אהמ...BACK IN THE PICTURE...

אהמ...BACK IN THE PICTURE...

חזרתי מהטיול......אני מתההההההה מעייפות...... אז.... אין לי מה לומר..... ו....ברוכים הנמצאים....ויופי שהפורום זז... בזמן שאני היינו שם... טוב.. להשתמע...

H E L L O111

New member
ברוכה השבה..

שמחים שחזרת אלינו

באמת? ../images/Emo13.gif טוב לדעת... אבל...

דבר בשם עצמך, ולא בשם כולם יודע למה? אולי לא כולם בעדה שלך חחחחחחחח לא משנה....... אני לא מאופסת..........הראש שלי במקום אחר..... עם הנהר דן........ווווואי........... איזה סצינה יש לי שם..... (בדמיון! להירגע!!!!) ........זה שמורת דן, ע"ש דניאל בדינגפילד" פחחח טיול מה זה מעפן הולכים הולעים ללא שום מטרה...... רק שמורת דן, והדרך מהכינרת לבית קברות, ששם יש את רחל המשוררת היה הכי סבבבבההה......

H E L L O111

New member
למה ראת חושבת ככה?

באמת למה?! מה את חושבת ששונאים אותך? למה?! למה?! למה?! וכולנו עדה אחת! דן זה הזמר כן.. שמתי לב.. דניאל, טוב זה קליט, דניאל, אבל לא שם המשפ' שלו..

סתם לעורר תשומת לב..חחחח

בדינגפילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

ramoni

New member
יש לי תחושה שהם שלו באמת יקרה

על שם רחוב או מקום זה מאוד דומה לרוטשילד.. או אצטדיום כדורגל (באנגליה יש את אנפילד)

מה חיה צריכה להבין?!?!?!?!?

מה מאדה פאקה?! מה הקטע שלך גם כן רם? הא?! מה???! ומה נבלה? ריח של נבלה? אולי תריח ת'ריח שלך, שמת היום דיאונדורנט? התקלחת?!

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותיייייייייייי שיוווווו חחחחחחחחחח

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרעת אותייייייי שיווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sapir aloud555

New member
טוב חחחחחחח

אני אעשה לך גםםםםם כי את "טיסט דה ווטר איטס סו גודדדדד"
מרוןןןןןןןןן5555555.........
צצצצצצצ חחחחחחח

רם...

אם מישהו אף פעם לא אמר לך להוריד ת'מינון בציניות, אז אני ממש גאה להיות הראשונה: "תוריד כבר ת'מינון במשפטים/מילים ציניות" אוקי?! יאללה, קלטנו.

למעלה