אהמ.סקר.אהמ.

Shani276

New member
אהמ.סקר.אהמ.../images/Emo3.gif

מה לדעתכם השיר עם הטקסט הכי חזק של הדג? לדעתי "חליפות"פשוט טקסט חכם,חזק למרות שגם "רק פה" ו"הכאפה המצלצלת" הם טקסטים טובים,"חליפות" לוקח

טיפקסית

New member
הפה לפתוח

שיר עם טקסט מפוצץ [חשבתי לעצמי הגיע הזמן הפה לפתוח לא רוצה לשמור בפנים דברים רוצה לצרוח מסביב יש אנשים ששואבים זה לזה ת'כוח וזה לזה ת'מוח] מבחינת הפלואו בשיר הזה גיא עולה על שאנן, השטף שלו פשוט חזק שיר נהדר אולי האהוב עליי ביותר בדיסק הנוכחי. אחד מהחזקים שלהם בשנים האחרונות לטעמי האישי

shiroo

New member
בשמתי.....

אני מצטערת...אבל אני חולקת על דעתך....זה דווקא השיר שאני הכי לא אוהבת בדיסק....משום מה לא ממש התחברתי....לא דעת למה..... מבחינתי אחד השירים החלשים.....
SHIROO

אמרתי את זה פעם

את לא התחברת לשיר כי המסר שלו לא ברור, כי צריך לשבת ולנתח את השיר הזה ולחשוב למה התכוון המשורר כדי להבין מה הולך שם, מסר עקיף זאת צורת התבטאות הרבה יותר טובה שאני מעדיף, זה מוכיח שהדג נחש היא לא להקה שפונה לילדים בני 11 וחצי, שהיא להקה יותר בוגרת, אני בעד! השיר עם הטקסט הכי מפוצץ? חליפות בהחלט! למה? בגלל ההליכה עד הסוף עם המטאפורה של החליפה ובגלל הכניסה המטורפת של הלחן במשפטי המחץ. אבל גם: אף אחד (ענק פשוט ענק!) ועבריין, ואולי גם (למרות שיסקלו אותי באבנים) שירת הסטיקר (בגלל השילוב המצוין בין הסטיקרים, אפילו שהשיר חרוש מוות!)

idanri

New member
שביתה

לפי דעתי השיר עם המילים הכי חזקות הוא שביתה עם MCשירי. מי ששומע את השיר שישמע אותו גבוה וככה הוא ישים לב למילים של השיר.

למעלה