אהמ, מפגש פורום....?

Blade Of Fire

New member
אהמ, מפגש פורום....?

אני יודע שזה לא ממש פורום חברתי אלא פורום מידע ויש כאן לא מעט קשישים (אני מכליל את עצמי בתוך הקבוצה הזאת) שלא באמת בראש של מפגשי פורום, אבל אני חושב שיהיה נחמד מאוד לארגן מפגש פורום שעיקרו הקרנת הפרק ה10 והחותם של הסידרה. יש פה שתי אפשרויות בגדול-להפגש ביום חמישי אצל מישהו שיש לו יס ולראות את זה בזמן שידור הסידרה או להפגש לפני\אחרי ההקרנה ביס ופשוט להוריד.. אההההה... להשיג את זה בדרכים אחרות ולהקרין את זה. לי ולחברה היקרה שלי יש בית שהוכח שיכול להכיל עד כ25 איש, כך שאצלי זה רעיון לא רע (ויש לנו יס ולטוויזיה של 32 אינץ' שאמורה להספיק לזה שכולם יראו טוב. וכמובן דיוידי). אנחנו גם גרים במקום יחסית נוח-פתח תקווה, ליד תחנה מרכזית. מה אתם אומרים? יש היענות? יש פה משהו חברתי שאפשר להרים? יש בית יותר נוח למישהו?

ניר4819

New member
חשבתי להציע את הרעיון הזה בעצמי

אצלי אי אפשר לעשות את המפגש, כי אין לי יס, והדירה שלי קטנה יחסית. אני גם לא אוכל להשתתף במפגש כזה לפני יום חמישי, כי ביום רביעי יש לי מבחן באוני' (לכן אני גם לא אראה את הפרק לפני חמישי. זאת אומרת, אני אתאמץ מאד שלא לראות את הפרק לפני חמישי, כי אני רוצה להקדיש את כל תשומת הלב שלי ללימודים). אז בגדול הרעיון שלך נשמע אחלה, ואני בעד.

אולי הייתי בא אם הייתי צופה בסדרה, אולי אפילו

בלי שצפיתי. אבל למרות שאני בחור די מוכשר, אין לי את הכשרון להיות פה ובארץ בו זמנית. ואני צריך להיות פה בגלל העבודה. וכמו בעימות המלכים: טיריון: אני זקוק לכלב השמירה וללאנסל כדי להוביל מתקפות. סרסיי: ג'יים יכול להוביל את המתקפה בעצמו. טיריון: מנהרן? זו תהיה חתיכת מתקפה... אביר הקרנפים: מאפריקה? זה יהיה חתיכת מפגש...

Blade Of Fire

New member
בזמן שאני אסרוג סוודר, בדיוק...

או שאני פשוט אלך לבדיון

nathaliesh

New member
נשמע טוב

אם תחליטו ללכת על זה ויהיה לי איך להגיע-אני בפנים

למעלה