הגברת האפורה
New member
אהמ.... *ציוץ קטן* ../images/Emo57.gif
מכיוון ששכנעו אותי (באיומים ^^
לבוא לבקר, אז באתי... אני אור, בת חמש עשרה... אוהבת מ-א-ו-ד את קווין. בין כל השאר אני אוהבת שירים נבחרים של להקות משנות השישים-שבעים (לא ביטלס
!). ^^ המפף.... מה אני יכולה לספק על עצמי? מלבד קווין (האהא!) אני אוהבת את טרי פראצ´ט (פורום 509, פרסומת סמויה
), הארי פוטר, מנגה ואנימה ו... אמממ.... מוזיקה. מאוד מאוד אוהבת מוזיקה. מנגנת באורגן כבר שלוש שנים. יש לי אובבסיה קלה (קלה כמו פיל אפריקני בערך
) למילים של שירים, ראיתי לנכון לציין את זה... זהו על עצמי ^_^. מכיוון שביקשו ממני הנה משהו קטן: אנחנו עושים בביצפר (כיתה י´) עבודה באנגלית על שירים. צריך לבחור שני שירים ולתרגם אותם.... אחד השירים שבחרתי היה "רפסודיה בוהמית". הדבר הזה הוא בדיוק ההוכחה למה אסור לשנות שירים משפת המקור שלהם... ניסיתי להגיד את זה למורה. לא הקשיבה
. אז עשיתי דווקא: זה תירגום מדויק, מילה במילה, של השיר. מומלץ מאוד לשיר לפי המנגינה המקורית
: האם אלו החיים האמיתיים? האם זו סתם פנזטיה? תפוּס בחלקת אדמה אין בריחה מהמציאות פתח את עיניך הבט לשמיימים (Look up to the skies, אני מתרגמת מה שאני רואה) וראה אני רק ילד עני, אני לא זקוק לרחמים כי אני בא בקלות, הולך בקלות קצת גבוה, קצת נמוך לכל מקום שהרוח נושבת לא משנה לי... לי.... אימא, הרגע הרגתי איש שמתי אקדח ליד הראש שלו משכתי את ההדק שלי עכשיו הוא מת אימאאאא, החיים רק התחילו ועכשיו אני צריך להשליך הכל רחוק אימא.... אוווווו.... לא התכוונתי לגרום לך לבכות אם לא אחזור שוב בזמן הזה מחר תמשיכי קדימה, תמשיכי קדימה כאילו כלום לא משנה... מאוחר מדי, הזמן שלי הגיע שלח רעידות במורד חוט השדרה שלי הגוף כואב כל הזמן להתראות כולם, אני חייב ללכת חייב להשאיר את כולכם מאוחר ולהתמודד עם האמת אימא, אוווווו אנ´לא רוצה למות לפעמים אני מבקש שלא הייתי נולד בכלל.... אני רואה צללית קטנה של איש סקרמוש, סקרמוש, תעשה את הפנדנגו רעמים וברקים מאוד מאוד מפחידים אותי גלילאו, גלילאו, גלילאו פיגארו מדהיייייייייייייייים (איך מתרגמים magnifico??) אני רק ילד עני, אף אחד לא אוהב אותי הוא רק ילד עני ממשפחה ענייה, מבזבז את חייו על החֶברה הענייה שלו בא בקלות, הולך בקלות, האם תתנו לי ללכת? ביסמילה, לאאאאאאאאאאא, לא ניתן לך ללכת3X לא לא לא לא לא לא לא הו מאמא מיה מאמא מיה גלילאו פיגארו לבעל זבוב יש שטן מונח בצד בשבילייייי בשבילייייי בשבילייייי אז חשבת שתוכל לגנוב אותי ולירוק לי בעין? אז חשבת שתוכל לאהוב אותי ולהשאיר אותי למות? הווווווו, מותק. תקשיבי לי מותק. רק חייב לצאת רק חייב לצאת מפה... שום דבר לא ממש משנה כל אחד יכול לראות שום דבר לא ממש משנה לי.... בלעעעעעע.... מפחיד
מכיוון שלא מצאתי לאן לשרשר את זה אני פשוט אניח למנהלים לשרשר את זה לאן שנראה להם נכון..... תודה מראש ^_^ אור
מכיוון ששכנעו אותי (באיומים ^^