אהמ

Silver Fox

New member
אהמ ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

במסגרת הדיונים העמוקים שצצו פה באופן מפתיעה ביומיים האחרונים, הנה תהייה נוספת. למה רק בקונוהא כל האנשים חייכנים, חמים וטובי לב (רובם. זונות כמו אורוצ'ימארו, איטאצ'י וסאסקה לא נחשבים
) בהשוואה לכפרים אחרים, גם כשמדובר בכפרים מוכרים יחסית? קחו לדוגמא את כפר החול - נכון שהם שוכנים במדבר וטבעי שיהיה להם מראה ערבי, אבל הם גם לא אנשים נחמדים במיוחד, עם הבעת זעף תמידית, גם אם הכוונות שלהם טובות. בנוסף, בקונוהא אין בכלל מוטציות וכל האנשים נראים די נורמלי וגם לא יודעים להוציא כל מיני איברים לא צפויים ממקומות לא צפויים עוד יותר. אז נכון שרוב המוטציות הן בעלות ברית של החבר'ה הרעים כמו אקאצוקי ואורוצ'ימארו, אבל שוב - מכפר העלה כמעט אין אנשים שהופכים לעריקים (חוץ מהשלושה שהזכרתי קודם, ואולי עוד כמה בודדים שאני לא זוכרת). מה יש בקונוהא שזה מקום כל כך נפלא?!

benedek22

New member
זה די פשוט

קונוהא הוא כפר העלה נכון... אז יש סוג מיוחד של עלה שאם מעשנים אותו אז מתנהגים בצורה חייכנית כל היום...

Mugen bla

New member
למי שרוצה להבין יותר

שיצפה בפרק עם האופיום בסמוראי צ'מפלו. למרות שזה לא באמת קשור :X

benedek22

New member
לא זה לא אופיום

זה גם מריחואנה לא? מה שכן זה בין הפרקים הקורעים בסדרה

Mugen bla

New member
כן לא היה לי פשוט סם אחר ><

זה לא מריחואנה- זה משהו לא מובן ואין לי מושג איזה פרק- צריך לראות את כולם. הפרק של הבייסבול = בין הפרקים הכי גדולים שהיו אי פעם בתולדות האנימה.

benedek22

New member
זה פרק מספר 9 דרך אגב

ואני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה מריחואנה כי הם מגדלים שם שיחים שנשרפים ואז העשן גורם לכולם להתמסטל

A K I R A

New member
חחחחחח עד שאני אמצא מקור הורדה

אני כבר אשכח איזה פרק אני צריכה להוריד :p

lgmtk

New member
i know i just saw this episode on

cartoon network the other night and its so freakin funny :D i LOLed :X XDDDDDDDDDD

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני יודעת למה~

כי לא התעמקו ממש בכפרים אחרים, והאנשים הטובים שם בכלל לא מעניינים כמו האנשים הרעים, שעושים בעיות ^^

למעלה