אהמ שאלה....

BoSco

New member
אהמ שאלה....

למישהו יש תאריכים (כולל שנים) של שחקני הסדרה... גייסון (בוסקו) למשל נולד ב 25 באפריל אבל אני לא יודע באיזה שנה... ומישהו יודע מה המצב המשפחתי של כל אחד (נשוי+ילדה-בוסקו) וכמה זמן למשל?

@יעל@

New member
טוב הימור:

אם זה שמשחק את בוסקו לא נשוי זה ממש ביזבוןז לדעתי: למה שהוא לא יהיה נשוי כאילו????????

BoSco

New member
הוא נשוי ויש לו ילדה... אבל סתם אני

רוצה לדעת בכלליות על חברי הסדרה על בוסקו אני יודע

QsomeoneQ

New member
יש לך במקרה תמונה שלה?

ואתה יודע איך קוראים לה?? אני בטוחה שתוכל למצוא מידע על השחקנים באתרי מעריצים של הסדרה.... אפשר לדעת למה אתה צריך?? אם אתה רוצה אני יכולה לעזור לך לחפש

BoSco

New member
אההה

לא זוכר איך קוראים לה אבל באתרי המעריצים שאני הייתי מה שרשמתי זה כל המידע שכתבתי פה.... אני ישמח אם תעזור לי... למה אני צריך? כי אני מתחרמן מבוסקו.... מה זה למה אני צריך?!?! סתם... אני מעדיף לדעת את הפרטים של כולם.... אתה יודע מה הכי יעזור אם אני ידע שאלכס או קים בטוח לא הצטלמו בעירום כי אני שונא שחקניות שמצטלמות בעירום ידוע לך משהו על זה? -אגב עוד 20 דקות

QsomeoneQ

New member
אי לא מבינה אותכם!!

רשום בחתימה שלי- אני בת!!!
!!!! בת בת בת- QsomeoneQ= בת!!!!! GIRL!!!!! תודה חחח.... יש עוד רבע שעה ובנתתי אני אנסה למצוא לך משהו

תאריכים:

ג´ייסון ווילס 25/4/1970 אמי קרלסון 7/7/1969 מייקל ביץ´ 30/10/1963 קובי בל 11/5/1975 בובי קאנבל 3/5/1971 אדי סיבריאן 18/6/1973 מולי פריס 15/12/1966 קים רייבר 15/3/1969 אנתוני רוביבר 4/11/1970 סקיפ סודות´ 23/8/1956 מזכיר לי מבחן בהיסטוריה, תאריכים...

BoSco

New member
ואוו!!!

קים בוסקו אלכס וקובי נראים הרבה יותר צעירים בסדרה.. טוב נו איפור....

@יעל@

New member
מה שונה מביין השמות?

קים בוסקו אלכס קובי הייתָ צריך לכתוב: קים ג´ייסון איימי קובי... חברים שלי...

Bavmorda

New member
חוץ משניים שלושה כולם יותר גדולים

ממני ו אדי סיבריאן קרוב אלי בתאריך.....

למעלה