. נו.. (תמיד אני שוכחת את שמה..) אמממ.. שירז אם אני לא טועה.. היא בסדר- היא הכי נורמלית שם.. ולגבי רותם.. אני מסכימה איתך ב1000%.. צריך להחזיר את רותם!!!!... אוהבת.. בר..

למעלה