אהמ...מה לגבי חיילים?

אהמ...מה לגבי חיילים?

רציתי לדעת אם גם חיילים יכולים להתנדב במשמר האזרחי (בהתחשב בעובדה שאני יוצאת הביתה פעם בשלושה שבועות).

אפשרי.

היי<============= (כל הזכויות שמורות לכסופה (C) ). ממה שאני יודע, ותקנו אותי אם אני טועה, זה אפשרי. למרות שאם את שואלת אותי להתנדב למשמר אזרחי אחרי שלושה שבועות בצבא זה דבר דיי מיותר. אבל, זה אפשרי. לגבי הענין של להיות במדים או לא, או נשק אישי, מומחי הפורום יצטרכו לענות לך. אבל שורה תחתונה, זה אפשרי ואף רצוי (אבל אחרי שלושה שבועות בצבא?!).

Leli

New member
אפשרי,אני מכירה שניים,הקטע הוא...

...שהם החלו להתנדב עוד בתיכון ועכשיו הם עושים משמרת פעם בשבועיים שלושה בסופ"ש. אי,אישית עושה שרות לאומי ואחרי שהתחלתי את השרות התנדבתי.גם אני חוזרת הביתה רק בסופ"ש אז התנדבתי באזור בו אני משרתת, אני לא יודעת איך זה בצבא אבל אולי את יכולה לעשות משמרות באזור בו את משרתת. כל הכבוד על הרוח ההתנדבותית אחותי!

מתנדב

New member
את בהחלט יכולה להגיע להתנדב

אפילו שאת באה הביתה רק פעם בשלושה שבועות, ההתנדבות שלך חשובה מאוד.

or_k

New member
אפשרי

ויש כאלה מתנדבים כאלה נקראים אבטחה אבל זה שאת קרבית יקשה במקצת על מפקדי הבסיס שאליו תרשמי מבחינת רישום והדרכה ראשונה (חו"ז). כדאי לנסות. וכל הכבוד!!!

למה זה שאני לוחמת יהווה בעיה

אמרת שזה שאני לוחמת יהווה בעיה למפקדי הבסיס, אפשר לדעת למה? מה באמת קורה לגבי נשק? אני לא אמורה להיות עם הנשק האישי שלי מהצבא, נכון? וקרבי זה הכי א-ח-ו-ת-י!

or_k

New member
זה יכול להוות בעיה

בגלל שבדרך כלל לוחמים נמצאים בבית פעם בשלושה שבועות ורק שישי שבת (נראה לי) והם בדרך כלל לא מעבירים הדרכות בימים האלה אבל כדאי לבדוק את זה. בקשר לנשק: צריך לעבור מטווח על קרבין ואני לא ראיתי מתנדבים חיילים שפועלים עם נשק אישי מהצבא אבל שוב, צריך לבדוק עם מפקד הבסיס.

אילתיKLE

New member
נשק צבאי../images/Emo18.gif

בתור מפקד בסיס לשעבר ועפ"י מה שאני זוכר בנושא הנוהלים של המשא"ז, אסור לפעול במסגרת התנדבותית עם נשק צבאי יש יוצא מן הכלל כאשר מדובר בשוטר מג"ב בסדיר ואז אין בעיה בגלל שהנשק שייך למשטרה.
היי דרומה לאילת

למעלה