אהמ

א י י ז ק

New member
אהמ../images/Emo106.gif

יב'ניקים חביבים ושאר הר אדר. שתהיה לכם שנה עעעעשר! ונתראה בחג 80, וביום שכבה שאחריו. חג שמח, איציק

Ofer Tal

New member
שנה טובה גם לך איציק!

ובזאת אני פותח את שרשור השנה טובה (כדי שלא כל אחד יכתוב שנה טובה מחדש) אז אני מאחל שנה טובה ומלאת כאב דכדוך ורגשות אובדניים וקומונרים ולמדצ"ים החדשים! מי ייתן ותגיעו להחלטה הנכונה בזמן הנכון!

מיכלו1

New member
שתהיה

שנה מעולה מלאה בסקרים [שים לב עופר, סקרים- לא סקר!] ובמה שתרצו [אין לי כוח לחשוב על רעיון]

גלי234

New member
שנה טובה לכולנו!

מלאה בטיולים, ועדות, פעולות, חגיגות 80, סמינרי הכנה לחגיגות 80, טל צוראל, וויצמן, במבה, נסטי...טוב חלאס חפרתי יאללה שנה טובה לכוווולם!

מיכלו1

New member
אם יהיה עוד וויצמן...

אז לא יהיה רכמ"ציה, אם לא תהיה רכמ"ציה לא יהיה ציוד אם לא יהיה ציוד, לא יהיו פעולות אם לא יהיו פעולות, לא תהיה תנועה אם לא תהיה תנועה לא יהיו חגיגות 80 אם לא יהיו חגיגות 80 לא יהיו סמינרי הכנה לחגיגות 80 אם לא יהיו סמינרי הכנה לחגיגות 80... מי צריך סמינרי הכנה לחגיגות 80?!

טל אני הבנתי מה היא מנסה להגיד

היא מנסה להגיד שכל העולם יושב על הרכמציה ואם לא הייתה רכמציה לא היה כלום וסתם היא חיפשה מאיפה להתחיל את זה אין שום קשר לוויצמן

טליבנה

New member
=>

הא?!@#$%^^%$@#!~ למה שויצמן יאכל נגיד סירים טושים גועש??????? ל-מ-ה!? כן כן שפסר צדקקקקקקקק! בלע בלע אני הולכת לרכמ"צ אז להיתת'

התשובה בגוף השאלה...

אם אף אחד לא מפריע לו הוא אוכל כל מה שנקרא בדרכו.... להלן סיפורי המסכם שלנו...(אם תרצי ארחיב... אבל בקיצור וויצמן אכל מלא שטיות כמו שמן וכו' ואחר"כ הקיא לא מעט...)

מיכלו1

New member
אין לך מושג..

כמה גואש הקיבה של וויצמן ספגה עם השנים... [היא בערך נראית ככה:
]

מיכלו נראה שאת עוקבת

אחרי וויצמן באופן די מחשיד....יכול להיות שאת עושה עבודת חקר ענקית על וויצמן?

מיכלו1

New member
אני?!

לא לא מה פתאום, אף פעם לא הסתכלתי הקיבה של וויצמן, ולא עשיתי עליו ניסויים עם שמפו בריח ורדים וקוקוס!!! עדי, איך אתה מעז להעליל את העלילות הללו עלי?! זה מה שאתה חושב עלי עדי?! נפגעתי!

למעלה